Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Tijdloze elegantie met een moderne twist

Hartelijk welkom in Haarlem om onze collecties Urban, Pure, Mondial en Classic te ontdekken. In onze showroom presenteren wij de nieuwste innovaties in een unieke setting, waar design en innovatieve opstellingen de boventoon voeren. Onze ervaren adviseurs staan klaar om samen met u uw lifestyle te verkennen en vervolgens een keuken op maat te creëren, volledig afgestemd op uw wensen. Vindt u het fijn om eerst thuis af te spreken? Ook dat hoort tot onze mogelijkheden.

SieMatic-by-Keur-logo

"Hoogstaande kwaliteit gecombineerd met uniek design. SieMatic heeft alles in huis voor uw individualistische ontwerp. Ik adviseer u graag in alle rust over uw persoonlijke SieMatic keuken."

 

- Joanne, SieMatic adviseur

Joanne Grisnich

"Als Siematic verkoopadviseur begeleid ik u graag naar uw droomkeuken, waarin elk aspect zorgvuldig wordt verzorgd. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat u inspireren door het unieke design en de hoge kwaliteit van Siematic."

 

- Gerben, SieMatic adviseur

Gerben Beerendonk
Ontwerp-keuken
SieMatic-adviseur-1

Keur Keukens, erkend SieMatic dealer

In een wereld van warme, natuurlijke materialen beleeft u de SieMatic lifestyle concepten als inspiratiebronnen van vernuftig design en exclusief materiaal gebruik. Die lifestyles houden niet op bij luxe keukens, ze omvatten complete interieurs.

Welke lifestyle sluit aan bij uw manier van leven? U kunt ook stijlen mixen. Onze keukenadviseurs begeleiden u graag naar een perfecte aankoop.

SieMatic-SLC-keuken
SieMatic keukens in Haarlem
SieMatic-Pure-SLX-impression
SieMatic-Classic-lifestyle
SieMatic Classic interieur met natuursteen en klassieke elementen

Keur Keukens onderscheidt zich door:

 • Brand Room met uitgebreide presentatie fronten in Kunststof, Smart-Laque, Simi-Laque, Laque, Fineer en Keramiek Design.
 • Gecertificeerd SieMatic dealer met verkopers die regelmatig worden getraind om u perfect te kunnen begeleiden op weg naar uw droomkeuken
 • Transparante werkwijze waarin openheid centraal staat
SieMatic-showroom-Haarlem-Keur-Keukens
 • Creativiteit in het ontwerpen van keukenconcepten
 • MultiMatic presentatie
 • Perfecte service vooral ook in het traject na-handtekening
 • Alles onder 1 dak, van advies tot levering en montage
 • Unieke werkwijze met vier ijzersterke beloftes
 • Hoogste klanttevredenheid, lees het op reviewsites
 • Bewezen reputatie voor SieMatic keukens Haarlem met jarenlange ervaring
SieMatic-Pure-wit-eiland

Een SieMatic keuken van Keur Keukens belooft uitmuntend keukendesign en jarenlang zorgeloos keukengenot. Als familiebedrijf streven wij ernaar om mensen te laten stralen.

Uitmuntend keukendesign omvat bij SieMatic het soepele samenspel tussen buiten en binnen.

Want onder werkbladen en achter fronten gaat de waardevolle kern van een SieMatic schuil: de interieursystemen, die zowel door hun schoonheid als hun intelligente indeling overtuigen. En door zowel hun harmonieuze materiaalkeus als hun uitmuntende kwaliteit.

Maar vóór alles: door hun liefde voor het detail

SieMatic-Urban-keuken-met-eiland

SieMatic Urban Style

De SieMatic Urban Style is ooit ontworpen om geplaatst te kunnen worden in city interieurs. Lofts, stadse appartementen en etages van herenhuizen. De Urban Style omvat ware meubelstukken die keuken en woonkamer slim en modern integreren.

De keuken met kastenwand met de kenmerkende open vakken is er een voorbeeld van.

Ook de SieMatic 29 is een aansprekend voorbeeld van de Urban Style. Deze als dressoir uitziende keuken is vroeger vormgegeven als moderne vertolking van een ouderwetse keukenkast waar op werd gekookt.

Dit dressoir omvat een complete keuken anno nu zonder dat je dat idee hebt.

Lees meer over de SieMatic Urban Style.

SieMatic keuken in Urban stijl, met hoge kast en eiland

SieMatic Pure collection

De SieMatic Pure Collection biedt opties die ver boven gewone keukenindelingen uitstijgen en haast onbegrensde mogelijkheden verschaffen, welke ruimte of budget u dan ook tot uw beschikking hebt.

De strakke afwerking van de SieMatic Pure laat hoogwaardige materialen optimaal tot hun recht komen. Bijzonder kenmerkend is de 2 centimeter dunne lijst die de geïntegreerde elementen omkadert in een ‘Frame Design’. 

Lees meer over de SieMatic Pure Collection.

SieMatic keuken in Urban stijl, met hoge kast en eiland

SieMatic Classic collection

De SieMatic lifestyle Classic verbindt op unieke wijze historie met de moderne tijd. Fijnzinnige ontwerpen worden verrijkt met extravagante elementen.

De combinatie van moderne elementen zoals glas en glanzende materialen brengen lichtheid en transparantie aan kenmerkende klassieke details zoals geprofileerde fronten.

Lees meer over de SieMatic Classic Collection.

SieMatic Classic Collection: keuken met eiland in de Beauxarts SE stijl en met mat zwarte kasten
Keukenmerken Leveranciers

Deskundig adviseurs met gevoel voor stijl
Uw keuken moet geen eiland zijn in uw huis, maar juist onderdeel van de totale woonbeleving, aansluitend bij uw persoonlijke lifestyle. Onze deskundige adviseurs zijn thuis in de belevingswereld van SieMatic. Samen met u creëren zij een leefomgeving waarin luxueuze designkeukens en woonruimtes volledig met elkaar in harmonie zijn.

Wij verheugen ons erop voor u aan de slag te gaan!

Afspraak plannen

SieMatic frame design keuken

Ervaar onze SieMatic expertise

De beslissing om een nieuwe keuken te kopen, is het begin van een spannend proces. Het is leuk om te doen, maar wordt ook vaak door onzekerheid omgeven.

Vooral als u voor het eerst met dit proces te maken heeft, of als de laatste keer lang geleden is.

Bij ons kunt u zich een uitgebreid beeld vormen van tijdloos elegant keukendesign, ambachtelijk vakmanschap en de modernste technologie. Want wij zijn altijd op de hoogte: onze SieMatic showroom krijgt zeer regelmatig een update.

En onze SieMatic keukenontwerpers doorlopen regelmatig training.

Maak verder kennis met onze SieMatic adviseurs.

SieMatic-adviseur-1

Met SieMatic heeft u enorm veel mogelijkheden om een chique keuken te realiseren. Een tijdloos elegante keuken met een langere levensduur waar u lang tevreden mee zult zijn.

SieMatic heeft keukens in alle designstijlen met een schier eindeloze keuze aan kastuitvoeringen en indeelmogelijkheden.

Hoe meer er te kiezen valt, hoe belangrijker het wordt om goed advies te krijgen tijdens alle keuken inspiratie.

Bij ons bent u zeker van een speciaal opgeleide SieMatic keukenadviseur die al uw wensen en verwachtingen meeneemt in een persoonlijk plan.

Zodat we u optimaal kunnen adviseren en een keuken kunnen ontwerpen die in alle opzichten voor u ideaal is. Individueel Design van SieMatic.

SieMatic SLX hoekkeuken met eiland in de kleur grijs

Welkom in onze showroom

Herkent u uw lifestyle in het uitmuntende keukendesign van SieMatic? Zoekt u een degelijke partner die u jarenlang ontzorgt met uitstekende service? Dankzij onze unieke werkwijze doet u de beste aanschaf voor jaren.

Wij nodigen u uit om persoonlijk kennis te maken met het merk SieMatic èn Keur Keukens. U bent van harte welkom in onze showroom om nog veel meer details te ontdekken en uw nieuwe keuken en interieur alvast aan den lijve te ervaren.

U kunt ook de website van SieMatic Nederland bezoeken voor extra informatiemateriaal of gebruikmaken van het digitale keukenadvies.

Wij adviseren u graag en verheugen ons op uw bezoek!

Het SieMatic team
By Keur Keukens

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
SieMatic-Pure-SLX-zwart-eiland-keuken