Menu

SieMatic keukens - innovatie en ongekende luxe

Wie de keuken als centrale ruimte in huis ziet, zoekt zowel in functionele als esthetische aspecten naar inspiratie voor design. Net zoals bij SieMatic keukens waar gedreven designers continue streven naar het bouwen van perfecte keukens, de vervolmaking van kwaliteit en het uitbouwen van mogelijkheden. Het is het plezier van het nieuwe, aparte en unieke, waar klanten van SieMatic keukens voor vallen.

SieMatic keukens zijn verkrijgbaar bij onze vestiging Keur Keukens in Haarlem.

SieMatic Keukens

Wat Siematic keukens mooi en bijzonder maakt

Voor steeds meer mensen, op de gehele wereld, is de keuken de belangrijkste en meest gebruikte ruimte in huis. En aangezien iedere mensen anders is, is elke SieMatic keuken dat ook. Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic u biedt, creëert u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak. Puur en origineel design in elke stijl, dat is kenmerkend voor SieMatic keukens. Wij verkopen talrijke SieMatic keukens in verschillende keukenstijlen. Landelijk, modern, tijdloos en greeploos. Met SieMatic kiest u voor kwaliteit waar u lang plezier van heeft. Uiteraard zijn SieMatic keukens op en top duurzaam, met FSC-certificaat.

SieMatic S2

De historie van SieMatic

Sinds haar oprichting in 1929 streeft het bedrijf naar een bijzondere en onderscheidende design en de perfectie tot in het detail. De onderneming August-Siekmann-Möbelwerke produceert aanvankelijk buffetkasten en stapt in 1953 over op een nieuw programma van Reformkeukens. In 1960 wordt de naam van de onderneming veranderd in SieMatic en breidt het keukenprogramma zich steeds verder uit, onder meer met de eerste greeploze keuken. SieMatic toont zich in de decennia die volgen een keukenfabrikant die zich onderscheid op het gebied van design en inrichting van de keuken. Met de introductie van International Style door SieMatic in 2002 wordt de keuken steeds meer een onderdeel van de woon- en leefruimte. In 2006 presenteert SieMatic één van haar bekende keukenprogramma's, de BeauxArts Collectie. Op de internationale meubelbeurs Living Kitchen in Keulen presenteert SieMatic in januari 2015 haar nieuwe producten voor het eerst in het kader van de drie SieMatic lifestyles Classic, Pure en Urban.
Anno 2017 is SieMatic één van de meest vooraanstaande keukenmerken en levert zij haar producten in meer dan 60 landen.

SieMatic keuken
SieMatic keuken

Voor SieMatic keukens betaalt u niet teveel

Een SieMatic keuken is er bij ons in diverse prijsklassen. Ook voor onze SieMatic keukens geldt: bij Keur Keukens betaalt u niet teveel! Onze prijzen zijn transparant, en zonder overbodige opslagen. U krijgt bij ons direct de laagste prijs, zodat lange en moeizame onderhandelingen niet nodig zijn. Doordat DB KeukenGroep haar keukens grootschalig inkoopt weten wij volume-voordeel te behalen, waardoor onze keukens zeer scherp geprijsd zijn. Hierdoor zijn onze SieMatic keukens betaalbaar voor iedereen, ongeacht uw wensen en budget.

SieMatic S3

SieMatic keuken Beaux Arts

De SieMatic BeauxArts is met zijn designprincipe een weloverwogen mix van modern (de brede wasemkap) en nostalgie (rek met keukenaccessoires). De verschillende modellen deuren, het marmeren werkblad op het kookgedeelte en de Chinese bruidskast geven de keuken een geheel eigen identiteit. 

Ontdek al onze SieMatic keukens online of in onze showroom te Haarlem.

 

SieMatic keukens bij Keur Keukens in Haarlem
SieMatic S2
SieMatic S2

Profiteer van de pluspunten van DB Keukens

Ook bij aankoop van een SieMatic keuken profiteert u van de pluspunten van DB Keukens. De transparante, verrassend lage prijzen, noemden wij al eerder. Daarnaast spannen wij ons tot een uiterste in voor een probleemloze montage. Alles tot doel om de hoogst mogelijke klanttevredenheid te behalen. De waarderingen die wij ontvangen van onze klanten bewijzen dat deze handelswijze succesvol is!

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 1580 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak