• 9,6 uit 2187 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

SieMatic keukens – innovatie en ongekende luxe

Wie de keuken als centrale ruimte in huis ziet, zoekt zowel in functionele als esthetische aspecten naar inspiratie voor design. Net zoals bij SieMatic keukens waar gedreven designers continu streven naar het bouwen van perfecte keukens, de vervolmaking van kwaliteit en het uitbouwen van mogelijkheden. Het is het plezier van het nieuwe, aparte en unieke, waar klanten van SieMatic keukens voor vallen.

SieMatic keukens zijn verkrijgbaar bij onze vestiging Keur Keukens in Haarlem. Bezoek onze SieMatic showroom in Haarlem en krijg advies van uw persoonlijke SieMatic adviseur.

SieMatic-by-Keur-logo

"Hoogstaande kwaliteit gecombineerd met uniek design. SieMatic heeft alles in huis voor uw individualistische ontwerp. Ik adviseer u graag in alle rust over uw persoonlijke SieMatic keuken."

- Joanne, SieMatic adviseur

Joanne Grisnich

"Ontdek de vele mogelijkheden van Siematic, waar functionaliteit en stijl naadloos samenkomen. Samen creëren we de keuken waar u elke dag van zult genieten."

- Nathan, SieMatic adviseur

Nathan Nieuwenhuis

"Als Siematic verkoopadviseur begeleid ik u graag naar uw droomkeuken, waarin elk aspect zorgvuldig wordt verzorgd. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en laat u inspireren door het unieke design en de hoge kwaliteit van Siematic."

- Gerben, SieMatic adviseur

Gerben Beerendonk
Ontwerp-keuken
SieMatic-adviseur-1

Wat Siematic keukens mooi en bijzonder maakt

Voor steeds meer mensen, op de gehele wereld, is de keuken de belangrijkste en meest gebruikte ruimte in huis. En omdat iedere mensen anders is, is elke SieMatic keuken dat ook.

Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic u biedt, creëert u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak. Puur en origineel design in elke stijl is kenmerkend voor SieMatic keukens. Wij verkopen talrijke SieMatic keukens in verschillende keukenstijlen. Landelijk, modern, tijdloos en greeploos.

Met SieMatic kiest u voor kwaliteit waar u lang plezier van heeft. Uiteraard zijn SieMatic keukens op-en-top duurzaam, met FSC-certificaat.

SieMatic-Pure-SLX-greep
SieMatic-Pure-SLX-opbergen

De historie van SieMatic

Sinds haar oprichting in 1929 streeft het bedrijf naar een bijzondere en onderscheidende design en de perfectie tot in het detail. De onderneming August-Siekmann-Möbelwerke produceert aanvankelijk buffetkasten en stapt in 1953 over op een nieuw programma van Reformkeukens.

In 1960 wordt de naam van de onderneming veranderd in SieMatic en breidt het keukenprogramma zich steeds verder uit, onder meer met de eerste greeploze keuken. SieMatic toont zich in de decennia die volgen een keukenfabrikant die zich onderscheidt op het gebied van design en inrichting van de keuken.

Op de internationale meubelbeurs Living Kitchen in Keulen presenteert SieMatic in januari 2015 haar nieuwe producten voor het eerst in het kader van de drie SieMatic lifestyles Classic, Pure en Urban.

Anno 2021 is SieMatic één van de vooraanstaandste keukenmerken en levert zij haar producten in meer dan 60 landen.

SieMatic-Pure-SLX-impression
SieMatic-Classic-lifestyle
SieMatic Classic interieur met natuursteen en klassieke elementen

SieMatic Urban maakt wonen opwindend

Daar waar historische plekken in oude steden nieuwe woonfuncties krijgen, ontstaat ruimte voor de inspirerende creativiteit van de SieMatic Urban. Flexibel en modulair in te delen, vooroplopend en trendsettend, hoogwaardig esthetisch design en individuele ontwerpruimte kenmerken deze moderne keukens, greeploze keukens en landelijke keukens van wereldklasse.

Samen koken, genieten en bezig zijn in een sfeervolle omgeving waarin koken niet langer voorbehouden is aan de gastvrouw alleen, de natuur in huis halen met geïntegreerde tuintjes die een elegante overgang vormen tussen wonen en koken, SieMatic Urban keukens geven iedere ruimte een unieke betekenis. 
Lees meer over de SieMatic Urban.

SieMatic keuken in Urban stijl, met hoge kast en eiland

Onbegrensde mogelijkheden met SieMatic Pure

Ontwerp uw keukenmeubelen met kleuren, vormen, volumes en materialen die vroeger voorbehouden waren aan woonruimtes. Maak een statement met werkbladen. Verander muren en nissen in blikvangers.

En kies uit een rijkdom aan meubelen van tijdloze elegantie. Het SieMatic Pure designconcept geeft het puristische keukenontwerp volledig nieuwe contouren en een uniek karakter.
Karakteristiek voor deze moderne keukens is het zogenaamde Frame Design met een ragfijne lijst die de keukenelementen omkadert.

Consequent is de dialoog tussen lijnen en vlakken die zichtbaar wordt gemaakt - zelfs bij schappen en buffetten. Zo worden kubistische vormen objecten.
Lees meer over de SieMatic Pure Collection.

SieMatic-Pure-SLX

Met SieMatic Classic ontdekt u nieuw-klassieke keukens

De introductie van de lifestyle-collecties van SieMatic ontketenen een revolutie in de keukenwereld. In de lifestyles Urban, Pure en Classic staat de mens centraal in plaats van het traditionele keukenontwerp. Met dit in gedachten zijn ook de ruimtelijke concepten voor de lifestyle Classic ontwikkeld.

De SieMatic Classic collection biedt mogelijkheden die alle ruimte geven aan uw eigen interpretatie. Zo verbindt u oude en nieuwe waarden tot uw persoonlijke, klassiek elegante interieurdesign. In de wereld van de SieMatic Classic ontdekt u uw mooiste woonstijl.
Lees meer over de SieMatic Classic Collection.

SieMatic Classic Collection: keuken met eiland in de Beauxarts SE stijl en met mat zwarte kasten

Wij werken samen met

Voor SieMatic keukens betaalt u niet te veel

Een SieMatic keuken is er bij ons in diverse prijsklassen. Ook voor onze SieMatic keukens geldt: bij Keur Keukens betaalt u niet te veel! Onze prijzen zijn transparant, en zonder overbodige opslagen.

U krijgt bij ons direct de laagste prijs, zodat lange en moeizame onderhandelingen niet nodig zijn. Doordat DB Keukens haar keukens grootschalig inkoopt weten wij volumevoordeel te behalen, waardoor onze keukens zeer scherp geprijsd zijn.

Hierdoor zijn onze SieMatic keukens betaalbaar voor iedereen, ongeacht uw wensen en budget.

Maak verder kennis met onze SieMatic adviseurs.

SieMatic-verkoopadviseurs-Haarlem-Keur-Keukens
SieMatic-showroom-Haarlem-Keur-Keukens

Profiteer van de beloftes van DB Keukens

Ook bij aankoop van een SieMatic keuken profiteert u van de ijzersterke beloftes van DB Keukens. De transparante prijzen, noemden wij al eerder. Daarnaast spannen wij ons tot een uiterste in voor een probleemloze montage. En bent u verzekerd van hoogstaande service, ook jaren na uw aankoop.

Alles tot doel om de hoogst mogelijke klanttevredenheid te behalen. De waarderingen die wij ontvangen van onze klanten bewijzen dat deze handelwijze succesvol is! 

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen