• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Nu zie je ze overal, zwarte plinten. Maar de trend is nog niet zo oud. Toen Leandra Tanis en haar man uit Stellendam (gelegen op het mooie eiland Goeree-Overflakkee) vorig jaar een keuken uitzochten bij Ardi Keukens, kozen ze voor zwart. Een keuze die ze doortrokken naar de huiskamer. “We zijn trendsetter”, zegt ze lachend.

Tijdloze hoekkeuken Stellendam

Recht en strak moest de nieuwe keuken zijn. Andere wensen waren: meer werkruimte, meer kastruimte en een inductiekookplaat in plaats van een gastoestel. Ze stapten bij Ardi Keukens binnen en vielen voor de houtkleur van een keuken in de showroom. “We troffen een verkoper die de keuken zelf getekend had. Dat was wel uniek. Op basis van onze wensen tekende hij verder. Een L-vorm met extra kast in plaats van de U-vorm die we eerst hadden. Daar creëerden we meer werkruimte mee. Een zwarte plint, die je toen dus nog niet zo veel zag, en verder wit en houtkleur. Mooi ontwerp, wij hebben alleen het wit en de houtkleur omgewisseld”, vertelt Leandra.

Tijdloze hoekkeuken met NEFF inductiekookplaat

Ze hadden graag een apothekerskast gewild, maar kregen het advies om dat niet te doen, omdat de laden te veel zouden gaan doorbuigen en er dus steeds reparaties nodig zouden zijn. Dat advies volgden ze op. “Het moest wel degelijk en goed zijn.”

Iedereen zei goedenavond en we liepen door heerlijke kookgeuren

Heel warm bad

Het ging vlot bij Ardi Keukens. “We kwamen om kwart voor zeven binnen en ging halfelf de deur weer uit. Toen hadden we praktisch de hele keuken in beeld die we wilden. Er waren daarna alleen nog wat detailaanpassingen nodig. Al met al zijn we maar twee keer in de showroom geweest. Het voelde daar trouwens als een heel warm bad. Iedereen zei goedenavond en we liepen door heerlijke kookgeuren. De verkoper begeleidde ons perfect. Hij maakte van onze losse puzzelstukjes een mooi geheel en hij legde alle keuzemogelijkheden vrijblijvend aan ons voor. Het was heel ontspannen, een fijne ervaring. Toen we wegreden zei ik: als we nog eens een keuken nodig hebben, gaan we gegarandeerd weer hiernaartoe.”

Tijdloze hoekkeuken met NEFF oven
Tijdloze hoekkeuken met enkele spoelbak

De plaatsing was in september. Een halfjaar later is de tevredenheid bepaald niet verminderd. Er is meer werkruimte en meer kastruimte. De inductiekookplaat werkt fijn en is bovendien beveiligd tegen onvoorzichtige kinderhandjes. Bovendien is de hoogte van het aanrechtblad aangepast. “Heerlijk.” Het blad is vijf centimeter dieper, wat nog meer werkruimte oplevert.

Tijdloze hoekkeuken met lichtkleurig werkblad

En het afvalhout is hergebruikt: op drie plankjes aan de wand staan fotolijstjes en ligt een stapeltje boeken. De oven - met een deurtje dat ‘verdwijnt’ als het opengaat - is geweldig, vindt Leandra. “Gemakkelijk te bedienen, met heel veel opties. Ik bak graag. In deze oven kan in twintig minuten meer dan honderd koekjes maken, verdeeld over drie lagen. Vroeger had ik één laag in de oven en was ik langer bezig voor veel minder koekjes.”

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Tijdloze hoekkeuken in twee kleuren

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
FAMILIE TANIS UIT STELLENDAM

Terug naar overzicht