Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Tijdloze keukens voor wie het neutraal en functioneel mag zijn

Wilt u een keuken die:

 • Er mooi uitziet met neutrale kleuren en elementen
 • Niet trendgevoelig is
 • Elke smaak aanspreekt
 • Past bij elk interieur
 • Functioneel is
 • Ruimte heeft voor uw persoonlijke touch

Dan is een tijdloze keuken de beste keuze voor u!

Bekijk onze collectie tijdloze keukens. Deze keukens zijn van alle tijden en blijven mooi, welke trend er ook heerst. De tijdloze keuken is sober, functioneel en verveelt nooit.

DB Keukens combineert tijdloosheid met modern comfort, luxe keukenapparatuur en de nieuwste materialen en afwerkingen in tijdloze keukens.  

Tijdloze u-keuken
Inductiekookplaat tijdloze keuken
Tijdloze keuken wit met hout
Tijdloze keukens zijn van alle tijden en blijven mooi, welke trend er ook heerst

Groot aanbod tijdloze keukens

Bezoek onze sfeervolle, warme keukenshowrooms om onze tijdloze presentaties in het echt te beleven en om alles te zien op het gebied van inductiekoken, stoomovens en werkbladafzuiging. Ervaar zelf de werking en bediening van alle keukenapparatuur in de keukens tijdloos.

Tijdloze keuken wit, hoekkeuken met zwart aanrechtblad en zwarte apparatuur
Hoekkeuken tijdloos

Kom vrijblijvend langs voor inspiratie en advies. Wij helpen u graag om uw droomkeuken samen te stellen. Uiteraard krijgt u een 3D-tekening, een transparante offerte met nettoprijzen en deskundig advies.

Mocht u ervoor kiezen om een tijdloze keuken aan te schaffen in één van onze showrooms dan kunt u rekenen op de hoogste klanttevredenheid (9,7 uit ruim 2150 reviews). Daar zetten wij ons iedere dag voor in, met ruim 200 medewerkers, verdeeld over 8 showrooms

Tijdloze keukens prijzen

Van degelijk ontwerp tot tijdloze keukens met alle comfort, tijdloze keukens zijn er in alle prijzen. Vanaf 5.995 euro hebt u al een tijdloze keuken, meer luxe vindt u in onze keukens vanaf € 15.000 euro.

Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur
Witte tijdloze keuken met eiland

De afmeting van het keukenblok, de materialen die u kiest, de afwerking van de binnenkant van uw keukenkasten en uw keukenapparatuur bepalen de keukens prijs.

In elk geval geldt voor elke keuken tijdloos dat onze keuken prijzen netto en laag zijn. In de showroom weet u altijd exact waar u aan toe bent. En dankzij onze grootschalige inkoop blijven onze prijzen van keukens laag!

Wilt u een keuken inclusief montage? Dit kan uiteraard, graag zelfs. Omdat we weten dat onze monteurs uw tijdloze keuken nauwkeurig en perfect plaatsen. Daarom geven we ook tien jaar garantie onze eigen montage.

Tijdloze rechte keuken wit

Goedkope tijdloze keukens

Kwaliteit staat voorop, ook in onze goedkope tijdloze keukens van DBselect. Ze garanderen jarenlang kookplezier en bieden u wat u nodig hebt.

Zonder extra’s zijn deze tijdloze keukens lekker voordelig. We monteren ze ook voor u, u ontvangt tien jaar garantie op montage en ook voor deze budgetkeukens staan onze servicemedewerkers voor u klaar.

Ziet u ergens anders de goedkoopste keukens? Maar profiteert u dan ook van dezelfde voordelen als bij DB Keukens? Tel alle pluspunten bij elkaar op en we zijn de voordeligste keukenspecialist.

Hoekkeuken tijdloos
Tijdloze hoekkeuken in Scandinavisch stijl

Luxe tijdloze keukens

Ook al zijn de materialen en kleuren neutraal, er is zeker wel verschil in tijdloze keukens. U kunt ze van net zoveel comfort voorzien als u wenst.

Met hun talloze mogelijkheden in kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur is haast niets te gek in luxe keukens. Denk aan een luxe stoomoven, een koffiemachine, een warmhoudlade en een kokendwaterkraan.

Laat u inspireren door ons grote aanbod tijdloze keukens. Zowel online als in onze showroom vindt u tijdloze keukens, voor elk budget en keukenruimte.

Veel gestelde vragen over tijdloze keukens

Een tijdloze keuken wordt gekenmerkt door een eenvoudiger en functioneler ontwerp die door de jaren heen actueel blijft. Hierbij worden neutrale kleuren en elementen gebruikt. Het is bij een tijdloze keuken goed mogelijk om met details uw persoonlijke stijl aan te brengen.

Een tijdloze keuken kan zeker wel een stoere uitstraling hebben. Kies dan bij een tijdloze keuken voor een robuust werkblad en grotere handgrepen van metaal. Gecombineerd met een wat uitgesproken keukenkleur ontstaat er dan een stoere tijdloze keuken. Ook accessoires kunnen de keuken een stoere uitstraling geven.

Een tijdloze landelijke keuken ontstaat vaak door landelijke elementen toe te voegen aan een tijdloze keuken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van klassieke handgrepen, het toevoegen van houtkleuren of door te kiezen voor een hardstenen aanrecht.

De kosten van uw tijdloze keuken heeft u altijd zelf in de hand. Voor ieder budget is een kwaliteitskeuken te koop. Door middel van onze transparante offertes weet u precies hoeveel u voor ieder keukenonderdeel betaald. Daarbij hanteren wij altijd nettoprijzen, dus geen verrassingen achteraf.

Welke opstelling tijdloze keukens?

Tijdloze keukens zijn vaak:

Deze opstellingen hebben zich bewezen. Maar natuurlijk is elke opstelling mogelijk met een tijdloze uitstraling. Elk met een sobere, neutrale sfeer, ruimte latend voor uw persoonlijke interpretatie tot wel tijdloze 100 andere keukens.

Tijdloze keuken met eiland met veel werkruimte en opbergruimte
Rechte tijdloze keuken in groene kleur

Trends in keukens tijdloos

Keukens tijdloos zijn beperkt onderhevig aan trends. Hierdoor kunt u een tijdloze keuken jarenlang inrichten zoals u het wilt en dankzij accessoires uw keuken aanpassen naar trends of jaargetijden.

Keukentrends ziet u hoogstens terug in de keuze voor opstellingen. We gebruiken onze keuken meer om te leven in plaats van om te koken, dat gaat de tijdloze keuken ook niet voorbij. Daarom duiken het spoeleiland of kookeiland en de bar de laatste jaren regelmatig op.

Wat je wel terugziet in de tijdloze keukenstijl is de tijdloze keuken zonder bovenkasten. Dankzij schappen of rekken wordt de achterwand van de keuken ingevuld. Keukenspullen en ingrediënten krijgen hun plekje in hoge kasten of kastenwanden.

Wilt u toch meer interieurtrends terugzien in uw keuken, bekijk dan eens onze aansprekende collectie in alle stijlen en opstellingen.

Carrouselkast tijdloze keuken
Een tijdloze keuken kunt u jarenlang inrichten zoals u het wilt en dankzij accessoires aanpassen naar trends of jaargetijden
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen

Tijdloze keukens met moderne apparatuur

Bijna alle tijdloze keukens verlaten onze showrooms met een inductiekookplaat. In toenemende mate met de afzuiging geïntegreerd. 

Ook andere vernieuwingen vindt u in onze tijdloze keukens zoals:

 • De stoomoven
 • De kokendwaterkraan
 • De warmhoudlade
 • De wijnklimaatkast
Ingebouwde wijnkast ATAG
NEFF stoomoven met hide en slide deur

Keukenapparaten vindt u bij ons van alle bekende A-merken:

 • Miele
 • NEFF
 • Siemens
 • Novy
 • ATAG
 • Pelgrim
 • Quooker

Zit uw keukenmerk er niet bij? Informeer even bij onze verkoopadviseurs.

Ontdek tijdloze keukens in onze showroom

Onze tijdloze keukens geven u de beste start voor een neutrale, functionele en sobere keuken met een persoonlijke touch. Hoe u dat invult, bepaalt u zelf met uw keus voor materiaal, opstelling, afwerking, accessoires en zeker ook kleuren.

Wat zijn neutrale kleuren? Een bezoek aan onze inspirerende showrooms met tijdloze keukens is een must. U doet nog veel meer ideeën op over decoratietips, want ook de vloeren en wanden bepalen de tijdloze stijl.

En u ziet actuele keukens met prijzen. U zult zien hoeveel inspiratie u opdoet met een bezoek aan een van onze showrooms.

Tijdloze keuken met kastenwand
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-2

De beste keukenspecialist van Nederland

Tijdloze keukens koopt u bij DB Keukens. Onze aansprekende collectie en unieke aanpak tekenen onze historie. Het bewijs? De hoge klanttevredenheid die blijkt uit reviews op klantervaringssites.

De werkwijze van DB Keukens is uniek. Een lage prijs keukens gaat samen met veel voordelen! Denk aan professionele montage en hoogstaande service van eigen monteurs met als hoogste doel: keukens met een 9+.

Dit maakt ons tot de keukenspecialist met de meeste voordelen.

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
Tijdloze hoekkeuken met kastenwand