Tijdloze keukens voor wie het neutraal en functioneel mag zijn

Wilt u een keuken die:

 • Er mooi uitziet met neutrale kleuren en elementen
 • Niet trendgevoelig is
 • Elke smaak aanspreekt
 • Past bij elk interieur
 • Functioneel is
 • Ruimte heeft voor uw persoonlijke touch

Bekijk onze collectie tijdloze keukens. Deze keukens zijn van alle tijden en blijven mooi, welke trend er ook heerst. De tijdloze keuken is sober, functioneel en verveelt nooit.

DB KeukenGroep combineert tijdloosheid met modern comfort, luxe keukenapparatuur en de nieuwste materialen en afwerkingen in tijdloze keukens.  

Bekijk onze tijdloze keukens
Tijdloze u-keuken
Inductiekookplaat tijdloze keuken
Tijdloze keuken wit met hout

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen

Groot aanbod tijdloze keukens

Bezoek onze sfeervolle, warme keukenshowrooms om onze tijdloze presentaties in het echt te beleven en om alles te zien op het gebied van inductiekoken, stoomovens en werkbladafzuiging. Ervaar zelf de werking en bediening van alle keukenapparatuur in de keukens tijdloos.

Kom vrijblijvend langs voor inspiratie en advies. Wij helpen u graag om uw droomkeuken samen te stellen. Uiteraard krijgt u een 3D tekening, een transparante offerte met nettoprijzen en deskundig advies.

Mocht u ervoor kiezen om een tijdloze keuken aan te schaffen in één van onze showrooms dan kunt u rekenen op de hoogste klanttevredenheid (9,7 uit ruim 2150 reviews). Daar zetten wij ons iedere dag voor in, met ruim 200 medewerkers, verdeeld over 8 showrooms

Tijdloze keuken wit, hoekkeuken met zwart aanrechtblad en zwarte apparatuur

Tijdloze keukens prijzen

Van degelijk ontwerp tot tijdloze keukens met alle comfort, tijdloze keukens zijn er in alle prijzen. Vanaf 3.995 euro hebt u al een tijdloze keuken, meer luxe vindt u in onze keukens tot 15.000 euro.

De afmeting van het keukenblok, de materialen die u kiest, de afwerking van de binnenkant van uw keukenkasten en uw keukenapparatuur bepalen de keukens prijs.

In elk geval geldt voor elke keuken tijdloos dat onze keuken prijzen netto en laag zijn. In de showroom weet u altijd exact waar u aan toe bent. En dankzij onze grootschalige inkoop blijven onze prijzen van keukens laag!

Wilt u een keuken inclusief montage? Dit kan uiteraard, graag zelfs. Omdat we weten dat onze monteurs uw tijdloze keuken zorgvuldig en perfect plaatsen. Daarom geven we ook tien jaar garantie onze eigen montage.

Witte tijdloze keuken met eiland
Tijdloze rechte keuken wit

Goedkope tijdloze keukens

Kwaliteit staat voorop, ook in onze goedkope tijdloze keukens van DBselect. Ze garanderen jarenlang kookplezier en bieden u wat u nodig hebt.

Zonder extra’s zijn deze tijdloze keukens lekker voordelig. We monteren ze ook voor u, u ontvangt tien jaar garantie op montage en ook voor deze budgetkeukens staan onze servicemedewerkers voor u klaar.

Ziet u elders de goedkoopste keukens? Maar profiteert u dan ook van dezelfde voordelen als bij DB KeukenGroep? Tel alle pluspunten bij elkaar op en we zijn de voordeligste keukenspecialist.

Hoekkeuken tijdloos

Luxe tijdloze keukens

Ook al zijn de materialen en kleuren neutraal, er is zeker wel verschil in tijdloze keukens. U kunt ze van net zoveel comfort voorzien als u wenst.

Met hun talloze mogelijkheden in kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur is haast niks te gek in luxe keukens. Denk aan een luxe stoomoven, een koffiemachine, een warmhoudlade en een kokendwaterkraan.

Laat u inspireren door ons grote aanbod tijdloze keukens. Zowel online als in onze showroom vindt u tijdloze keukens, voor elk budget en keukenruimte.

Tijdloze hoekkeuken in Scandinavisch stijl

Welke opstelling tijdloze keukens?

Tijdloze keukens zijn vaak:

Deze opstellingen hebben zich bewezen. Maar natuurlijk is elke opstelling mogelijk met een tijdloze uitstraling. Elk met een sobere, neutrale sfeer, ruimte latend voor uw persoonlijke interpretatie tot wel tijdloze 100 andere keukens.

Tijdloze keuken met eiland met veel werkruimte en opbergruimte

Trends in keukens tijdloos

Keukens tijdloos zijn beperkt onderhevig aan trends. Hierdoor kunt u een tijdloze keuken jarenlang inrichten zoals u het wilt en dankzij accessoires uw keuken aanpassen naar trends of jaargetijden.

Keukentrends ziet u hoogstens terug in de keuze voor opstellingen. We gebruiken onze keuken meer om te leven in plaats van om te koken, dat gaat de tijdloze keuken ook niet voorbij. Daarom duiken het spoeleiland of kookeiland en de bar de laatste jaren regelmatig op.

Wat je wel terugziet in de tijdloze keukenstijl is de tijdloze keuken zonder bovenkasten. Dankzij schappen of rekken wordt de achterwand van de keuken ingevuld. Keukenspullen en ingrediënten krijgen hun plekje in hoge kasten of kastenwanden.

Wilt u toch meer interieurtrends terugzien in uw keuken, bekijk dan eens onze aansprekende collectie in alle stijlen en opstellingen.

 

Rechte tijdloze keuken in groene kleur
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur

Tijdloze keukens met moderne apparatuur

Veel tijdloze keukens verlaten onze showrooms met een inductiekookplaat. Natuurlijk kunt u nog steeds kiezen uit een brede collectie gaskookplaten, maar deze verliezen terrein.

Niet alleen vanwege het vooruitzicht van energieneutrale woningen, maar inductiekookplaten koken ook comfortabeler en steeds meer mensen gaan dit inzien. Uw eten gaart sneller, u maakt de kookplaat makkelijker schoon en uw kookplaat brandt ook niet meer aan.

Bovendien zijn inductiekookplaten zonder open vuur veiliger in gebruik, met name voor kinderen en oudere mensen.

Ook andere innovaties vindt u in onze tijdloze keukens zoals:

 • De stoomoven
 • De kokendwaterkraan
 • De koffiemachine
 • De warmhoudlade
 • Werkbladafzuiging
Ingebouwde wijnkast ATAG

Keukenapparaten vindt u bij ons van alle bekende A-merken:

 • Miele
 • NEFF
 • Siemens
 • Novy
 • ATAG
 • Pelgrim
 • Quooker

Zit uw keukenmerk er niet bij? Informeer even bij onze verkoopadviseurs.

NEFF stoomoven met hide en slide deur

Tijdloze keukens showroom een beleving in 3D

Onze tijdloze keukens geven u de beste start voor een neutrale, functionele en sobere keuken met een persoonlijke touch. Hoe u dat invult bepaalt u zelf met uw keus voor materiaal, opstelling, afwerking, accessoires en zeker ook kleuren.

Wat zijn neutrale kleuren? Een bezoek aan onze inspirerende showrooms met tijdloze keukens is een must. U doet nog veel meer ideeën op over decoratietips, want ook de vloeren en wanden bepalen de tijdloze stijl.

En u ziet moderne keukens met prijzen. U zult zien hoeveel inspiratie u opdoet met een bezoek aan een van onze landelijke keukenshowrooms is. En u ervaart uw keuken in 3D!

Tijdloze keuken met kastenwand

De beste keukenspecialist van Nederland

Tijdloze keukens koopt u bij DB KeukenGroep. Onze aansprekende collectie en unieke aanpak tekenen onze historie. Het bewijs? De enorm hoge klanttevredenheid die blijkt uit reviews op klantervaringssites.

De werkwijze van DB KeukenGroep is uniek. Een lage prijs keukens gaat samen met veel voordelen! Denk aan professionele montage en hoogstaande service van eigen monteurs met als hoogste doel: keukens met een 9+.

Dit maakt ons tot de keukenspecialist met de meeste voordelen.

Tal van mooie voorbeelden tijdloze keukens sieren inmiddels de woningen van onze vele klanten door het hele land. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees meer dan 100 klantverhalen op onze website.

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-2

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen

Veel gestelde vragen over tijdloze keukens

Wat is een tijdloze keuken?
Wat is een stoere tijdloze keuken?
Wat is een tijdloze landelijke keuken?
Wat kost een tijdloze keuken?
Tijdloze hoekkeuken met kastenwand
Goedkope tijdloze keuken in rechte opstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze<span> </span><a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/26f966c032b14a3fb7e3088e747b42fc" href="https://www.ardikeukens.nl/" title="Ardi">Ardi</a> en <a data-udi="umb://document/398fc1e0f6954baca8d610b4e4507529" href="https://www.pelmakeukens.nl/" title="Pelma">Pelma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
5857,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Tijdloze hoekkeuken wit
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze<span> </span><a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij<span> <a data-udi="umb://document/68f6cbbbd7ab4effb1ffc81519d0d4a9" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi</a></span></li> <li><span></span>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
6952,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Tijdloze hoekkeuken, ruime opbergmogelijkheid
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/68f6cbbbd7ab4effb1ffc81519d0d4a9" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
9475,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Witte tijdloze keuken, overzicht
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze<span> </span><a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij<span> <a data-udi="umb://document/ae1380933c9f485f9c58f1035966fd3f" href="/showrooms/arma-keukens-nunspeet" title="Arma Keukens Nunspeet">Arma</a></span></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
9841,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Een tijdloze keuken in het wit, met losstaande kast
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/25ac64d2423b4343a4cc6bc845cebd35" href="/showrooms/avanti-keukens-kesteren" title="Avanti Keukens Kesteren">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
13098,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Scandinavische hoekkeuken in houtkleur
<ul class="list list--plus"> <li>Showmodel te bezichtigen en te koop bij <a data-udi="umb://document/68f6cbbbd7ab4effb1ffc81519d0d4a9" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi Keukens</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
Actie! Nu 14230,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken