Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Serviesverwarmers of warmhoudlades

Een serviesverwarmer of warmhoudlade is een handige keukenhulp voor de bereiding van uitgebreide maaltijden. Het serveren van diverse warme gangen kan u als kok de nodige hoofdbrekens bezorgen.

Want hoe houdt u alles op temperatuur, zonder dat het doorgaart, verkleurt of van smaak verandert? De warmhoudlade is de oplossing. En we kunnen u verzekeren, als u de warmhoudlade eenmaal gewend bent, dan wilt u niet meer zonder!

Ons assortiment serviesverwarmers is groot. ATAG, Pelgrim, Miele, NEFF, Novy en nog vele andere gerenommeerde merken staan tot uw beschikking. Ons team staat voor u klaar met een persoonlijk advies. Of bekijk ruim 200 keukens (ook met serviesverwarmers) op onze website.

Warmhoudlade NEFF

Coen en Miriam kochten bij DB Keukens hun nieuwe keuken.
Lees deze klantervaring en bekijk de foto's.

Moderne keuken Alphen aan den Rijn
Serviesverwarmers of warmhoudlades

Wat kun je ermee doen

De warmhoudlade of serviesverwarmer wordt gebruikt, zoals de naam al zegt, om gerechten op temperatuur te houden en servies in voor te verwarmen. Zonder een serviesverwarmer zal uw maaltijd snel afkoelen als u het serveert in koude schalen.

Een serviesverwarmer wordt ook gebruikt om een perfecte koffie mee te zetten die lang warm blijft! Waar een warmhoudlade zich ook goed voor leent, is het langzaam en op een lage temperatuur garen van vlees.

Want voor extra mals en sappig vlees is een pan al snel te heet. Uw vlees wordt lekker mals wanneer u het in de warmhoudlade laat garen.

Trends in serviesverwarmers

Moderne serviesverwarmers kenmerken zich door een comfortabele bediening. Zoals bijvoorbeeld de warmhoudlades van Miele die worden bediend via een vlak touch paneel onder glas. Hierdoor is het schoonmaken van deze apparaten ook eenvoudig.

Moderne serviesverwarmers zijn eveneens makkelijk te sluiten. De meeste beschikken over een automatische terugloop met demping waardoor de volledig uittrekbare lade weer zacht en soepel dicht glijdt. Serviesgoed en gerechten blijven zo op hun plaats en u kunt ze zo vanuit de la op tafel zetten!

Volledig uittrekbare geleiders zorgen ervoor dat u een serviesverwarmer makkelijk kunt vullen of leegmaken. Kiest u voor een serviesverwarmer met robuuste, soepele telescopische geleiders, dan kan de belastbaarheid in de lade oplopen tot maar liefst 25 kg. Wanneer u voor grotere groepen mensen kookt, dan is het belangrijk te weten dat al uw servies in de serviesverwarmer past!

Het is mogelijk om uw servieslade elektronisch te laten aansluiten op uw inbouwkoffieapparaat. Schakelt u dit apparaat in op een bepaalde tijd, dan start uw serviesverwarmer automatisch dertig minuten eerder met voorverwarmen van de kopjes. En zo kunt u langer van uw koffie genieten.

ATAG combi-magnetron met oven en warmhoudlade

Nis opvullen

Een panorama-opstelling van apparaten is de trend in de moderne keuken. Veel mensen zijn al gevallen voor de aanblik van een strakke lijn van glanzende apparaten. U kunt het zien in het overzicht van onze keukens. Maar wat wanneer er een apparaat is dat afwijkt als het gaat om hoogte?

Een warmhoudlade kan perfect gebruikt worden om een nis mee op te vullen, zoals onder een oven bijvoorbeeld. Dat heeft dus niet alleen een esthetische kant, maar ook een praktische!

Inbouw koffiemachine en stoomoven NEFF

Ruime keuze in serviesverwarmers en warmhoudlades

Serviesverwarmers voor thuisgebruik zijn altijd uitgevoerd als lades die moeten worden ingebouwd. Serviesverwarmers kunnen naar smaak en stijl van de keuken uitgekozen worden. Ze zijn er in wit, zwart, bruin, grafiet en rvs. Verder zijn er serviesverwarmers met diverse soorten handgrepen en greeploze serviesverwarmers.

U opent deze op een gemakkelijker manier met een lichte aanraking. Is uw belangstelling voor een serviesverwarmer nog verder gewekt? Kom eens een kop koffie drinken in de showroom en laat u er alles over vertellen. Geheel vrijblijvend, zoals u van ons gewend bent.