Vestiging Adee Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Rijssen - Adee Keukens


Contactgegevens

Vestiging Adee Keukens

Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
T: 0548 - 54 09 22
info@adeekeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 810548136 B01
KvK: 22050122
IBAN: NL59 RABO 0301 2998 11

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 26 mei zijn wij gesloten Gesloten
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Keukenshowroom met alle denkbare stijlen keukens

Wat verwacht u wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken? Een hal vol met keukenopstellingen? Bij Adee Keukens Rijssen denken we daar anders over. We zijn dan misschien niet de grootste keukenshowroom van Nederland, toch vindt u bij ons wel het breedste aanbod keukens en bieden we onze keukenkopers alle mogelijkheden.

Een klassieke keuken, landelijke keuken, moderne keuken, design keuken, greeploze keuken, romantische keuken, houten keuken, een keuken op maat, en nog veel meer. Onze collectie is samengesteld vanuit het idee om iedereen een ruime keus te kunnen bieden. U doet bij Adee Keukens nieuwe inspiratie op, ook met betrekking tot de aankleding van uw keuken.

Met tips over bijpassende wandkleuren en accessoires vormt een bezoek aan dé keukenzaak in Rijssen een rijke beleving en krijgt uw droomkeuken vast en zeker vorm.
Wanneer u onze showroom bezoekt, dan zult u met ons instemmen: hier slaagt iedereen voor een keuken.

Let op: onze showroom is gevestigd op een eerste verdieping en beschikt helaas niet over een lift.

Showroom bezoeken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Keukenshowroom met een warme sfeer

We hebben geïnvesteerd in een showroom die sfeervol is, gezellig, levendig en overzichtelijk. Dat horen we ook vaak van onze klanten, ook van hen die al op meerdere adressen naar keukens zijn wezen kijken.

Bij Adee Keukens Rijssen voelt iedereen zich direct op zijn gemak. En onze met zorg opgestelde, aansprekende keukens raken je hart! Reist u met openbaar vervoer? Onze haal- en brengservice verzekert u van comfortabel vervoer van en naar onze vestiging.

Adee Keukens - team

Goed bereikbare keukenshowroom

Ook al woont u niet in Rijssen, dat hoeft geen beletsel te vormen om in de auto te stappen voor een nieuwe keuken. Adee Keukens aan de Ethaanstraat is uitstekend bereikbaar. Na het verlaten van de A1 bent u in minder dan 15 minuten al bij onze mooie keukenshowroom genaderd. Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis en onbeperkt. Van harte welkom voor een verse kop koffie, met, als we tijd hebben om te bakken, ook iets lekkers erbij!

Plan uw route naar Adee
Adee Keukens Rijssen
Moderne keuken met eiland
Rechte landelijke keuken met tegeltjesachterwand

Adee Keukens voor heel Twente

Zoekt u naar keukens in Twente of specifiek keukens in Rijssen, dan is een bezoek aan de showroom van Adee Keukens echt de moeite waard. En de showroom is goed bereikbaar voor de wijde regio. Zo is de gemiddelde reisafstand van:

  • Zwolle naar Adee: minder dan een uur
  • Enschede naar Adee: minder dan drie kwartier

Eén van de beste keukenzaken van Nederland is zo voor heel Oost-Nederland goed bereikbaar. Want toch wel even belangrijk om te noemen is dat we als keukenzaak in Rijssen hoog scoren op klanttevredenheid.

Die klanttevredenheid strekt zich niet alleen uit over het keuken kopen, maar met name ook over het traject na-verkoop. Vele enthousiaste klantverhalen vanuit heel Twente kunt u vinden op onze website.

Keuken kopen in Duitsland? De beste service vindt u in Rijssen!

Wanneer je dicht bij de grens woont, dan kan het misschien een aantrekkelijk idee lijken om eens te kijken naar een keukenzaak in Duitsland. We durven wel te stellen, dat we van alle keukenzaken in de wijde regio van Twente dé keukenspecialist zijn met de beste service en nazorg.

Uiteraard verkopen we graag mooie keukens, maar dat is in onze ogen niet het enige dat telt. Adee Keukens investeert al jaren in het traject na-verkoop. Uitstekende service is een aspect dat bij ons veel aandacht krijgt.

Voor de beste koop gaat u dus zeker niet naar een keukenzaak in Duitsland, maar naar Adee Keukens Rijssen. Dan weet u zeker dat u jarenlang zonder sores van uw keuken kunt genieten.

Montage van keukens en badkamers door eigen monteurs

Keukens Rijssen, Twente

Van alle keukenshowrooms met keukens in Rijssen, Twente, staat die van Adee Keukens bekend als een van de weinige showrooms waar de klant een echt warm onthaal vindt.

Onze medewerkers verrichten met plezier hun werk, namelijk u adviseren over een prachtige, persoonlijk keuken. Dat merkt u direct bij de eerste kennismaking. Hebt u uw hart al opgehaald in onze online keukenoverzicht

We doen er alles aan om te zorgen dat u niet meer hoeft te zoeken naar keukens Rijssen, Twente. U vindt uw droomkeuken bij Adee Keukens.

Showroom

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne keuken met kookeiland en kastenwand
Tijdloze keuken met kastenwand

ADEE is onderdeel van DB KeukenGroep

DB KeukenGroep heeft 8 showrooms en monteert in héél Nederland
Direct de beste prijs.

Transparante offertes met nettoprijzen. Afdingen is niet nodig.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Onze medewerkers zijn oprecht, betrokken en gedreven

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.