Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Dochter Tessa kocht naar volle tevredenheid een massief houten keuken bij Keur Keukens in Haarlem. Tessa’s ouders vinden deze keuken zo mooi dat ze ook zin krijgen in een nieuwe keuken.

Hun keuken is 19 jaar oud en “nogal landelijk met handgreepjes en een voor die tijd schitterende toog,” grapt Hans van Brero. Ze willen nu een moderne keuken. Zo stappen ze de keukenshowroom binnen van Keur Keukens in Haarlem.

Het uitgangspunt is dat de strakke keuken moet passen binnen de huidige keukenruimte. En, bovenkasten mogen wegblijven, volgens Ina.

Creatieve keukeninspiratie

Een heel concrete opstelling hebben ze niet in hun hoofd. Dat dit toch tot een verrassend moderne keuken kan leiden, komt zeker ook door de creatieve ideeën die ze bij Keur Keukens zien.

De gemoderniseerde showroom biedt volop keukeninspiratie en de verkopers hebben oog voor ontwerp. Nu is er een schitterende U-vorm keuken verrezen met aan de ene zijde een hoge kastenwand.

Vrijblijvende advisering

“Het klikte goed met de verkoper. We hadden een leuk gesprek met hem. Hij had goede ideeën, en met onze inbreng en zijn ervaring ontstond er echt wat.”

“Zijn benadering was heel subtiel. Had hij een bepaalde kijk ergens op en wij hadden andere gedachtes, dan pushte hij niet. Dat vonden wij heel plezierig.”

Licht en ruimtelijk

Keukens met kastenwand zijn populair, en wat deze keuken een elegant aanzien geeft, is het extra hoge model koelkast. Dit is niet alleen praktisch, het maakt ook een toog overbodig. Het accentueert de strakke uitstraling van de keuken.

Ondanks de ontbrekende bovenkasten, biedt deze keuken met een combinatie van kasten en lades ruim voldoende opbergruimte.

Eén bovenkast blijft overeind in het keukenontwerp, maar omdat deze in de hoek naast de hoge kastenwand staat, oogt de keuken toch licht en ruimtelijk. Dit is ook de wens van Hans en Ina.

Keuken wit en hout

Aansprekend warm is de combinatie van wit en hout, een idee dat ze opdoen in de keuken van dochter Tessa. De nieuwe keuken oogt fris, maar zonder dat het kil wordt; daar zorgen de warm houten fronten voor.

We zijn nu erg tevreden en zouden Keur Keukens zonder meer aan familie en vrienden aanraden.

Gezonder met stoom

Een wens van Ina, maar ook van Hans is een stoomoven. Ze eten graag gezond en daar staat een oven met stoom garant voor.

Dagelijks is hij in gebruik voor aardappels en groenten, die met behoud van meer vitamines en mineralen op tafel worden gezet. Bovendien is het eten smaakvoller.

Ook broodjes bakken ze af in de stoomoven. Het voordeel van stoom is, dat de korst knapperiger is. En dat maakt een afbakbroodje nou juist zo heerlijk!

Op gas koken vinden Hans en Ina fijn en dat willen ze voorlopig nog wel even blijven doen.

Direct kokend water

Sinds kort hebben ze een combi kokendwaterkraan in gebruik. Dat bevalt erg goed, met name wanneer je thee wilt drinken. Moet er water gekookt worden, dan is dit niet langer meer een tijdrovende bezigheid maar er is direct kokend water.

Ook de moderne spoelbak vinden ze buitengewoon plezierig. Zonder naden valt deze makkelijk schoon te maken. De afvoer is geïntegreerd dus je hebt na de vaat nooit meer het probleem van lastig schoon te maken kiertjes.

Service in traject na-handtekening

De montage van de keuken vereist achteraf nog extra inspanning. “Een aantal zaken waren mis gegaan. Maar Keur Keukens heeft dit uitstekend hersteld. Ze hebben direct gereageerd op onze klachten.”

“De verkoper kwam gelijk om polshoogte te nemen en heeft herstel in werking gezet. In de afhandeling van de zaken die niet goed waren, blijkt hun hoge serviceniveau.”

“We zijn nu erg tevreden en zouden Keur Keukens zonder meer aan familie en vrienden aanraden.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne-u-keuken-wit-23
Dit artikel is geschreven door
Ina en Hans van Brero uit Zandvoort
Terug naar overzicht