Beleef DBselect keukens in onze showroom

DBselect keukens zijn exclusief geselecteerd voor mensen die zoeken naar een kwaliteitskeuken, eigentijds design, aansprekende opstellingen en dat voor een scherpe prijs.

Door zorgvuldig gekozen kleurgebruik, materiaalsoorten en brede keus in stijlen, weerspiegelen DBselect keukens de heersende woontrends. Van landelijk tot modern design, elke keukenstijl is bij dit huismerk terug te vinden.

Door uitgekiende volume-import kunnen we de prijzen bijzonder laag houden. Hierdoor zijn keukens van DBselect uitstekend geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een keuken van hoge kwaliteit, met de allerbeste montage en service, en hier een uiterst scherpe prijs voor willen betalen. Maak kennis met ons merk DBselect!

Vrijblijvende afspraak maken?
Witte moderne hoekkeuken van ons merk DBselect
Witte greeploze hoekkeuken van ons merk DBselect

DBselect: ons verrassend huismerk!

De pluspunten van onze DBselect keukens zijn: degelijke uitvoering met ruime keuze, voor een scherpe prijs. De kwaliteit van DBselect keukens ligt op hetzelfde hoogstaande niveau als u van DB KeukenGroep gewend bent. DBselect keukens worden in Duitsland vervaardigd en hebben een lange, probleemloze levensduur.

Met DBselect bewijzen wij dat onze bekende service en kwaliteit hand in hand gaan met lage prijzen.

 • Verrassend huismerk
 • Betaalbare kwaliteit
 • Uitgekiende keuze
DBselect Keukens

DBselect in onze showroom

Al onze DBselect keukens vindt u op onze website. Wilt u echter deze keukens voelen en zien dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Hier vindt u de verschillende DBselect keukens en kunt u de diverse mogelijkheden qua fronten, kleuren en werkbladen bekijken.

Daarnaast toont onze showroom u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van werkbladen, keukenapparatuur en interieurinrichting. Deze kunnen uiteraard ook toegevoegd worden aan uw DBselect keuken, zodat u altijd zeker weet dat uw keuken de modernste apparatuur en nieuwste mogelijkheden bevat.

Onze verkopers helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken, die past bij uw persoonlijke situatie en uw budget. Zij rekenen graag voor u uit wat u direct kunt besparen door te kiezen voor een DBselect keuken.

Zwarte kookeiland met kastenwand van ons merk DBselect
Deze goedkope moderne keuken is ontworpen in een hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop bij al onze<span> </span><a data-udi="umb://document/e5f039855a224755929e52b1c1da320d" href="/showrooms" title="Showrooms">vestigingen</a> </li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
8326,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Moderne eilandkeuken met kastenwand
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7194" href="/showrooms/keur-keukens-haarlem" title="Keur Keukens Haarlem">Keur</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
8101,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Zwarte kookeiland in moderne stijl met kastenwand en bar
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop bij al onze <a data-udi="umb://document/e5f039855a224755929e52b1c1da320d" href="/showrooms" title="Showrooms">vestigingen</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
13791,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Greeploze witte eilandkeuken in hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/94bcfa4a264948a885a601957914017f" href="#" title="Over ons">Pelma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
13027,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Hoekkeuken in Scandinavische stijl met hoge kasten
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/68f6cbbbd7ab4effb1ffc81519d0d4a9" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
17798,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken

De kwaliteit van DBselect

Ons keukenmerk DBselect blinkt uit in kwalitatief hoogstaande keukens voor scherpe prijzen. No nonsense, geen fratsen, maar een degelijke keuken waar u jarenlang plezier van heeft.

De kwaliteit van DBselect is het gevolg van diverse unieke kenmerken van deze keukens. Deze kenmerken worden hieronder benoemd en verder uitgelegd.

 • Geschroefde achterwand

Een achterwand van een keukenkast die is geschroefd, is steviger en stabieler. Dit bevorderd de duurzaamheid van de keukenkast, zodat u langer plezier hebt van uw keuken. 

DBselect keukens hebben een geschroefde achterwand voor extra stabiliteit
DBselect keukens hebben een geschroefde achterwand
 • Metalen laden en korfladen, inclusief geruisloze demping

Alle laden zijn van metaal gemaakt wat hen extra stevig maakt. Ook is dit praktisch in gebruik aangezien bij het lekken van vloeistoffen de laden niet ontzet raken. Ook laden en korfladen zijn voorzien van geruisloze demping.

DBselect keuken hebben metalen lades
DBselect keukens hebben metalen lades met demping
 • Metalen legplankdrager met borgstift

De tegen kantelen bevestigde metalen legplankdragers zorgen voor een stabiele positie van de legplanken. De borgstift voorkomt dat de legplanken kunnen verschuiven. Zo weet u zeker dat de legplanken op hun plaats blijven en de nodige lading kunnen verdragen.

DBselect heeft een metalen plankdrager
DBselect heeft plankdragers van metaal
 • Watervaste plint

De plint van DBselect keukens is rondom verzegeld en hierdoor wordt het indringen van vocht en vuil voorkomen. Vocht heeft dus geen invloed op de plint. De bijna onzichtbare kunststof beschermhoes verkleurt niet na verloop van tijd.

DBselect keukens hebben een watervaste plint
DBselect keukens zijn voorzien van een watervaste plint
 • Metalen Sensys scharnier

De scharnieren van keukenkasten zijn van metaal en afkomstig van het merk Sensys. De scharnieren zijn uitgerust met geïntegreerde demping voor optimaal comfort.

DBselect keukens hebben een Sensys scharnier
Een Sensys scharnier is onderdeel van DBselect keukens
 • 3 verschillende kasthoogtes

In bijna de gehele collectie zijn de keukenkasten in drie verschillende hoogtes leverbaar. U kunt kiezen uit een kasthoogte van 72, 79 of 86 centimeter. Zo weet u zeker dat een ergonomische keuze mogelijk is.

DBselect kasthoogte in 3 maten mogelijk
Bij DBselect zijn 3 kasthoogtes mogelijk
 • Vocht beschermende bodemplaat

Er bestaat een verhoogde kans op lekkage in de spoelkast (onder de keukenkraan) en onder de koelkast. Zodoende zijn deze twee keukenkasten standaard voorzien van een bodemplaat van aluminium die beschermt tegen vocht. Hierdoor voorkomt u dat in het geval van een lekkage de keukenkast uitzet vanwege de vocht.

DBselect keukens hebben een tegen vocht beschermende bodemplaat
DBselect keukens zijn voorzien van een tegen vocht beschermende bodemplaat
DBasic-line keuken in landelijke stijl
DBasic-line landelijke keuken met stalen handgreep

Onze eigen merken

Met ons merk DBselect bieden wij keukens van hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen aan. En ondanks deze lage prijzen heeft u een ruime keuze uit kleuren, opstellingen, fronten en werkbladen. Zo vormt onze lijn van goedkope kwaliteitskeukens een aanvulling op onze andere keukenmerken:

Door ons brede aanbod keukenmerken hebben wij altijd een product die past bij uw wensen en mogelijkheden.

 

Een zwarte rechte keuken van ons merk DBselect

Ook bij DBselect de pluspunten van DB Keukens

Ook al kenmerkt de DBselect zich door uitgekiende keukens zonder fratsen, ook bij deze keukens zijn de pluspunten van DB Keukens inbegrepen. Transparante prijzen, probleemloze montage en de hoogste klanttevredenheid. Daar zetten wij ons altijd voor in, ongeacht de prijs van de keuken.

 

Ontdek alle DBselect keukens

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2131 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
 • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
 • Transparante offertes met nettoprijzen
 • Alle processen in eigen beheer