• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Hoe leuk en verfrissend is het als je als stel je eigen stijl hebt ontwikkeld! Marijn en Olessya Pessers uit Waddinxveen houden van de Engelse stijl en wonen in een Tudor Tuinen huis. De keuken moet daar natuurlijk op aansluiten.

Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs helpt. Op onderscheidende manier, vertelt Marijn.

En hij kan het weten, want Anovi Keukens was niet het eerste keukenbedrijf dat ze bezochten.

“De benadering is fijn hier. Ze luisteren eerst goed naar wat je wensen zijn.

Vervolgens kijken ze of ze dat kunnen leveren. En dan of het past binnen het budget. Stel dat ze niet kunnen leveren, dan willen ze je ook niet ontevreden maken met iets wat je eigenlijk niet wilt, vertelde de verkoopadviseur.”

Engelse keuken bij Anovi Keukens

Het voordeel van een ronde langs keukenwinkels is in dit geval, dat ze redelijk goed weten wat ze willen. Bij Anovi Keukens doen ze echter de meeste ideeën op en krijgt hun keuken ook echt vorm.

Hun keuken wordt een hoekkeuken in Engelse stijl.

In een tv-programma zien ze een dame tegen een decor van een rij bovenkasten met ruitjes. Dat vinden ze in elk geval erg sfeervol. Dat willen ze.

De benadering is fijn hier. Ze luisteren eerst goed naar wat je wensen zijn.

Aanvankelijk is het idee om veel hangkasten te nemen. Maar een rondje door de showroom leert, dat een enkel stel kasten meer rust in de keuken geeft.

Wat ze wel zien is een koof. Deze zit echter niet standaard bij de keuken.

“De verkoper deed zijn best om een timmerman te vinden die het voor ons kon maken. Dat is gelukt en we zijn er erg blij mee.”

Kleurcontrast

Wit heeft de voorkeur, hoewel Olessya ook erg weg is van een donkergroene keuken. Maar wit wordt het ‘m dan toch, het is neutraler en ze vinden het makkelijker combineren met de bar van donker hout.

Een wens is ook om kleurcontrast te creëren. Het contrast zoeken ze tussen het aanrecht en de keuken. Donker composiet wordt het werkblad.

Uitgekiende keukenindeling

Deze keuken heeft de kookplaat links en de spoelbak rechts.

Dat heeft te maken met de positie van het afzuigsysteem die hierdoor een deel van de keukenindeling bepaalt. De verkoper borduurt erop verder en adviseert een keukenontwerp met afmetingen van keukenkastjes, passend in deze ruimte.

Symmetrie in dit ontwerp is belangrijk. Komt er links van de kookplaat een kastje van 40 cm, dan komt deze rechts ook. Zo past alles precies en toont het geheel harmonieus.

Even speelt het door hun hoofd om een los kookeiland te realiseren. Maar daar is de keuken niet ruim genoeg voor als je ook aan beide zijdes van het keukeneiland lades wilt. Dan blijft er te weinig loopruimte over.

Kookplaat met flexibele kookzone

Een leuk hebbeding in deze keuken is de kookplaat met flexibele kookzone. Je kunt van twee kookzones één maken, zodat er plaats is voor een lange schaal. Vis kun je op deze kookzone gelijkmatiger garen. Ook de losse koelkast bevalt goed.

“Ik wilde per se geen inbouwkoelkast. Zou deze ooit defect gaan, dan moet hij uit de keuken gedemonteerd worden. Daarom wilde ik graag een vrijstaande. Anovi Keukens heeft mooie vrijstaande koelkasten staan in hun keukenshowroom.”

Overzicht

Ook de apothekerskast is ideaal. Kruiden, kruidenmixen, oliën, het staat er allemaal keurig geordend. De inhoud trek je naar buiten toe dus je hoeft niet diep achterin een kast te duiken. Ook dit aspect van de keuken bevalt goed.

Allerhoogste klanttevredenheid

Marijn: “Ik wil nogmaals benadrukken dat juist door de verkoper en de vriendelijke benadering, het nemen van alle tijd om elke vraag te beantwoorden en de deskundige, niet-opdringerige manier van omgaan, we voor Anovi Keukens hebben gekozen.

Een soortgelijke keuken voor hetzelfde geld hadden we ook samengesteld bij de “leverancier van voorkeur” voor ons project. Maar daar kwamen de standaard sales trucs om de hoek. Erg onplezierig vonden wij dat. Bij Anovi Keukens was dat heel anders.”

Klantervaring Pessers Waddinxveen (2)

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
MARIJN EN OLESSYA PESSERS UIT WADDINXVEEN

Terug naar overzicht