• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Van keukens heeft hij weinig verstand en dat wil hij ook eigenlijk helemaal niet hebben, lacht Tim van der Roest uit Genemuiden.

Redelijk blanco gaan Tim en zijn vrouw Alberdien dus op zoek naar een nieuwe keuken voor in een grote benedenruimte.

Of eigenlijk, ze zoeken naar een concept van “goede advisering aan de voorkant, een degelijk product, goede uitvoering en goede opvolging aan de achterkant. Hier zijn we bij Arma Keukens en Sanitair niet beschaamd mee uitgekomen.”

 

Houten keuken met schiereiland in Genemuiden

 

“De werkwijze klopt perfect. Afspraken worden bijvoorbeeld goed nagekomen. Toen we een leverancier bezochten om een stenen werkblad uit te zoeken, zeiden ze:

‘Het is onze enige klant waarbij we zeker weten dat, als ze bellen om te zeggen dat er iets mis is met een werkblad, dat er ook echt iets aan de hand is.’

Tim vervolgt: “Dat vind ik mooi. Dat je je afspraken nakomt, maar dat het ook aan de achterkant goed geregeld is.”

 

Houten keuken met schiereiland in Genemuiden
Houten keuken met schiereiland in Genemuiden

 

Geen gedoe


Tim en Alberdien hebben dit zelf ook zo ervaren. Ze realiseren zich dat tijdens de levering en keukenmontage dingen mis kunnen gaan:

“Heel belangrijk is dat je van te voren een goed gevoel hebt, vertrouwen dat het naar tevredenheid wordt opgelost. Dat hadden we direct. Arma Keukens en Sanitair heeft de servicevragen die we hadden heel goed opgelost."

"We wilden gewoon geen gedoe met een nieuwe keuken. Nou, dat hadden we ook niet.”

Vaste prijzen wekken vertrouwen


Voor Tim zijn de vaste netto prijzen van keukens de basis van een perfecte levering en montage van zijn nieuwe keuken.

“Logisch dat je bij Arma Keukens en Sanitair niet over de prijzen kunt onderhandelen. Aan een totaalconcept hangt een prijskaartje. Er zijn ook mensen nodig om de serviceafdeling te kunnen bemannen.”

 

Wij zouden er zelf niet op gekomen zijn om een keuken met schiereiland en een kastenwand te kiezen. Nu zijn we er blij mee.

Houten keuken

Maar nu over de keuken zelf. Alberdien wil graag een houten keuken, een plaatje van een houtsoort neemt ze mee de showroom in. Over de nieuwe keukenopstelling hebben ze nog weinig ideeën.

De ruimte is groot en in de oude keuken werd deze maar deels benut. Over hoe dat beter in te vullen valt, laten ze zich graag adviseren.

Welke keukenopstelling

“Wij zouden er zelf niet op gekomen zijn om een keuken met schiereiland en een kastenwand te kiezen. Nu zijn we er blij mee.

Voor onze kinderen en hun vrienden is er plek zat. De bar met de barkrukken vinden zij heel leuk als ze met anderen zijn.”

 

Houten keuken met inbouwapparatuur in Genemuiden

 

De keus voor het werkblad wordt bepaald door praktische overwegingen. De diepte van een Belgisch hardsteen blad spreekt Tim en Alberdien ontzettend aan. Maar in een gezin met kinderen is zo’n aanrecht niet altijd praktisch. Daarom kiezen ze een composiet werkblad in de kleur Basalto Satin. Dit heeft de look van Belgisch hardsteen. Een mooi compromis en het kan veel hebben.

Rust om te kiezen


Prettig aan de keukenshowroom in Nunspeet is, dat er rustige plekken zijn om met een adviseur van gedachten te wisselen en dat je heel makkelijk naar diverse opstellingen kunt lopen om materialen en kleuren met elkaar te vergelijken.

Advies keukenapparatuur

Ze laten zich uitgebreid adviseren over keukenapparatuur. Qua functionaliteit weten ze wat ze zoeken, een vaatwasser, magnetron, oven en een kokendwaterkraan. Vooral een kwalitatief goed en functioneel product zijn belangrijk. Wat goede merken zijn, geen idee.

 

Houten keuken met stenen werkblad in Genemuiden
Houten keuken in Genemuiden

Samen met de adviseur maken ze hun keus. “Deze verkoper kon heel goed luisteren. Een goede verkoper heeft twee oren en één mond, nou, dat bleek hier inderdaad.”

Alle adviezen monden uit in een moderne houten keuken waar ze nu erg blij mee zijn.

“Het openen en sluiten van kasten gaat soepel en voelt degelijk aan. We hebben bij deze keuken het idee dat hij het nog jarenlang goed zal blijven doen.”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Houten keuken met schiereiland in Genemuiden
Houten keuken met schiereiland in Genemuiden

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
TIM EN ALBERDIEN VAN DER ROEST UIT GENEMUIDEN

Terug naar overzicht