Vestiging Pelma Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Goes - Pelma Keukens


Contactgegevens

Vestiging Pelma Keukens

Amundsenweg 47
4462 GP Goes
T: 0113 - 21 97 70
info@pelmakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 805222947 B01
KvK: 23081704
IBAN: NL16 RABO 0301 3033 98

Openingstijden

Een adviesgesprek is enkel mogelijk op afspraak. Wij helpen u graag.

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
Woensdag 09:30 - 17:00 uur
Donderdag 09:30 - 17:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2163 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer

De mooiste keukenshowroom in de regio Goes

In de showroom van Pelma Keukens in Goes wordt u meegenomen naar een andere wereld. In een inspirerende ambiance ziet u de meest schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen.

En u wilt natuurlijk veel keus, dus u bezoekt het liefst de grootste keuken showroom. Wel, met ruim 1000 m² aan keukenpracht bieden we u zoveel inspiratie dat u het zal duizelen.

Na de grootscheepse verbouwing vindt u in onze schitterende keukenshowroom nog meer woonbeleving. Zoals tips over wandkleuren en bijpassende accessoires. U bent van harte welkom om eens vrijblijvend langs te komen. Echter, om de beste aandacht te ontvangen, adviseren we u om een afspraak te maken.

Showroom bezoeken

Keukenwinkel met unieke bereikbaarheid

Niet voor niets vindt u onze showroom in Goes. Hierdoor zijn we namelijk perfect bereikbaar voor onze klanten uit België, Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen.

Maar ook wanneer u zoekt naar een keukenwinkel bij Rotterdam is het zeker de moeite waard om er een ritje aan te wagen.

Bekijk uw route
Pelma Keukens in Goes: Pand

Bekijk onze bedrijfsfilm!

Bedrijfsfilm Pelma Keukens in Goes

Bruisende activiteiten in showroom

Keukens verkopen doen we graag, maar net zo leuk vinden we het om regelmatig gezellige activiteiten te organiseren. Hoe kook je bijvoorbeeld met een stoomoven of een inductiekookplaat? Onze showroom biedt allerlei inspiratie en informatie, maar het leukst is het natuurlijk om zelf aan de gang te gaan!

Vanuit ons enthousiasme voor stoomkoken en inductiekoken hebben we ons tot een echte stoomoven- en inductiespecialist ontwikkeld. Regelmatig organiseren we kookdemonstraties met topkoks die u allerlei heerlijks voorschotelen. Hapjes die u laten watertanden van deze gezonde en smakelijke kooktechnieken.

Ook organiseren we met regelmaat bijzondere kookworkshops, compleet toegespitst op modern koken. Samen met andere (aankomende) kookfanaten leert u bijvoorbeeld om met glans een viergangendiner uit de stoomoven op tafel te zetten.

U zult ervaren: Pelma Keukens opent deuren naar nieuwe kooksensaties.

Keukenshowroom met diverse presentaties

Pelma Keukens in Goes biedt de koper ruime keus aan keukens in diverse prijsklassen. Onze verschillende merken beantwoorden aan een diversiteit van eisen en wensen.

In onze keukenshowroom worden ze overzichtelijk gepresenteerd met alle voordelen per merk. Bekijk DBselect, Excellentic, Old Wood en Residentic en maak uw keuze.

Greeploze keukens zijn er in diverse mogelijkheden. Hun onderliggende verschillen kunt u het best beoordelen wanneer u alle greeploze mogelijkheden naast elkaar ziet. Als een van de weinige keukenspecialisten vindt u bij ons een grote greeploos presentatie. Hier kunt u zelf proberen welke greeploze keukens u aanspreken.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Ergonomie

Showroom voor elke leeftijd

Graag investeren we in een plezierige en comfortabele aankoop van een schitterende droomkeuken. Onze showroom is natuurlijk maximaal toegankelijk voor alle leeftijden.

Brede paden bieden uitstekende doorgang aan ook rolstoelgebruikers. Ruime keukenopstellingen laten u gemakkelijk en gerieflijk uw nieuwe keuken beleven.

Natuurlijk zijn uw kinderen van harte welkom in onze keuken showroom. Een krijtbord, een echte speelkeuken, spelcomputers en speelgoed zorgen ervoor dat zij zich niet snel zullen vervelen.

Uiteraard vindt u bij onze showroom alle moderne parkeervoorzieningen op eigen terrein. Zo hebben we extra ruime parkeerplaatsen zodat u met gemak uw kinderen in en uit de auto kunt laden. Verder is er een invalidenparkeerplaats dicht bij de deur.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Inspiratiewand

Beleef ergonomie in onze showroom

Als ruimtebelevers en stylisten weten we een bijzondere sfeer te creëren in uw keuken. Tegelijkertijd verliezen we de ergonomie in uw keuken niet uit het oog. Dit is namelijk net zo belangrijk!

Onze keukenshowroom is uniek met een innovatief hoog-laag systeem waar u zelf de ideale hoogte en diepte van uw werkblad ervaart. Zo weet u zeker bij de aankoop van een van onze landelijke, moderne, klassieke of houten keukens, dat u ook uw lichaam het meeste comfort gunt.

Showroom met echte kookstudio

Omdat moderne keukens en apparaten steeds meer culinaire mogelijkheden bieden voor thuiskoks, heeft Pelma Keukens geïnvesteerd in een kookstudio in onze showroom. Deze sfeervolle studio, die de naam Meer-dan-koken draagt, onthult dat koken met innovatieve apparatuur zoveel meer en leukers biedt dan u zou durven dromen.

Elke zaterdag verzorgt onze huiskok Johan Moerdijk hier diverse kookdemo’s. Koken met stoom, koken op inductie, bakken in de oven enz., Pelma Keukens verzorgt het complete advies. Wij maken van koken hippe kookfeestjes.

Kookdemonstratie

Keukenshowroom online

Op onze website ziet u onze keukenshowroom online, en dit toont u al verrassend veel van wat Pelma Keukens in huis heeft. Echter, op internet kun je veel, maar niet alles.

Daarom investeert Pelma Keukens continue in de showroom om ervoor te zorgen dat we u alles kunnen bieden. Zo vindt u in onze showroom altijd tientallen actuele keukenopstellingen, een groot assortiment fronten en aanrechtbladen en de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur. Zo kunt u zich perfect richten op de keus voor een nieuwe droomkeuken.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Onze pluspunten uitgelegd

Veel valt er over Pelma Keukens in Goes te vertellen. Onze ontstaansgeschiedenis, onze unieke filosofie en de manier waarop we ons inzetten voor 100% ‘happy customers’. In onze showroom kunt u er meer over te weten komen. We tonen u er graag alles over!

Bezoek onze showroom vrijblijvend, ons team staat klaar om u te verwelkomen en indien gewenst te informeren en te adviseren.

Showroom bezoeken
Pelma Keukens - Personeel

PELMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB KeukenGroep heeft 8 showrooms en monteert in héél Nederland
Direct de beste prijs.

Transparante offertes met nettoprijzen. Afdingen is niet nodig.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Onze medewerkers zijn oprecht, betrokken en gedreven

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.