Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Waar je bij andere keukenzaken extra voor moet betalen, zit standaard in de Excellentic keukens van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Deze luxe keukenlijn is rijk afgewerkt en beschikt over vele extra’s. Kees en Tineke de Roover zijn erg blij met hun nieuwe witte, greeploze keuken. Het hoogstaande montageniveau heeft hen verbaasd.

Moderne keuken Ermelo

Zo werden twee onderdelen vervangen waarop de monteur minuscule beschadigingen had geconstateerd. Plekjes die nagenoeg onzichtbaar waren, en die de kopers best wilden accepteren. “Maar de monteur stond erop. Nee, zei hij, het moet gewoon goed zijn.”

Moderne keuken Ermelo - draaikast

Ook over de verkoper zijn ze vol lof. “De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor de verkoper te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo’n bedrijf is Arma.”

Moderne keuken Ermelo - laden

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne keuken Ermelo
Dit artikel is geschreven door
Kees en Tineke de Roover uit Ermelo
Terug naar overzicht