Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Hoe geef je warmte aan een hagelwitte, hoogglans keuken? Bij Adee Keukens in Rijssen zagen Gerald en Marieke Baan dé oplossing: Een prachtige keuken met als extra een getimmerde ombouw.

Keukeneiland Rijssen

Wanneer we een combinatie maken van een witte ombouw met houtlook kastdelen, dan ontstaat een geweldig warme tegenhanger voor het hoogglans in de keuken. Massief hout gaf gezien de lengte van de deuren veel risico op krom trekken, maar Adee Keukens heeft schitterende alternatieven die in de praktijk beter werken: Kunststof met houtlook. In werkelijkheid zie je het verschil niet eens.

Keukeneiland Rijssen

Adee Keukens verzorgde met vakmanschap de keuken met kookeiland voor Gerald en Marieke. En een droomkeuken is het zeker, want een kookeiland stond ook op hun verlanglijst. Een downdraft systeem als innovatieve, minimalistische vervanger voor een afzuigkap vonden ze een experiment, maar bevalt enorm goed. Deze downdraft is stiller en zuigt zelfs beter af dan de vorige, traditionele afzuigkap! Ook blijft er nog ruimte over voor barkrukken en lades aan het kookeiland.

Op onze website kunt u meer lezen over Adee Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Keukeneiland Rijssen ,Miele downdraft
Dit artikel is geschreven door
Marieke en Gerald Baan uit Rijssen
Terug naar overzicht