Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Op de goede geruchten over Adee Keukens in Rijssen gaan Reind Veldink en Giny Pelle hier de showroom binnen. Ze zoeken een nieuwe keuken die hun 20 jaar oude keuken moet gaan vervangen.

De showroom waar op dat moment nog wordt verbouwd, heeft al weer schitterende keukens staan. Eéntje springt er wat hen betreft uit: een keuken in de nieuwe kleur umbra. Deze grijsgroene kleur met speciale nuances spreekt hen beiden direct aan.

Een kleur met diepte die invallend licht opvangt en diverse schakeringen toont al naar gelang het moment van de dag. Echt een kleur van deze tijd.

Overgang woonkamer en keuken

Greeploos moet de keuken worden en de opstelling weer hetzelfde.

“We hadden de woonkamer al een tijd terug opgeknapt. We vonden het niet nodig om daar weer mee aan de gang te gaan.

Dus ons besluit lag voor wat betreft de opstelling wel vast, het moest gewoon weer een dubbele hoekkeuken worden,” vertelt Reind.

En het resultaat mag er zijn. Wat een plaatje! Schitterend afgewerkt, dat ook.

Als je in de woonkamer staat en je kijkt naar de beide kopse kanten, dan zie je dat er houten latten tegenaan zijn geplaatst. Zo markeren ze een duidelijke scheiding tussen keuken en woonkamer.

Tot op de centimeter

Ook het stuk boven de keuken ziet er verzorgd uit. Er is een koof geplaatst van ongeveer tien centimeter hoogte omdat de keuken niet helemaal tegen het plafond aankomt. Nu is het perfect passend.

In de koof is een rooster en er zijn ook twee lichtpunten in verwerkt. “In onze vorige keuken was er maar deels een koof, die liep niet helemaal door. Deze wel en dat staat meer af.”

Zelfde opstelling, betere indeling

De opstelling is uiteindelijk toch wel iets anders geworden dan wat Reind en Giny hadden.

De spoelbak is nu voor het raam geplaatst, in hun oude keuken zat hij in de hoek. De kookplaat is dichter bij de spoelbak gekomen, zodat zowel links als rechts van de kookplaat voldoende ruimte is.

Ook is er links en rechts van de spoelbak genoeg ruimte.

“Wij hebben een vaatwasser, maar we wassen eigenlijk altijd met de hand af. Zowel links als rechts hebben we voldoende ruimte om de vaat neer te zetten.”

Zo oogt deze indeling rustig en ruimtelijk, echt een enorme verbetering dan wat ze gewend waren.

“Wij zijn nog dagelijks blij met deze keuken. We zeiden het vorige week nog tegen elkaar. We hebben nog steeds een goed gevoel bij deze keuken,” vertelt Reind.

De verkoper heeft ons goed geholpen. Dat voelde heel goed.

Goed advies helpt

“We zijn goed geadviseerd in de showroom. De verkoper was heel vriendelijk, hij liet ons ontzettend veel zien en het gesprek was ook erg prettig.

We hadden nog geen idee welk aanrechtblad we moesten kiezen. Daar heeft hij ons goed in geholpen. Dat voelde heel goed.

Hij heeft veel kleuren en materialen laten zien, het enige dat wij wisten was dat dat we niet een heel donker blad wilden. Dat is het dus ook niet geworden.

En mooi: het blad loopt door tegen de wand en ook voor het raam als vensterbank. Dat vinden wij fraai.”

Montage door nette monteurs

“De montage is prima verlopen. Ze werkten in alle rust en wat we echt een verademing vonden is, dat ze alles direct opruimden tijdens het uitpakken. Dat je hele huis op je kop staat, dat was bij ons absoluut niet het geval.”

“Nu we de keuken in gebruik hebben zijn we erg blij. We hebben meer kastruimte dan we dachten, ook al zo fijn.

En kijk, aan het eind van de keuken was een loze ruimte. Toen zaten we daar over te praten wat we konden doen met die hoek en toen zei de verkoper: ‘We hebben er mooie handdoekenrekjes voor. Dan ben je gelijk je handdoek en theedoek kwijt.’ Ik kan het zo uitschuiven.

En de binnenzijde van deze speciale kast is van hetzelfde materiaal als de fronten. Mooi he!’

Klantervaring Veldink Eibergen (1)
Dit artikel is geschreven door
Reind Veldink en Giny Pelle uit Eibergen
Terug naar overzicht