• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Een groene keuken, daar zouden ze twee jaar geleden niet aan gedacht hebben.

En toch! Wanneer ze bij Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs binnenkomen, zien ze daar zo’n prachtige kleur groen dat in elk geval Annette direct valt voor deze vernieuwende tint. Hij niet. Wit en modern is nog steeds het uitgangspunt.

Toch maar even verder kijken dan bij andere keukenzaken? Nee, die waren al genoeg bezocht.

"Hier was het eigenlijk gelijk raak. De keukens in de showroom pakten mij volledig in. En we werden zo plezierig te woord gestaan dat onze jarenlange zoektocht naar een nieuwe keuken in één klap volledig ten einde was," vertelt Annette.

Annette zou wel eens iets heel anders willen.

Hun 23-jaar oude keuken in de grote keukenruimte moet vervangen worden. Annette vertelt hoe alles in de oude hoekkeuken langzamerhand kapot ging, de keuken smoezelig werd, met name de binnenkant van de kasten. Dat maakt niet meer fijn schoon.

Annette zou wel eens iets heel anders willen. Welke indeling? "Dat kostte ons moeite," blikt ze terug.

Leefstijl bepaalt keuken
Levensstijl is van invloed op je keuken. De verkoper denkt hier met Annette en Henk over na.

De oude keuken is nu zo gesitueerd dat je uitzicht op de tuin hebt vanuit de woonkamer. Annette wil graag een los kookeiland, maar dat neemt die doorkijk weg. Dat vinden Annette en Henk jammer.

Ze hebben geen seconde spijt van deze keus.

Bovendien tellen de kleinkinderen me, want met hen zitten ze vaak aan de tafel in het midden van de kamer.

Zou er een kookeiland komen, dan moet de tafel opzij tegen de wand, maar dan kun je niet meer aan alle zijdes zitten. En dus wordt het geen keuken met kookeiland en de tafel blijft in het midden.

Ze hebben geen seconde spijt van deze keus.

Fraai met hoge kasten
Hoge kasten bepalen het aanzien van veel moderne keukens, Annette is er aanvankelijk niet gecharmeerd van. Wordt haar greeploze keuken niet te overweldigend? Ze vindt het onhandig, althans, dat denkt ze.

En ze denkt dat lage kasten in combinatie met stalen kasten erboven mooier zijn.

Haar man denkt er wel iets anders over, en als ze het totaalplaatje ziet op een tekening gaat ze overstag en kiest ze toch voor de hoge kasten. Fijn!

Voor de bovenste plank is eventjes een krukje nodig, maar verder kan ze overal goed bij. Dit toont werkelijk schitterend. De keuken kan niet mooier zo. Dikke duim!

Zullen we het combineren met hout?

Wit of groen?
Groen, dat is wel even slikken voor meneer. "Zullen we het combineren met hout? Dan heb ik denk ik wel de keuken die bij me past," zegt hij.

Wanneer we Annette later spreken, dan is ze blij met deze uitkomst. Prachtig gewoon! Alles klopt in deze keuken. En meneer? Die is ook heel blij.

All-in
Het aanrechtblad waar Annette haar oog op heeft laten vallen is helaas niet leverbaar. Maar gelukkig is er een alternatief dat nagenoeg hetzelfde toont. Deze kan wel geleverd worden.

Het fijne aan Anovi Keukens is, dat je een keuken all-in koopt. Je krijgt overal advies over, ook over verlichting, apparatuur en wandplaten.

Het heeft heel mooi uitgepakt.

"Mijn man heeft echt goede verlichting in de keuken nodig. Het advies over waar de lichtpunten moesten komen was waardevol. Het heeft heel mooi uitgepakt. We zijn blij dat we de hele keuken bij Anovi Keukens hebben onder gebracht.

Niet alleen de keuken maar ook de koof, achterwand, verlichting en montage."

Rustige aanblik
"De vrijstaande koelkast die ik eerst wilde, heb ik uit mijn hoofd gezet en gekozen voor inbouw. Dit toont veel rustiger, ik ben er blij om dat de verkoper me dat eerlijk vertelde.

Ook hebben we naar kastdeuren gekeken van diverse kwaliteiten. Wij wilden de langste levensduur. Dat was handig om dat in de showroom uit te zoeken."

"De keukenmontage was fantastisch, fantastisch," herhaalt ze. "Wat is dit keurig gebeurd. Er ging 1 ding mis maar dat is gelukkig direct opgelost. Wij zijn zeer te spreken."

Op onze website kunt u meer lezen over Anovi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

19 Familie Felten

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
ANNETTE EN HENK FELTEN UIT BERGSCHENHOEK

Terug naar overzicht