• 9,6 uit 2143 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Avanti Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag 09:00 - 17:00 uur
 • Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
 • Woensdag 09:00 - 17:00 uur
 • Donderdag 09:00 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Neem contact op

Vernieuwde keukenshowroom met meerwaarde

U hebt misschien al een kijkje genomen bij diverse online keuken websites. Verwachtingsvol stapt u vervolgens in uw auto om naar een keukenshowroom te gaan. Want u wilt die mooie keukens nu wel eens in het echt zien.

Een bezoek aan de showroom van Avanti Keukens in Kesteren biedt u zeker meerwaarde. In ruime mate zelfs. In onze schitterende keuken showroom ondergaat u een totaal nieuwe beleving aan wat er te koop is op het gebied van keukens.

Veel aansprekende keukenopstellingen in diverse stijlen, afwerkingen, maten en prijsklassen. Actuele inspiratie voor uw persoonlijke keuken.

We nodigen u van harte uit om dit te ervaren in onze luxueuze keukenshowroom. Op ons mooie horecaplein drinkt u echte, vers gezette koffie, met uiteraard wat lekkers erbij, warm uit de oven!

Afspraak maken

Een afspraak maken is niet per se nodig, iedereen is altijd welkom om even sfeer te komen proeven, echter, om teleurstelling te voorkomen, raden we u aan om vooraf even te bellen, te mailen of eenvoudig online een afspraak te maken.

 

Avanti Keukens
Batterijenweg 13B
4041 DA Kesteren
T: 0488 - 47 44 90
info@avantikeukens.nl

BTW: NL 813443702 B01
KvK: 22055861
IBAN: NL39 RABO 0301 3025 96

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,6
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Een grote keukenshowroom: ruim 1500 m² keukens

Om zoveel mogelijk wensen en eisen te kunnen vervullen, verkopen we diverse keukenmerken en keukenstijlen. Onze collectie keukens is breed en diep, en we hebben er goed over nagedacht.

Van voordelige keukens van DBselect tot luxere Excellentic keukens, houten Old Wood keukens en Residentic maatwerkkeukens. Met ruim 1500 m² is Avanti Keukens een van de grootste keukenshowrooms van Nederland.

We bieden u veel keus en mogelijkheden in een overzichtelijke setting. Zodat u uiteindelijk de beste keus maakt waar u jarenlang enthousiast over zult zijn.

De voordelen van een bezoek aan onze keukenshowroom

Onze keuken showroom online toont al veel moois, maar een echt bezoek aan onze keuken showroom biedt zeker extra voordelen, naast alle inspiratie die u bij ons opdoet:

 • Een overzichtelijke merkenpresentatie maakt het u gemakkelijk om het merk keuken te kiezen dat past bij uw budget.
 • Naast alle types keukenfronten, van landelijk, klassiek, modern tot greeploos, vindt u bij ons ook een brede greeploos presentatie. Want ook in greeplijsten zijn er veel mogelijkheden om uw persoonlijke stijl door te voeren, bijvoorbeeld door greeplijsten in dezelfde kleur als uw fronten te kiezen, of juist het contrast te zoeken met modern rvs of aluminium. Elke gewenste kleur is mogelijk.
 • Een uniek hoog-laag systeem om ergonomische keuzes te kunnen maken. De ideale werkhoogte is zeker iets om nauwkeurig te bepalen bij de aankoop van uw nieuwe keuken. Ook werkbladdiepte is van invloed op de belasting op uw rug, schouders en nek. Ons elektrisch verstelbaar hoog-laag systeem is uniek. Hier kunt u tot op de millimeter de perfecte werkhouding bepalen. Zo vindt u bij ons niet alleen de mooiste en praktische keukens, maar ook ergonomische keukens
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Showroom te midden van meer wooninspiratie

Het leuke aan Avanti Keukens is dat we midden op een Woonboulevard gevestigd zijn. En dan niet zo eentje in de Randstad waar je kilometers asfalt, verkeerslichten, files en megaparkeerplaatsen voor moet trotseren, maar gewoon een landelijke boulevard in de Betuwe. Wel een mooie!

Na de afrit van de A15 bent u er binnen 5 minuten. Het Meubelpark De Bongerd belooft u urenlang winkelplezier voor wonen en slapen. En ter afsluiting kunt u heerlijk eten bij de Pannekoekenmolen en diverse restaurants in de omgeving.

Voor iedereen toegankelijk

De showroom van Avanti Keukens bevindt zich op de eerste etage van een bedrijfsverzamelgebouw. Parkeren kunt u natuurlijk gratis en voor de deur. Onze showroom is voor elke leeftijd maximaal toegankelijk.

Kunt u geen gebruik maken van de brede, open trap, dan brengt een personenlift u naar onze showroom. Rolstoelgebruikers of buggy’s geen probleem.

We gaan zelfs zo ver dat u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice als u reist met het openbaar vervoer. Waar anders vindt u zoveel persoonlijke aandacht rondom de aankoop van een keuken?

Avanti Keukens Kesteren - showroom - Material Centre
Avanti Keukens Kesteren - personeel

Ontspannen en ongedwongen

Keukens verkopen vinden we leuk. We doen het met verve, vakmanschap en vooral: blijdschap!

We doen ons best voor een ongedwongen, gezellige sfeer in onze showroom. Dat is voor u plezierig, maar eerlijk gezegd staat het ons zelf ook erg aan. We zijn ervan overtuigd dat, als we u in een ontspannen setting kunnen adviseren, u de beste keuzes maakt en wij u het beste van dienst zijn.

Het is het geheim van Avanti Keukens. Waar droomkeukens realiteit worden.

Massief eiken keuken
Moderne rechte keuken met houten lades en matte fronten