Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Een nieuwe keuken, een verbouwde benedenverdieping en een nieuwe vier meter brede schuifpui. Met weken lang zomers weer heb je wel direct veel plezier van je nieuwe keuken!

Pim van der Breggen en zijn zoons uit Berkel en Rodenrijs profiteren er al direct van. Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs verzorgde de keuken.

De laatste verjaardag (ruim 50 personen!) laat geroezemoes horen en in- en uitloop van familie. De keuken is overduidelijk een plek waar van alles aan lekkers uit geserveerd wordt en waar je bijpraat.

Helemaal zoals Pim en zijn vriendin het in hun hoofd hadden.

Best een gok, want Anovi Keukens is een nieuwe keukenzaak. Een keertje binnenlopen in de showroom geeft een warm en hartelijk gevoel, reden om terug te gaan, besluit Pim.

Qua kleur en materiaal heeft hij nog geen idee, alleen dat hij een woonkeuken wil. Oh ja, 1 Pinterest plaatje.

Anovi Keukens denkt mee over de opstelling en indeling

Tuin bij keuken

Verbouwingsplannen zijn er op dat moment nog niet, maar Pim en zijn vriendin krijgen tijdens het uitzoeken van de keuken wel de kriebels om nog meer ruimte te creëren.

"Wij zijn tuinliefhebbers, dus wij wilden de tuin naar binnen trekken, of, zoals je het bekijkt, de keuken naar buiten. Dat is gelukt zo."

Anovi Keukens denkt me over de opstelling en indeling.

"Daar hebben ze heel goed in geadviseerd. Ik ben er ontzettend over te spreken. Het was een van de redenen waarom ik voor Anovi Keukens koos.

De bouwtekening was er nog niet, toch heeft de adviseur zo goed mogelijk tekeningen gemaakt hoe we de keuken het beste konden inrichten.

We hebben bijvoorbeeld een verlaagd plafond, de adviseur gaf aan dat de breedte hiervan hetzelfde moest zijn als de breedte van de inbouwkasten, zodat het optisch een geheel blijft. Dat zijn nuttige tips."

Plafondhoge kasten

In de showroom zagen we prachtige houten kasten tot aan het plafond. Die vonden we zo mooi, we zagen het al helemaal voor ons hoe dat hout een moderne keuken warmte zou geven. Dit wordt het startpunt van het keukenontwerp.

De volgende vraag is: Welke delen van de keuken moeten hout worden, welke wit en welke zwart?

"Wit is fris maar een teveel kan het juist weer kil en zakelijk maken. De verkoopadviseur liet telkens zien met tekeningen wat het effect van keuzes is. Dat verliep heel plezierig.

We hebben in de showroom de verschillen bekeken. Dat was heel nuttig

Nu zie je vanuit het woongedeelte het hout. Dat geeft een warm, landelijk accent aan deze moderne keuken. Heel mooi."

"Het hout wordt doorgetrokken in de woonkamer. De plank boven het tv-meubel wordt van hetzelfde hout en langs de open haard komt het hout ook terug. Zeker bij een open haard is dit ontzettend warm!"

Werkblad bij vloer

Het werkblad is afgestemd op de vloertegel. Zijn dikke werkbladen de trend, Pim en zijn vriendin gaan liever voor dun.

"We hebben in de showroom de verschillen bekeken. Dat was heel nuttig." Ook kiezen ze voor plafondafzuiging omdat de afvoer direct via het plafond naar buiten kan."

Deze keuken is ruimtelijk en compact tegelijkertijd. Er is alle ruimte om heerlijk te werken en je hebt alles binnen handbereik. 's Morgens pak je de ontbijtspullen uit de koelkast en je ontbijt aan de bar. Knus.

Nu alles staat bevalt onze keuken erg goed

"De aparte oven en aparte magnetron zijn een bewuste keuze. Dat vonden we fijn. Als je een combi-oven hebt en je hebt de ovenfunctie aan, dan kun je de magnetron niet gebruiken. Dat werkt in ons huishouden niet."

"Nu alles staat bevalt onze keuken erg goed. De keukenmontage ging prima. Niet alles was leverbaar, maar dat was inherent aan de tijd van schaarste. Zodra apparatuur binnen was, ging alles vlot. De monteur kwam snel en het werd geplaatst.

Dorps

"Je wordt hier goed en hartelijk begeleid. Als ik even stalen kwam halen deden ze nooit moeilijk. Zelfs zeiden ze wel eens: 'We brengen het wel even, het is toch dichtbij.' De service is echt uitstekend."

Op onze website kunt u meer lezen over Anovi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

16 Matzwarte Keuken Met Hout
Dit artikel is geschreven door
Pim van der Breggen uit Berkel en Rodenrijs
Terug naar overzicht