Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Sommige mensen gaan naar de showroom en laten daar hun keuken uittekenen. Voor Tim en Amber van de Velde uit Heemstede gaat dat niet op. Samen schetsten en ontwierpen ze; afgekeurde tekeningen belandden in de prullenbak.

Twintig ideeën verder hebben ze ‘m: een moderne opstelling met een klassieke twist, passend bij het jaren ’30-karakter van hun verbouwde woning. Deze speciale keuken ‘scoorden’ ze bij Keur Keukens in Haarlem.

Moderne keuken Heemstede met kookeiland

Modern en klassiek kookeiland

De tint groen valt tegen in het echt. Dus kiezen ze voor een speciale andere kleur: Diep antraciet grijs, zo donker dat het soms zwart lijkt. Uitsluitend leverbaar binnen het merk Residentic waar speciale RAL en Sikkens kleuren mogelijk zijn.

Moderne keuken Heemstede met enkele spoelbak in eiland
Het eikenhouten snijplank is een idee van Tim en Amber

Het aanrechtblad van het zwarte kookeiland wordt heel licht composiet, 2 cm dik, met aan de kopse kant (een idee van Tim en Amber) een eikenhouten snijplank gemonteerd. Dat is met het oog op hun vegetarische levensstijl helemaal geen slecht idee, want hier kunnen heel wat groentes gesneden worden! Al met al een prachtige zwarte keuken met eiland!

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne keuken Heemstede
Dit artikel is geschreven door
Tim en Amber van de Velde uit Heemstede
Terug naar overzicht