• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Hij houdt van voetbal, loopt hard en heeft graag zijn gezin, vrienden en familie om zich heen. Zij houdt van winkelen en wandelen. Koken vinden ze allebei leuk en doen ze om beurten.

In hun nieuwe keuken met kookeiland van Adee Keukens in Rijssen kan dit perfect. “Hoewel Thirza een betere kok is,” lacht Frank Baan uit Rijssen.

Wanneer tijdens het weekend hun woonkamer zich vult met een gezellige drukte, geroezemoes en gepraat en heerlijke geuren opstijgen van het eiland, dan beseffen ze weer dat ze de juiste keus hebben gemaakt.

Echt een trendy opstelling die past bij Frank en Thirza. Eigentijds met een in de keuken verwerkte nis.  

“Deze opstelling is ideaal, ook als we bezoek hebben. Je kunt er zo ontzettend veel mee. Het geeft veel gezelligheid,” vertelt Frank.

Met glamour

Het idee voor deze schitterende opstelling ontdekken ze op internet en pinterest. Daar zien ze zwarte keukens, gecombineerd met diepblauw, oker en goud. Frank en Thirza houden het bij zwart.

Met de tegelvoer in houtlook komt deze keuken mooi uit. Het zwart contrasteert spannend op de lichte ondergrond. Het visgraatmotief geeft een warme gloed aan de keuken en vormt een klassiek decor voor een moderne keukenopstelling. Goed gedaan!

Zwart kookeiland Rijssen

Bij een keukenzaak laten Frank en Thirza hun keukenidee uitwerken. Ze weten dat ze in hun nieuwe twee-onder-een kap woning ruimte hebben voor een royale keuken. Bij vrienden hadden ze een keuken met eiland gezien. Hier gaan ze helemaal voor.

“Dit vonden wij zo mooi. Een eiland is een verrijking van je interieur. En in onze vorige woning beschikten we over een parallelle keuken. Dat heeft iets weg van een keuken met kookeiland. Het beviel ons toen ook goed.”

Frank en Thirza hebben ontzettend veel zin in een moderne keuken met eiland.

Deze opstelling is ideaal, ook als we bezoek hebben. Het geeft veel gezelligheid
Zwart kookeiland Rijssen
Zwart kookeiland Rijssen

Keramiek uit een geheel

Een van de mooie facetten van dit eiland is dat het werkblad uit één stuk bestaat. En aan de zichtzijde van de kamer is de wand van het eiland opgebouwd uit panelen.

Hierdoor krijgt het eiland een minder strak aanzien en harmonieert het naadloos met de landelijke keukendeuren met kader.

“We zijn ontzettend blij met het eiland dat we bij Adee Keukens hebben laten ontwerpen.”

Het losse kookeiland gebruiken Frank en Thirza om te koken en te spoelen. De inductiekookplaat oogt stijlvol binnen het geheel van zwarte fronten. De bedieningsknop kan weggelegd worden na gebruik van de kookplaat zodat de spiegelgladde plaat helemaal strak is.

Ook de kraan is zwart, een mooie aanvulling op de overige zwarte accenten in het huis: de zwarte kozijnen en de zwart stalen binnendeuren. Het keramiek werkblad in marmerlook, wit met zwart en grijs geaderd, completeert deze luxe uitziende keuken.

Adee Keukens bezorgt Frank en Thirza zo’n goed gevoel dat ze besluiten hier hun keuken aan te schaffen.

In tegenstelling tot hun keukenervaring op het vorige adres, waar ze wel heel ver komen met een prachtig keukenontwerp, maar waar ze niet tevreden zijn over de prijs.

“Voor mijn gevoel was de keuken bij de andere keukenspecialist veel te duur. Er kon nog wel wat van de prijs af, maar ik vond het onvoldoende. Mijn collega tipte mij toen op Adee Keukens in Rijssen.”

En het feit dat Adee Keukens niet onderhandelt over de keukenprijzen vond ik ook een fijn idee.
Zwart kookeiland Rijssen, werkblad en greeplijst
Zwart kookeiland Rijssen, matzwarte kraan

 

“Toen we hier binnen kwamen en een prijs ontvingen voor de keukenopstelling die wij op het oog hadden, beviel me dat direct veel beter. De prijs paste binnen mijn keukenbudget.”

“En het feit dat Adee Keukens niet onderhandelt over de keukenprijzen vond ik ook een fijn idee. Dan weet je dat je niet teveel betaalt. Ook over de montage en de service zijn we tevreden. Het is hier top geregeld.”

Op onze website kunt u meer lezen over Adee Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Zwart kookeiland Rijssen

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
FRANK EN THIRZA BAAN UIT RIJSSEN

Terug naar overzicht