• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Zoals velen dat vergaat, is de periode voorafgaand aan een verhuizing een drukke tijd. Oriënteren, indelen, inrichten, kleuren kiezen en aankopen. Zo ook bij een familie uit Haarlem. Deze Noordhollandse plaats willen ze inruilen voor een andere woonplaats.

Daar hebben ze een gezellig huis gezien, maar met een oude keuken. Ze besluiten om een nieuwe keuken van Keur Keukens in Haarlem te kopen. Hoe ze bij Keur Keukens kwamen?

“Iedereen in Haarlem kent Keur Keukens. Keur heeft een goede naam opgebouwd. We wisten dat ze goed advies geven en dat het een bedrijf is dat je kunt vertrouwen. Dat vinden wij belangrijk. Bij de keukenmontage is dat ook fijn.”

“Dus dat het Keur werd is eigenlijk wel duidelijk. We lieten alles zonder zorgen aan Keur Keukens over en dat kon ook.”

 

Landelijke witte keuken Haarlem

 

Alles uit handen geven

Meneer is zeer te spreken over Keur Keukens. “Ze namen werkelijk alle tijd om op het gemak met ons een keuken naar wens samen te stellen. Dat voelt goed.”

“Keur Keukens is ook sterk in het geven van advies, bijvoorbeeld over het goed organiseren van je keuken.”

“We wilden onze nieuwe keuken op dezelfde plek zetten als de oude keuken, maar de verkoopster zag dat er verbeteringen waren te maken in de indeling.”

“Ze stelde voor om het rechterdeel van onze keuken te benutten voor koken.”

“In feite is dat het deel wat in de uitbouw staat. Hier zou dan ook het fornuis, dat in de oude keuken meer naar links stond, naar toe verplaatsen.”

“Het advies was om het linkerdeel van de keuken te bestemmen voor spoelen en opbergen. Daar tekende de verkoopster de gootsteen.”

“Vervolgens ging ze daar meer ruimte creëren. Wij vonden dat een heel helder idee. Het geeft structuur aan je keuken. Zo gingen we vervolgens alles verder indelen en dat ging perfect.”

 

Vervolgens ging ze daar meer ruimte creëren. Wij vonden dat een heel helder idee.
Landelijke witte keuken Haarlem
Landelijke witte keuken Haarlem, oven

 

Match

Dat het een landelijke keuken moet worden, dat staat vast voor de toen nog Haarlemse inwoners.

“Maar dan wel een landelijke keuken die past bij onze leeftijd, hè. Niet té dus. Wij vonden het heel goed van Keur Keukens dat ze aanvoelden welke beleving we zochten in een keuken. Dat matchte precies.”

“Het grappige was dat toen we bij Keur Keukens aan tafel zaten, we het gesprek hadden in een heel mooie landelijke keuken. Voor ons dus een enorm stimulerende omgeving om keuzes te maken. We zaten er middenin!”

Witte keuken

Het wordt een witte keuken. Deze kleur vindt het stel mooi passen bij een landelijke stijl. In de showroom zien ze in een van de showroomkeukens een prachtig composiet aanrechtblad.

“Wij vonden de keus voor een werkblad ontzettend moeilijk. Er is zoveel diversiteit. Toch hebben we een overtuigende keus kunnen maken. Toen we deze zagen vielen we er gelijk voor.” 

 

 

Het stel kookt sinds kort op inductie. Nieuwe pannen werden aangeschaft want ze hadden altijd gas. Maar nu het eenmaal zo ver is, went het snel. “Inductie gaat zo makkelijk. We weten niet beter.”

Doordeweeks is het vaak mevrouw die kookt, in het weekend knoopt meneer ook regelmatig zijn keukenschort om.

“Wij houden van kokkerellen, een heerlijk gerecht met een goede wijn kunnen we echt van genieten. Kalkoen….my favorite.. echt waar! Het komt zo lekker uit de oven!”

 

Landelijke witte keuken Haarlem, fornuis
Inductie gaat zo makkelijk. We weten niet beter.

Genieten

“Deze keuken beantwoordt in alles aan onze verwachtingen. Dat was ook ons uitgangspunt. We zochten een fijn huis om in te wonen waar een mooie keuken in paste.”

“Het is bijvoorbeeld ook fijn dat we elkaar nooit in de weg lopen omdat de functies gescheiden zijn. Dat maakt het tot een comfortabele keuken. Dat vinden wij belangrijk.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

Landelijke witte keuken Haarlem, achterwand
Landelijke witte keuken Haarlem, brede lade
Landelijke witte keuken Haarlem

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
EEN FAMILIE UIT OVERVEEN

Terug naar overzicht