• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

In een heel leuk rijtje huizen aan een plantsoentje wonen sinds kort Gemma en Pieter Koffeman. Nog niet zo heel lang geleden getrouwd, vond het stel hier hun plekje. Op Urk, zoals dat heet wanneer je in deze vissersplaats woont.

De tussenwoning biedt een gezellige aanblik, en wanneer je vanuit de woonkamer naar buiten kijkt, naar het plantsoen met een drietal sfeervolle bomen, dan heb je echt een leuk vrij uitzicht.

Gemma en Pieter hebben de woning vergroot door een muur tussen de woonkamer en de keuken weg te breken. Er is een grote ruimte ontstaan, met veel lichtinval door de erker aan de voorzijde van het huis. Het is een mooie plek voor een strakke keuken die qua stijl op moet gaan in de woonkamer, vindt Gemma.

Moderne keuken Urk

Stoer hout met wit hoogglans

In de keuken komt een robuuste, houten visgraat vloer. Maar welke keuken combineer je met zo’n stoere vloer? Ook de boomstamtafel mag er zijn; fors en authentiek springt hij echt in het oog. Een designkeuken als tegenhanger van al dat stoere werk zou vast en zeker ontzettend mooi staan. Op Pinterest zit het jonge stel lekker te neuzen en inspiratie op te doen. Ze zien er een witte hoogglans keuken die in deze uitvoering beschikbaar blijkt te zijn bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. En ook nog voor het budget dat ze in hun hoofd hebben, inclusief lades en apparatuur. Dus dat komt mooi uit. En de service van Arma, lezen ze op internet, staat hoog aangeschreven, wat natuurlijk erg belangrijk is bij een keukenaanschaf. En nu het allemaal staat, is het plaatje schitterend geworden. Het is uitstekend gelukt om een keuken te realiseren die past in het interieur.

Composiet met granietlook

Aanvankelijk wil Gemma dolgraag een granieten aanrechtblad. Dat vindt ze erg mooi, en ze heeft het ook bij haar ouders gezien. Graniet oogt chique, natuurlijk en het blijft lang mooi. Maar er loopt op dat moment een actie op luxe composiet bladen, waarvan één van de aanrechtbladen in graniet uitstraling beschikbaar is. Omdat ze het prijsverschil de moeite waard vinden, wordt het composiet.

Moderne keuken Urk

Gemma wil graag dat de keuken de complete buitenmuur beslaat. Hierdoor ontstaat een open keukenopstelling. Liever geen bovenkasten, maar wel een plank voor wat accessoires. De legplank met de kleine kast ernaast vormt een mooi compromis; het valt eigenlijk helemaal weg en biedt zo toch plaats aan alle glazen. Naast de keuken zitten de tuindeuren. In deze hoek is nog mooi een kleinere keukenkast weggewerkt. Links van de gootsteen zit de vaatwasser, en verder biedt deze keuken nog een grote koelkast en een aantal lades. Gemma wil heel graag lades omdat er zoveel spullen in kunnen. Een groot deel van de uitzet van het pasgetrouwde stel vindt hier z’n plekje.

Moderne keuken Urk met mooie lades
Het fornuis is het middelpunt van de mooie keuken

In de keuken prijkt ook een echte Boretti, een fornuis dat qua uitstraling in deze keuken niet gemist kan worden. Stoer, authentiek: Dit kookstel past perfect in de design keuken. En de robuuste poten knipogen naar de overige robuuste elementen in deze keuken. Uit ervaringen van anderen weet Gemma dat Boretti een goed merk fornuis is.

Dit, in combinatie met de look van het apparaat, was voor haar genoeg reden om zo’n prachtige blikvanger aan te schaffen. Het fornuis staat mooi in het midden van de keuken en als je vanuit de woonkamer de keukenruimte inloopt, dan valt je oog er goed op. Of de Boretti nu ingeschakeld is of niet, je blik wordt er zeker naar toe getrokken!

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne keuken Urk
Moderne keuken Urk

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
GEMMA EN PIETER KOFFEMAN UIT URK

Terug naar overzicht