Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Hun oude keuken is nog in uitstekende staat na 21 jaar, ook een keuken van Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet. Echt kwaliteit. “We dachten, als we nu een nieuwe nemen, dan kunnen we er nog een poosje van genieten.”

“En dus gingen we weer naar Arma Keukens en Sanitair,” vertellen Leon en Dorike uit Bussum.

“We zagen dat ze ondertussen flink gegroeid waren. Her en der zijn vestigingen geopend. Maar toen we in de showroom kwamen, was er weer dezelfde relaxte sfeer van toen.”

“Hier word je niks opgedrongen zoals bij andere keukenzaken. Ze zijn zo betrouwbaar,” vertellen Leon en Dorike.

Klik met verkoper

“Met de vorige keuken, en ook met de verkoper van destijds, hadden we een ontzettend goede ervaring. Destijds kregen wij gewoon de tekeningen mee naar huis! We hoefden helemaal niet dezelfde dag te tekenen. Ze waren zo relaxed!”

“We wisten zijn naam nog en gingen op zoek naar hem. Hij werkte inderdaad nog steeds voor DB Keukens maar op een andere vestiging. Dus zijn we met een andere verkoper aan tafel gegaan.”

“Met hem hadden we ook een klik. En hij heeft het ook geweldig gedaan! Ze laten alles aan jou over, dat is zo fijn.”

De verkoper voelde ons erg goed aan in wat wij wilden

Verfijnde afwerkingen

In hun appartement moet weer een rechte keuken komen. Dorike denkt aan grijs. Maar ze wil wel graag in de showroom kijken naar alle mogelijkheden en materialen.

“Fronten, handgrepen en kleuren moet je echt in werkelijkheid zien. Nou, wat is er in twintig jaar tijd veel veranderd. De afwerking is nu zo ontzettend mooi, nog weer veel verfijnder dan eerst.”

“Ik heb een steengrijs front uitgekozen, echt mooi. Samen met een donker werkblad en we kozen voor zwarte accessoires.”

Keuken passend bij levensfase

Over de keukenindeling laten ze zich goed adviseren.

Ze zijn gewend om een vaatwasser op hoogte te hebben. Leon en Dorike zijn gepensioneerd en dat je minder hoeft te bukken bij het in- en uitruimen van een vaatwasser vinden ze echt plezierig.

De verkoper tekent dat nu ook weer in het ontwerp, gevolgd door lades met daarboven een kookplaat en een kraan rechts.

“Voorheen ging de afvoer van de afzuigkap via de centrale afvoer naar het dak. Nu gaat de afvoer direct naar buiten. Dat werkt beter, we hebben nu nog minder last van kookgeuren.”

“Dat was een idee van de verkoper en dat werkt prima.”

In één keer goed aangevoeld

“Hij voelde ons heel erg goed aan in wat wij wilden. Qua kleuren, accessoires. Op basis van onze wensen maakte hij een schets en die was eigenlijk in een keer goed.”

In de moderne keuken willen ze een Amerikaanse koelkast, graag ook zwart.

“Dat vinden we leuk. Het is een beetje retro, en echt een aandachtstrekker, hè. Iedereen zegt er wat van. We hebben een mooie gevonden via Arma Keukens en Sanitair. Het staat heel mooi.”

Planken in plaats van bovenkasten

Een wens van Leon en Dorike is om een keuken met minder bovenkasten uit te kiezen. Ze zijn nog maar met z’n tweeën in plaats van met z’n vijven, dus de keukenvoorraad kan ook wel iets uitgedund worden.

In de nieuwe keuken zijn nu nog twee bovenkasten en dat gaat prima. Er is opbergruimte genoeg.

“Ik wilde ook graag iets met planken. We zagen in de showroom een aantal opties en we hebben deze twee houten planken uitgekozen. Ik ben er heel blij mee.”

“De keuken is lichter en ruimtelijker zo. En warm met dat hout.”

Ze werkten rustig en netjes

“Over de keukenmontage zijn we ook ontzettend tevreden. Ze werkten rustig en netjes, geen radio aan. Zo fijn. En we werden ook betrokken bij wat ze deden. Ze hebben het echt mooi gedaan.”

“Ik zou Arma Keukens en Sanitair aan iedereen aanraden.”

Klantervaring Warnies (13)
Dit artikel is geschreven door
Leon en Dorike uit Bussum
Terug naar overzicht