• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Hagelnieuw en leeg. Het huis van Rijk en Isolde Troost is net opgeleverd. Nog een paar dagen, dan verhuizen ze met hun zoontje naar Middelharnis. De kadewoning aan de Visserstraat zal dus snel gevuld raken. De houten vloer is gelegd en de keuken staat er ook al te pronken.

“Hij is net geplaatst”, wijst Isolde naar de strakke hoekkeuken. “Vorige week maandag is de keuken geleverd en woensdag en donderdag is-ie geplaatst.

Toen de laatste dingetjes nog: kitten, afwerken van het koofje…”

Moderne keuken, wokbrander

Ze woonden in een huurwoning in Ooltgensplaat. Aan de Kerksingel, een plek met veel verkeer.

“We zochten meer faciliteiten en voorzieningen en wilden graag een huis kopen. Bovendien woont de familie in Middelharnis. Toen we dit bouwproject zagen – in 2016 – waren we er snel bij.”

Terug in de tijd

Rijk en Isolde kozen voor een kadewoning, vanwege de grote tuin, het prachtige uitzicht over de polder en de bouwstijl die in het nieuwe wijkje is toegepast.

Rijk: “Als je die gevels ziet, is het net of je terug in de tijd gaat, terwijl het allemaal nieuw is.” Ze zouden zelfs een klein bootje aan de kade kunnen leggen…

Een nieuwe woning betekent ook: een nieuwe keuken. Hoe kwam het stel bij Ardi Keukens terecht? “We hadden weleens iets over Ardi in de krant zien staan. En langs de weg zie je van die borden met: beoordeeld met een 9+”, verklaart Isolde de keuze. Ze reden op een zaterdag naar Sint-Annaland.

“We werden heel hartelijk ontvangen. Niet zo slim was dat we ons zoontje hadden meegenomen. Maar die werd gelijk op sleeptouw genomen door een gastvrouw. Zo hadden wij alle tijd om rustig rond te kijken.”

Moderne keuken in hoekopstelling

Strak en greeploos

Hoe moest de keuken eruit komen te zien? Een idee hadden ze al toen ze door de showroom liepen. “Strak en greeploos. Brede laden en geen bovenkastjes om het zo ruimtelijk mogelijk te laten ogen.

We wilden eerst een houten aanrechtblad, maar omdat we ook een houtkleurige vloer hebben is het kunststof met de look van natuursteen geworden. Dat is qua onderhoud wel handig.”

Moderne keuken met Pelgrim oven
De keuken moest strak en greeploos zijn

Door de vensterbank weg te halen konden Rijk en Isolde 7 centimeter winnen: de hoogte van het aanrechtblad is nu niet 89 maar 96 centimeter.

“Wat ons opviel is dat het er bij Ardi Keukens heel correct en klantvriendelijk aan toegaat. Van de mensen in de showroom tot het kantoor en van de chauffeur tot de mensen die de keuken kwamen plaatsen”, zegt Isolde.

Van haar mogen die borden langs de weg wel worden aangepast: geen 9+, maar een 10. Nu nog verhuizen. Over twee dagen is het zover.

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne keuken met enkele spoelbak
Moderne keuken,

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
FAMILIE TROOST UIT MIDDELHARNIS

Terug naar overzicht