Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

“Wij zijn altijd georiënteerd geweest op bedrijven in Rijssen, daar hebben we uitstekende ervaringen mee. Toen we verhuisd waren naar Deventer, hebben we toch gezocht naar een keukenzaak in Rijssen. Die is er: Adee Keukens.”

“Zij hebben ontzettend goed meegedacht over onze nieuwe keuken. We zijn er nog steeds heel blij mee,” vertellen Hans en Dia Looman.

“Een deel van onze keuken is taupe, dat is een mooie, maar ook een lastige kleur om te combineren. We mochten een staal van de keuken meenemen, zodat we er onze gordijnen en onze vloer bij konden uitzoeken.”

“De staal hadden we wel vier of vijf weken in huis, dat was allemaal geen probleem.”

3D-tekening mee

Hans: “Wat we ook fijn vonden is, dat je een 3D-tekening van de keuken mee naar huis krijgt, geplastificeerd.”

“Thuis bedenk je je soms wel eens iets en dan weet je niet meer precies hoe het nou zat. Dan heb je dit bij de hand en dat is gewoon plezierig.”

“Niet dat wij van die twijfelaars zijn hoor, we wisten goed wat we wilden. Tijdens één afspraak in de showroom hadden we de keuken wel uitgezocht.” Dat was overigens niet in de showroom in Rijssen, want die werd verbouwd.

Vertrouwen

Dia: “De verkoper vroeg of we naar Nunspeet wilden komen. Dat hebben we gedaan en dat ging ook prima.”

“We vonden onze keuken niet de goedkoopste, maar ze gaven ons vertrouwen. En Adee Keukens werkt uitsluitend met eigen mensen, ook om de keukens te plaatsen.”

“Dat is ontzettend prettig, want dan weet je wel dat de keukenstellers gemotiveerd zijn om het helemaal naar je eigen wensen af te leveren. En dat ging dus ook zo. Onze keuken is z’n geld meer dan waard.”

Fijn adviesgesprek

“Ook het adviesgesprek verliep heel fijn. De verkoper voelde perfect aan wat wij wilden.”

“We vonden de indeling van de oude keuken die al in ons nieuwe appartement zat, onlogisch. De hoek werd niet goed benut. Dat begreep hij.”

“We wilden wel weer een hoekkeuken evenals lades, maar ik vond het optisch niet mooi om alle lades te zien. Nu zijn er twee blokken met lades die schuilgaan achter kastfronten.”

“Ik zei tegen mijn man: ‘Kijk, we gaan kleiner wonen. Dan moet je ook letten op rust in je keuken. Dat is er nu. Dat de keuken greeploos is, draagt daar ook aan bij,” vertelt Dia.

Ook het adviesgesprek verliep heel fijn. De verkoper voelde perfect aan wat wij wilden.

Hout en taupe in de keuken

“Bij het uitzoeken van de keuken hebben we ook gelet op een huiselijke sfeer. Vanaf onze eettafel hebben wij zicht op de keuken, dus we wilden wel een warme uitstraling.”

“Een houten keuken op een houten vloer vonden we wat teveel van het goede, maar een compleet taupe keuken ook. Zo kwamen we op het idee om het te combineren.”

“In combinatie met het aanrechtblad is het een heel warme combinatie geworden, zie je dat?”

“Bovenkastjes wilde ik niet meer. Alleen boven het koffiezetapparaat zitten twee ondiepe bovenkastjes. Die zijn echt zo handig daar voor de theeglazen en de koffiekopjes.”

“Tegen deze bovenkastjes stoot je je hoofd niet en ik heb ook extra werkruimte, wat bij een diepe bovenkast niet het geval is,” zegt Dia.

Doordachte keukenindeling

Over deze keukenindeling is goed nagedacht.

Hans: “De verkoper adviseerde om de afvalbak in de kast te doen waar de Quooker zit. Hij zei: ‘Dan kost het je geen ruimte in de lades. Er zit zelfs een plank waar ik afvalzakjes klaar kan leggen, heel handig.”

“En de twee bakken zijn goed afgesloten, je hebt geen last van geurtjes. Dus, ja, wij zijn hier nog steeds heel erg blij mee.”

“Adee Keukens heeft ons ook na de montage niet beschaamd. Wij kregen de Quooker een keer niet meer aan en na het schoonmaken van het afzuigfilter bleef er een keer een storingslampje branden.”

“Dan is het prettig als er mensen zijn die het je goed en rustig kunnen uitleggen.”

Klantervaring Looman Deventer (18)
Dit artikel is geschreven door
Hans en Dia Looman uit Deventer
Terug naar overzicht