Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Als Wim van Baggem en zijn vrouw op zoek gaan naar een nieuwe keuken, zijn ze al in de tachtig. Maar hun geest is nog helder genoeg om na te denken over alle mogelijkheden die er zijn.

“We vertellen graag hoe goed we geholpen zijn bij
Artic Keukens. We zijn uiterst tevreden, zowel over de keuken als over het bedrijf,” vertelt Wim.

Uiteraard gingen ze niet over één nacht ijs, vertellen ze. Ze bezochten ook een andere keukenzaak. Maar ze gingen er ‘gillend’ vandaan, met name mevrouw van Baggem. “Wat een verademing is het bij Artic Keukens. Wij vertellen graag ons verhaal!”

Warm welkom

Via internet hadden de heer en mevrouw Van Baggem Artic Keukens gevonden. Ze besluiten om eens langs te gaan. “De binnenkomst was al direct zo anders! We werden ontzettend vriendelijk te woord gestaan en niks werd ons opgedrongen. Helemaal niks.”

“De verkoopster vroeg wat we zoal zochten, dus dat bespraken we, en we maakten een rondje door de zaak. We zagen allerlei mooie dingen, en het advies dat we erbij kregen was ook eerlijk.”

“Mijn vrouw zag bijvoorbeeld een Quooker die ze erg mooi vond. De verkoopster vroeg haar toen of ze veel thee dronk. En of we veel visite kregen. Dat valt eigenlijk wel mee. Toen raadde de verkoopster dat af…”

“Kijk, dat is nou eerlijk, hè. En ze lieten ons ook niet het duurste van het duurste zien. Dat maakt indruk.”

Bezinken

“Aan het eind van het rondje door de keukenshowroom stelde de verkoopster voor om een nieuwe afspraak te maken. Ze zei: ‘U kunt beter niet nu direct een keuken kopen. Denkt u er maar eerst eens rustig over na.’

“Dat voelde zo ontzettend fijn. Ook mijn vrouw vond dat heel plezierig.”

“Daarna zijn we nog vier of vijf keer bij Artic Keukens geweest. Het ging allemaal zo gemoedelijk. Maar er ontstond wel een keuken waar we nu ontzettend blij mee zijn.”

“We wilden bijvoorbeeld een hoekkeuken, dat was het idee. We wisten ook dat we geen hoogglans wit wilden, dat hadden we zestien jaar gehad. Gaandeweg, al pratend, kwam er een zandkleur tint uit. Heel mooi.”

In alle rust

“Greeploos wilde mijn vrouw niet. Zij heeft het in de familie gezien maar ze vindt het niet fijn. Bij Artic Keukens hebben we uitgebreid naar handgrepen gekeken. De verkoopster liet ons van alles zien. Niks was haar teveel.”

“Over de keukenindeling hebben we ons laten adviseren. Onze magnetron zit nu op ooghoogte, dat was het advies, ook omdat we ouder worden. Je kunt er tegenwoordig ook een la onder krijgen, dat wisten wij helemaal niet.”

“Maar dat is even handig! We ruimen er ovenhandschoenen in op. Zo zijn ze keurig opgeborgen maar toch dichtbij als je ze nodig hebt. Heel fijn.”

Opbergen

“De kastindeling van deze keuken is ook fijn. We genieten van de brede bestekla. Je hoeft nooit te zoeken naar een opscheplepel of iets want je hebt overzicht. En in onze oude keuken kwamen de kasten tot aan het plafond.”

“Wij zijn beiden klein van stuk. Zestien jaar lang hebben wij niet geweten wat er in die bovenste keukenkasten lag,” lacht Wim.

“Nu, met deze kasten, hebben wij toch bovenkasten en kunnen wij erbij. Heel fijn en ze staan nog mooi ook.”

“Het kunststof werkblad vinden we ook mooi. Door het patroon krijgt het een marmerlook. Ze adviseerden ons om het blad achter de kookplaat door te trekken. Nu is onze wand beschermd tegen spetters. Je maakt het zo schoon.”

“Inductie waren we al gewend maar toch merk je weer kwaliteitsverbetering met de nieuwe generatie inductiekookplaten. Dit werkt goed en snel. Het blijft ook mooi.”

Handige extra’s

“Waar we ontzettend blij mee zijn, zijn de anti-slipmatten in de lades. Hierdoor blijft de inhoud op z’n plek.”

“En in de gootsteenkast is een aluminium onderplaat bevestigd. Dit schijnt standaard meegeleverd te worden. Mocht je ooit eens morsen of een lekkage hebben, dan blijft de onderkant van de kast droog.”

“De montage ging ook prima. Het waren keurige monteurs, ze kwamen netjes op tijd en ze werkten heel ordelijk. Alles werd al zo keurig netjes op rij in de gang gezet.”

“En ze werkten zich uit de naad. We moesten echt tegen hen zeggen: ‘Ga nou eens zitten en drink even wat.’ Ze hebben het keurig afgewerkt, we hebben er helemaal niks op aan te merken, vertelt Wim.

Het waren keurige monteurs, ze kwamen netjes op tijd en ze werkten heel ordelijk.

Goed benaderbaar

“We zijn over alles van Artic Keukens tevreden. Alles liep volgens plan, het werd goed geregeld en er was vanaf het begin een klik en die klik is er nog steeds.”

“Als er iets is dan weet ik waar ik moet zijn. Niet dat ik al problemen heb gehad met de keuken, oh nee. Maar ze zijn gewoon goed benaderbaar.”

Klantervaring Van Baggem (16)
Dit artikel is geschreven door
Wim en Ali van Baggem uit Nieuwegein
Terug naar overzicht