Vestiging Keur Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Haarlem - Keur Keukens


Contactgegevens

Vestiging Keur Keukens

Heringaweg 6c
2031 BW Haarlem
T: 023 - 51 73 180
info@keurkeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 818804415 B01
KvK: 34289054
IBAN: NL75 RABO 0301 3049 55

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

De meerwaarde van een bezoek aan onze keukenshowroom

Keur Keukens staat al jaren bekend als een keukenspecialist waar de klant volledig wordt ontzorgd met excellente service. Dan verwacht u natuurlijk ook actuele, trendy keukenshowroom modellen. U denkt misschien, die bekijk ik wel online. Toch biedt een echt bezoek aan onze moderne keukenshowroom in de randstad u volop meerwaarde:

 • Onze industriële showroom voldoet aan de hoge eisen van consumenten met een moderne leefstijl. Volop beleving en schitterende keukenopstellingen staan voor u klaar. U zult nog bredere inspiratie opdoen dan in onze online aanbod keukenopstellingen.
 • U kunt aan een uniek hoog-laag systeem zelf de ideale hoogte en diepte van uw nieuwe werkblad ervaren. Zo verzekert u zichzelf van alle ergonomie in uw nieuwe keuken.
 • Ook is er brede keus uit diverse stijlen fronten, van landelijk, klassiek tot modern zonder handgrepen. Diverse greeploos technieken worden overzichtelijk gepresenteerd in een grote greeploos presentatie zodat u in alle rust de beste keus kunt maken.
Showroom bezoeken
Bedrijfsfilm Keur Keukens in Haarlem

Moderne keukenzaak met nostalgische service

Iedereen kent wel de voorbeelden van grote keukenwinkels met mooie keukens, maar zodra er service moet worden verleend is er niemand thuis. Bij Keur Keukens houden we daar niet van.

We doen het graag beide goed. We bieden u schitterende, kwalitatief hoogwaardige keukens, in een prachtige, moderne showroom. En onze manier van service-afhandeling is zorgvuldig, gedegen, zoals u misschien niet zou verwachten in de keukenbranche.

Niemand is bij ons een nummer. En we lossen problemen op.
Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de klantscore die zij ons toekennen. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl beoordelen honderden klanten ons met gemiddeld een 9,7!

Showroom overzicht Haarlem

Keur Keukens is specialist in nieuwe kooktechnieken

Graag blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die koken leuker en comfortabeler maken. Zo hebben we ons ontwikkeld tot stoomoven specialist die inmiddels al heel wat kennis en ervaring heeft opgedaan met deze nieuwe manier van koken.

Bij Keur kunt u terecht voor goede adviezen en hebt u keus uit de beste merken apparatuur. 
Ook hebben wij ruime ervaring in bladafzuiging: de afzuiger die in het werkblad is verzonken en die pas uit het aanrechtblad komt wanneer hij zijn taak moet uitvoeren.

Een downdraft systeem is een ultieme oplossing voor appartementen, omdat dit nieuwe afzuigsysteem ook werkt op het recirculatiesysteem. Bij Keur Keukens vindt u alle topmerken downdrafts zoals Miele en Novy en Bora.

Bora afzuigkap

Ervaar de tijdloze elegantie en het eigenzinnige ontwerp van SieMatic

De prestigieuze SieMatic keukens nemen een bijzondere plaats in in onze showroom. SieMatic keukens vormen al jaren de top van de keukenmarkt als het gaat om tijdloze elegantie, onderscheidende, minimalistische opstellingen, bijzondere materiaalkeuzes en individueel design.

U zult dit ook zien wanneer u oog in oog staat met zo’n fantastische keuken. Met een SieMatic keuken is het mogelijk om een geheel persoonlijke keuken samen te stellen, volledig afgestemd op eigenzinnige designwensen en persoonlijke leefgewoontes.

Opvallend binnen het merk SieMatic is het unieke label Urban Style. Deze veelbelovende lijn keukens wordt geïnspireerd door het bruisende leven in dynamische steden. Ook deze lijn keukens is te bewonderen in de showroom.

SieMatic keukens in Haarlem
SieMatic S2

Centraal gelegen showroom Randstad, Haarlem

Keur Keukens is een uitstekend bereikbare, centraal gelegen keukenspecialist. Op zoek naar een keukens Haarlem (of breder op zoek naar een keukenshowroom in de Randstad) maakt u het zichzelf gemakkelijk bij Keur. Vanaf de A9 is het slechts 10 minuten voordat u bij Keur Keukens arriveert.

We hebben maximaal geïnvesteerd in de toegankelijkheid van onze keukenshowroom met:

 • Parkeren voor de deur, gratis en onbeperkt.
 • Een lift voor rolstoelgebruikers en buggyrijders.
 • De paden zijn breed zodat ook minder validen zich optimaal in onze showroom kunnen bewegen.
 • Een speelhoek voor kinderen.
Showroom Keur Keukens Haarlem

In onze keuken showroom leest u onze unieke historie

Keur Keukens bestaat al langer, maar pas sinds 2009 maken we deel uit van DB KeukenGroep. Sinds deze tijd werken we er hard aan om de unieke werkwijze van DB KeukenGroep door te voeren in ons bedrijf.

DB KeukenGroep ontstond in 1991 rondom een Zeeuwse keukenmonteur. Hij merkte dat er vaak gesjoemeld werd met keukens, waar hij tijdens de montage tegenaan liep. Kasten die niet pasten, er werd soms zomaar wat verkocht.

Dat kon beter, vond hij. Hij ging zelf keukens verkopen! Dat werd enthousiast ontvangen. Nog altijd is onze filosofie om onze klanten helemaal gelukkig te maken met hun nieuwe keuken.

In onze showroom vindt u alles terug over onze groei, ons succes, onze pluspunten en onze unieke werkwijze.

DB KeukenGroep: onze historie en eigen montage

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2163 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
 • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
 • Transparante offertes met nettoprijzen
 • Alle processen in eigen beheer

Niet de grootste keukenshowroom, wel de mooiste

Het is aanlokkelijk om bij uw zoektocht naar een schitterende keuken op zoek te gaan naar de grootste keukenshowroom. Keur Keukens heeft misschien niet de grootste keukenshowroom van Nederland, maar wel de mooiste met de meest brede keus.

We verbouwen regelmatig om actuele trends en nieuwe inspiratie een plek te geven. Wanneer u bij ons binnenkomt zult u het beamen, onze collectie keukens is adembenemend, veelzijdig en divers. Voor de beste koop hoeft u niet naar de grootste keukenwinkel.

U bent beter af bij de beste keukenzaak, waar u goed advies krijgt, en waar de service top is geregeld.
Keur Keukens is gevestigd in het Wooncentrum. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van sanitair, badkamers, wandtegels en vloertegels.

Wilt u lekker kunnen kiezen uit vele patronen, kleuren en afmetingen? Kom naar het Wooncentrum en dan kunt u uw keukenontwerp afmaken met schitterende tegels.

Showroom bezoeken
Moderne keuken met kookeiland en kastenwand in de kleur wit
Tijdloze rechte keuken met kast

KEUR is onderdeel van DB KeukenGroep

DB KeukenGroep heeft 8 showrooms en monteert in héél Nederland
Direct de beste prijs.

Transparante offertes met nettoprijzen. Afdingen is niet nodig.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Onze medewerkers zijn oprecht, betrokken en gedreven

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.