Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Keur Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag 10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag 10:00 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Neem contact op

Nieuwe keuken kopen in Haarlem? Ontdek Keur Keukens!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en woont u in de buurt van Haarlem? Dan bent u bij Keur Keukens Haarlem aan het juiste adres. Onze ervaren keukenadviseurs staan graag voor u klaar in onze moderne showroom.

Samen met u verkennen we alle mogelijkheden en geven we u deskundig advies. Ook de montage van uw nieuwe keuken kunnen we voor u verzorgen. Kom vrijblijvend langs om inspiratie op te doen. De koffie staat voor u klaar!

Maak een afspraak

Keur Keukens
Heringaweg 6C
2031 BW Haarlem
T: 023 - 51 73 180
info@keurkeukens.nl

BTW: NL 818804415 B01
KvK: 34289054
IBAN: NL75 RABO 0301 3049 55

De mooiste keukens met persoonlijke service

Ontdek onze hoogwaardige keukens in onze prachtige, moderne showroom. Onze service is zorgvuldig en betrouwbaar - bij ons is niemand slechts een nummer.

Onze hoge klanttevredenheid blijkt uit de gemiddelde score van 9,5 op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl, beoordeeld door honderden tevreden klanten.

Keur Keukens is specialist in nieuwe kooktechnieken

Keur Keukens is gespecialiseerd in de nieuwste kooktechnologieën. We blijven op de hoogte van innovaties die koken plezieriger en comfortabeler maken. Zo zijn we uitgegroeid tot experts in stoomovens en hebben we aanzienlijke kennis en ervaring opgedaan in deze moderne kookmethode.

Bij Keur kunt u rekenen op deskundig advies en een ruime keuze uit toonaangevende merken keukenapparatuur. Bovendien hebben we uitgebreide ervaring met bladafzuiging, waarbij de afzuigkap in het aanrechtblad is geïntegreerd en alleen tevoorschijn komt wanneer dat nodig is.

Ons downdraft afzuigsysteem is de ideale oplossing, met name voor appartementen, aangezien dit systeem ook op recirculatie werkt. Bij Keur Keukens vindt u een breed scala aan hoogwaardige merken downdrafts, zoals Miele, Novy en Bora.

Bora afzuigkap

Ervaar de tijdloze elegantie van SieMatic keukens

SieMatic keukens nemen al jarenlang een bijzondere plaats in in onze showroom. SieMatic keukens staan bekend staan om hun tijdloze elegantie, minimalistische opstellingen, bijzondere materiaalkeuzes en individueel design.

SieMatic biedt de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerde keuken te creëren, perfect afgestemd op uw eigen unieke ontwerpvoorkeuren en levensstijl.

Binnen het merk SieMatic valt vooral het unieke label Urban Style op. Deze inspirerende lijn keukens is geïnspireerd door het bruisende leven in dynamische steden en is eveneens te bewonderen in onze showroom.

Uitstekend bereikbare keukenzaak in Haarlem

Keur Keukens is een uitstekend bereikbare keukenspecialist in het centrum van de Randstad, gevestigd in Haarlem. Als u op zoek bent naar een keukenshowroom in Haarlem of in de Randstad, dan bent u bij Keur aan het juiste adres. Vanaf de A9 bereikt u onze showroom in slechts 10 minuten.

Wij hebben aanzienlijk geïnvesteerd in de toegankelijkheid van onze showroom, met:

 • Gratis en onbeperkte parkeergelegenheid direct voor de deur.
 • Een lift voor rolstoelgebruikers en buggyrijders.
 • Brede paden zodat mindervaliden zich moeiteloos door onze showroom kunnen bewegen.
 • Een speelhoek voor kinderen.

Onze historie en eigen montage

Montage keukenkraan Quooker

Keur Keukens heeft een lange geschiedenis, maar is pas sinds 2009 onderdeel van DB Keukens. Sindsdien hebben we hard gewerkt om de unieke werkwijze van DB Keukens in ons bedrijf te integreren.

DB Keukens is ontstaan in 1991 dankzij een Zeeuwse keukenmonteur die tijdens zijn werk vaak merkte dat er geknoeid werd met keukens. Kasten pasten niet en er werd lukraak verkocht. Hij besloot zelf keukens te gaan verkopen, wat enthousiast werd ontvangen. Onze filosofie is nog steeds om onze klanten volledig tevreden te stellen met hun nieuwe keuken.

In onze showroom vindt u alles over onze groei, ons succes, onze sterke punten en onze unieke aanpak.

Ontdek onze ruime keukenshowroom

Onze ruime showroom biedt een overvloed aan prachtige en gevarieerde keukenontwerpen, altijd aangepast aan de nieuwste trends. Hier vindt u niet alleen uw ideale keuken, maar ook deskundig advies en uitstekende service, zoals verwacht van de beste keukenzaak.

Keur Keukens is gehuisvest in het Wooncentrum, waar u een uitgebreide selectie van sanitair, badkamers, wandtegels en vloertegels aantreft. Als u op zoek bent naar een breed scala aan patronen, kleuren en afmetingen, bezoek dan het Wooncentrum om uw keukenontwerp te verrijken met prachtige tegels.

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen