• 9,6 uit 2187 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak
Showroom Keur Keukens Haarlem

Keur Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag 10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag 10:00 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Neem contact op

De meerwaarde van een bezoek aan onze keukenshowroom

Keur Keukens staat al jaren bekend als een keukenspecialist waar de klant volledig wordt ontzorgd met excellente service. Dan verwacht u natuurlijk ook actuele, trendy keukenshowroom modellen. U denkt misschien, die bekijk ik wel online. Toch biedt een echt bezoek aan onze moderne keukenshowroom in de randstad u volop meerwaarde:

 • Onze industriële showroom voldoet aan de hoge eisen van consumenten met een moderne leefstijl. Volop beleving en schitterende keukenopstellingen staan voor u klaar. U zult nog bredere inspiratie opdoen dan in onze online aanbod keukenopstellingen.
 • U kunt aan een uniek hoog-laag systeem zelf de ideale hoogte en diepte van uw nieuwe werkblad ervaren. Zo verzekert u zichzelf van alle ergonomie in uw nieuwe keuken.
 • Ook is er brede keus uit diverse stijlen fronten, van landelijk, klassiek tot modern zonder handgrepen. Diverse greeploos technieken worden overzichtelijk gepresenteerd in een grote greeploos presentatie zodat u in alle rust de beste keus kunt maken.

 

Keur Keukens
Heringaweg 6C
2031 BW Haarlem
T: 023 - 51 73 180
info@keurkeukens.nl

BTW: NL 818804415 B01
KvK: 34289054
IBAN: NL75 RABO 0301 3049 55

Maak een afspraak

Moderne keukenzaak met nostalgische service

Showroom overzicht Haarlem

Iedereen kent wel de voorbeelden van grote keukenwinkels met mooie keukens, maar zodra er service moet worden verleend is er niemand thuis. Bij Keur Keukens houden we daar niet van.

We doen het graag beide goed. We bieden u schitterende, kwalitatief hoogwaardige keukens, in een prachtige, moderne showroom. En onze manier van serviceafhandeling is zorgvuldig, gedegen, zoals u misschien niet zou verwachten in de keukenbranche.

Niemand is bij ons een nummer. En we lossen problemen op.
Dat klanten onze werkwijze waarderen blijkt wel uit de klantscore die zij ons toekennen. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl beoordelen honderden klanten ons met gemiddeld een 9,7!

Keur Keukens is specialist in nieuwe kooktechnieken

Graag blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die koken leuker en comfortabeler maken. Zo hebben we ons ontwikkeld tot stoomoven specialist die inmiddels al heel wat kennis en ervaring heeft opgedaan met deze nieuwe manier van koken.

Bij Keur kunt u terecht voor goede adviezen en hebt u keus uit de beste merken apparatuur. 
Ook hebben wij ruime ervaring in bladafzuiging: de afzuiger die in het werkblad is verzonken en die pas uit het aanrechtblad komt wanneer hij zijn taak moet uitvoeren.

Een downdraft systeem is een ultieme oplossing voor appartementen, omdat dit nieuwe afzuigsysteem ook werkt op het recirculatiesysteem. Bij Keur Keukens vindt u alle topmerken downdrafts zoals Miele en Novy en Bora.

Bora afzuigkap

Ervaar de tijdloze elegantie en het eigenzinnige ontwerp van SieMatic

De prestigieuze SieMatic keukens nemen een bijzondere plaats in in onze showroom. SieMatic keukens vormen al jaren de top van de keukenmarkt als het gaat om tijdloze elegantie, onderscheidende, minimalistische opstellingen, bijzondere materiaalkeuzes en individueel design.

U zult dit ook zien wanneer u oog in oog staat met zo’n fantastische keuken. Met een SieMatic keuken is het mogelijk om een geheel persoonlijke keuken samen te stellen, volledig afgestemd op eigenzinnige designwensen en persoonlijke leefgewoontes.

Opvallend binnen het merk SieMatic is het unieke label Urban Style. Deze veelbelovende lijn keukens wordt geïnspireerd door het bruisende leven in dynamische steden. Ook deze lijn keukens is te bewonderen in de showroom.

SieMatic keukens in Haarlem
SieMatic S2

Centraal gelegen showroom Randstad, Haarlem

Keur Keukens is een uitstekend bereikbare, centraal gelegen keukenspecialist. Op zoek naar een keukens Haarlem (of breder op zoek naar een keukenshowroom in de Randstad) maakt u het zichzelf gemakkelijk bij Keur. Vanaf de A9 is het slechts 10 minuten voordat u bij Keur Keukens arriveert.

We hebben maximaal geïnvesteerd in de toegankelijkheid van onze keukenshowroom met:

 • Parkeren voor de deur, gratis en onbeperkt.
 • Een lift voor rolstoelgebruikers en buggyrijders.
 • De paden zijn breed zodat ook mindervaliden zich optimaal in onze showroom kunnen bewegen.
 • Een speelhoek voor kinderen.
Showroom Keur Keukens Haarlem

In onze keuken showroom leest u onze unieke historie

DB KeukenGroep: onze historie en eigen montage

Keur Keukens bestaat al langer, maar pas sinds 2009 maken we deel uit van DB Keukens. Sinds deze tijd werken we er hard aan om de unieke werkwijze van DB Keukens door te voeren in ons bedrijf.

DB Keukens ontstond in 1991 rondom een Zeeuwse keukenmonteur. Hij merkte dat er vaak gesjoemeld werd met keukens, waar hij tijdens de montage tegenaan liep. Kasten die niet pasten, er werd soms zomaar wat verkocht.

Dat kon beter, vond hij. Hij ging zelf keukens verkopen! Dat werd enthousiast ontvangen. Nog altijd is onze filosofie om onze klanten helemaal gelukkig te maken met hun nieuwe keuken.

In onze showroom vindt u alles terug over onze groei, ons succes, onze pluspunten en onze unieke werkwijze.

Niet de grootste keukenshowroom, wel de mooiste

Het is aanlokkelijk om bij uw zoektocht naar een schitterende keuken op zoek te gaan naar de grootste keukenshowroom. Keur Keukens heeft misschien niet de grootste keukenshowroom van Nederland, maar wel de mooiste met de breedste keus.

We verbouwen regelmatig om actuele trends en nieuwe inspiratie een plek te geven. Wanneer u bij ons binnenkomt zult u het beamen, onze collectie keukens is adembenemend, veelzijdig en divers. Voor de beste koop hoeft u niet naar de grootste keukenwinkel.

U bent beter af bij de beste keukenzaak, waar u goed advies krijgt, en waar de service top is geregeld.
Keur Keukens is gevestigd in het Wooncentrum. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van sanitair, badkamers, wandtegels en vloertegels.

Wilt u lekker kunnen kiezen uit vele patronen, kleuren en afmetingen? Kom naar het Wooncentrum en dan kunt u uw keukenontwerp afmaken met schitterende tegels.

Moderne keuken met kookeiland en kastenwand in de kleur wit
Tijdloze rechte keuken met kast