Voor hun nieuwe woning met stijlvol, stoer en landelijk interieur, zochten Maria en Dennis Beentjes uit Limmen een bijpassende keuken. Ontwerp en materiaalgebruik was voor hen belangrijk, maar van nog groter belang was: De service en afhandeling van de keukenspecialist moest goed zijn. Geen probleem wanneer er iets mis gaat, als het maar wordt opgelost, zo is de mening van het stel. Bij Keur Keukens uit Haarlem hadden ze een goed gevoel. En het resultaat: Een keuken die je nergens elders ziet.

De keuken bestaat uit een eiland met bar en aan weerszijden kastenwanden. Bijzonder is, dat deze zijn omgeven door een witte standbouw, waardoor ze mooi harmoniëren met het witte stucwerk in de woning. De houten kastfronten bevestigen de sfeer van de oude houten Douglas balken aan het plafond, en de betonnen vloer is doorgevoerd in het betonnen aanrechtblad.

Landelijk moderne keuken

“Alles klopt in deze keuken”

Landelijk moderne keuken met inductiekookplaat
Landelijk moderne keuken

Apart zijn zeker ook de stoere, zwart-glimmende handgrepen, die geen alledaagse keus vormen. “Alles klopt in deze keuken. Hij past echt helemaal bij ons.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Landelijk moderne keuken met apparatuurwand
Landelijk moderne keuken
Landelijk moderne keuken met veel bergruimte in eiland