"Bij het uitzoeken van een keuken hebben we sterk gekeken naar welke kasten we mooi vonden. In de SieMatic collectie zagen we fronten die ons aanspraken, met een naar binnen vallend paneel zonder naden, erg strak afgewerkt. Dat vonden we bijzonder mooi. En SieMatic staat bekend om z'n kwaliteit, dus, zonder dat we op zoek waren naar een SieMatic keuken, kwamen we er wel op uit. En we kochten hem bij Keur Keukens in Haarlem," vertellen Joke en Jos Gerritsen uit Haarlem.

"Dat we naar Keur Keukens gingen, is op zich niet zo'n bijzonderheid. Als rechtgeaard Haarlemse wist ik dat er al heel lang een keukenzaak zat: Keur Keukens. Dus gingen mijn man en ik op een zaterdagmiddag naar de showroom. Wat zagen we hier veel mooie keukens!"

SieMatic keuken

“Wat zagen we hier veel mooie keukens!”

SieMatic keuken

"Ondertussen was ik steeds enthousiaster geworden over een heel ander idee: een kastenwand met daarin ook apparatuur verwerkt en ertegenover een aanrecht. Toen de verkoper dit uitwerkte zeiden we direct: "Ja, dat is 'm!" "De verkoper heeft ons in dit proces heel goed geadviseerd. Zo stelde ik voor, om een deel van de kastenwand open te laten. Ik dacht dat dat een speels effect zou geven. Maar heel resoluut zei hij toen: 'Dat zou ik echt niet doen. Dat is veel te onrustig.' We hebben ernaar geluisterd, en we zijn blij met het eindresultaat. Ook de plaatsing van de keuken is perfect verlopen. Van te voren hadden we van iedereen waarschuwingen gekregen in de trant van: 'Nou, een keuken met alle toeters en bellen, dat gaat nooit in één keer goed komen'. Maar het bleek niet waar. Binnen twee dagen is alles perfect geleverd en geplaatst. Er mankeerde niks, helemaal niks. Keur Keukens zou ik aan iedereen aanraden. De kwaliteit van de keukens, het advies en de plaatsing, het is dik in orde."

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic keuken
SieMatic keuken