Aparte, speciale materialen in de keuken vindt Bart Stoffels uit Weesp fantastisch. Bij Artic Keukens in Utrecht ziet hij een prachtige keuken met roestige look die hem doet denken aan een rotswand. Check de foto’s en wees het met ons eens: wat een prachtig uitgebalanceerde keuken. Geen decadentie hier maar stijl. Een keuken die functies verbergt in een stijlvol meubelstuk.

De keukenruimte van ruim drie meter hoog in de woning die Bart op het oog heeft is doorslaggevend voor hem om de woning te kopen.

Als bouwkundige ziet hij veel mogelijkheden in de ruimte om een grote keuken te maken van de keuken en hal. Deze keuken belooft een bijzondere sfeer als je door een verbouwing heen ziet. En dat ziet Bart.

Zo’n keuken mag best een beetje theatraal zijn met exclusieve materialen.

Bekijk groter
Kookeiland met roest rood fronten

Maatwerkkeuken onder trap
Om goed over zijn nieuwe keuken na te kunnen denken, begint Bart zijn verbouwing met de woonkamer. Ondertussen rijpen de ideeën voor zijn nieuwe keuken. Wanneer de tussenwand weg zou zijn, vormt de keuken met de hal één grote ruimte.

In deze hal loopt een trap naar de eerste etage. Hoe gaat hij daar een keuken plaatsen? Welke opstelling?

Eiland
Bart wil graag een keuken met kookeiland. Daarboven moet een industrieel rek komen met kamerplanten, flessen en keukenbenodigdheden. Gezocht is nu een keukenzaak met uitstekende kwaliteitskeukens, maar niet tegen topprijzen.

Bekijk groter
Design eilandkeuken in Weesp. Bekijk binnenkijker met veel foto's.

Lange traditie
Artic Keukens laat goede reviews zien op internet. De nieuwe keukenzaak in Utrecht is nog maar net geopend, maar voor Bart is dit geen belemmering. “Je kunt lezen dat deze vestiging hoort bij DB KeukenGroep die al langer bestaat.

Dit familiebedrijf laat een uitstekende traditie zien van kwaliteitskeukens en beste service. Als een van de eerste klanten van Artic werd ik zo mogelijk nog meer als koning behandeld dan anders,” lacht hij.

“Ik werd zo mogelijk nog meer als koning behandeld als anders.”

Waarop onze reactie direct lachend was dat we al onze klanten zo behandelen. En dat het klopt dat onze klanten dit als speciaal ervaren.

Wanneer zijn Residentic keuken vorm begint te krijgen, weet hij zeker dat hij het juiste huis heeft gekocht. Hier kan Bart zijn creativiteit kwijt. Onder de trap komt een deel van de keuken.

Dat is maatwerk en dit is mogelijk bij Artic Keukens. Het idee van schoolbordverf dat hij in de showroom ziet besluit hij ook toe te passen.

De houtstrips zijn een langgekoesterde wens, ooit zag hij dit een keer in een café. Waar weet hij niet meer, maar de knusse sfeer spreekt hem aan. En dus krijgt de wand een look van hout.

Advies nodig
Het werkblad kiest Bart van TopCore. “Ik vind het een mooie combinatie bij de roestige fronten. In het aanrechtblad zit een glinstering als er zonlicht op valt.

Dat is een leuk detail dat je niet heel de dag door ziet in deze keuken.”

Waar Bart graag over wordt geadviseerd is de:

  • Keukenindeling: hoe vul je de ruimte onder de trap op met een keuken op maat?
  • Materialen
  • Keukenapparatuur

Bart: “Heel vriendelijk was de verkoper. Hij deed het goed. Hij heeft de keuken mooi ingevuld met kasten en lades. Bij de selectie van keukenapparaten heb ik deskundig advies gehad. Ook is Artic Keukens een transparante keukenzaak.

Als je je budget aangeeft, dan blijf je er zeker weten binnen. Je ziet ook goed wat alle onderdelen van je keuken kosten bij dit keukenbedrijf.”

“Artic is een transparante keukenzaak, je ziet heel goed wat de onderdelen van de keuken kosten.”

Bekijk groter
Design keuken met eiland, met houtstrips aan de muur

Uitstekende service
Over de montage is Bart bijzonder te spreken. “Prima verlopen, netjes en snel ook. Een paar kleine foutjes werden direct onderkend en verholpen. Tot nog aan de dag van dit gesprek. Dat is allemaal heel goed geregeld. De service is echt goed.”

Op onze website kunt u meer lezen over Artic Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Keuken met eiland in Weesp, bekijk binnenkijker