• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Gerrit en Monique van Toorenburg willen hun woning verbouwen met ook een nieuwe keuken. “We zochten een net keukenbedrijf waar niet gestunt wordt met prijzen en waar afspraken nagekomen worden.”

Afgaand op de positieve ervaringsverhalen op internet zou Keur Keukens zo’n bedrijf zijn. Toch wel wat afwachtend stapten we hier binnen, want we gingen alleen af op de internetreviews.

Nu onze SieMatic keuken staat en ook service is verleend concluderen we: Keur Keukens maakt haar naam waar. We hebben ze zelfs al aanbevolen aan anderen,” vertellen ze.

Gerrit, die tegenwoordig ook veel tijd in de keuken doorbrengt, is er graag. “Ik vind deze open keuken heel erg prettig werken. Het lijkt wel of het koken makkelijker gaat dan vroeger. Koken aan het eiland werkt fijn.”

“Ik sta niet met mijn gezicht naar een achterwand maar ik kan heerlijk naar buiten kijken of de woonkamer in. Je kunt ook makkelijk alle keukenspullen pakken.”

Siematic keuken met eiland Amstelveen

 

“De verkoper heeft ons goede tips gegeven voor een keukenindeling zodat je comfortabel kunt werken zonder veel te lopen. Belangrijk, want we zijn ook geen twintig meer,” lacht de inmiddels      67-jarige Gerrit.

Ruimte genoeg voor eiland

Een keuken met kookeiland was al langere tijd een wens van Gerrit en Monique, maar ze twijfelden of ze ruimte genoeg hadden.

Ook stond SieMatic op het verlanglijstje, want bij familie zagen ze dat zelfs na twintig jaar een SieMatic keuken nog mooi is. Dus als het binnen het budget zou passen, dan graag!

En oh ja, veel bergruimte zou ook handig zijn. Kleur? Liever niet standaard maar ook weer niet zo trendy dat je het na een aantal jaar weer zat bent.

Brons vinden ze mooi en warm maar liever toch niet in hun eigen woning. Met deze ideeën gaan ze naar Keur Keukens.

Siematic keuken Amstelveen, keramiek werkblad
Siematic keuken Amstelveen, afzuigunit plafond

 

Uitgesproken mening

Op het moment dat ze de showroom van Keur Keukens binnen stappen, weten Gerrit en Monique al snel dat het hier wel goed zit.

“We werden direct gezien en aangesproken, maar zonder met aanbiedingen en prijzen te stunten, dat vonden we erg plezierig. De ontvangst vonden we buitengewoon warm, we kregen koffie aangeboden met een heerlijke gevulde koek,” lacht Gerrit.

“We hebben een afspraak gemaakt en we maakten even kort kennis met onze verkoper.”

“We vroegen hem even terloops iets over een kleur in ons interieur. Bij een bepaalde tint zei hij direct: ‘Nou dat zou ik niet doen. Maar laten we volgende week verder praten.’

“We twijfelden zelf nog best over een aantal dingen en liepen daar in de vorige keukenzaak op vast. Die uitgesproken mening vonden we fijn.”

We werden direct gezien en aangesproken, maar zonder met prijzen te stunten

 

Niet stunten

“Dus gingen we enige tijd later met de verkoper aan tafel. Een eilandkeuken bleek toch mogelijk, hij loste het ruimteprobleem mooi op. De indeling van onze schiereiland keuken is nu naar volle tevredenheid.”

“Ook bleek een SieMatic keuken te passen binnen ons budget, er werd niet gestunt met prijzen. Dat vonden we helder en plezierig. Wat mooi aan deze keuken is dat hij symmetrisch lijkt, ondanks dat het een schiereiland keuken is.”

“Dat heeft te maken met de indeling van de achterwand. Heel mooi ontworpen. Ook de matte afwerking staat schitterend en bevalt in de praktijk goed. Een vooruitgang is ook de afzuiging die in het plafond verwerkt zit.”

“Ik hoef nooit mijn hoofd meer tegen de afzuigkap te stoten.”

 

Siematic keuken Amstelveen, eiland

Reviews niet overdreven

“We waren ontzettend benieuwd naar de keukenmontage en de service. Klopten al die reviews op internet? Maar dat was ook allemaal netjes geregeld.

Na de montage waren er nog twee kleine dingen, ook die werden goed afgehandeld.”

“Ik heb zelf op een serviceafdeling gewerkt. Altijd zie ik wel verbeterpunten als ik contact heb met bedrijven. Maar nu: helemaal niks. Ook mijn vrouw, die kritisch is, is vol lof.”

“Kortom, wij hebben een goed gevoel over onze keuken, de samenwerking en de prijs.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Siematic keuken Amstelveen

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
GERRIT EN MONIQUE VAN TOORENBURG UIT UITHOORN

Terug naar overzicht