Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Arma Keukens en Sanitair

 • Zondag Gesloten
 • Maandag 09:00 - 17:30 uur
 • Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
 • Woensdag 09:00 - 17:30 uur
 • Donderdag 09:00 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 09:00 - 17:00 uur Let op! 14 mei aangepaste tijden
 • Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

*Op koopavonden zijn wij van 17:00 - 18:00 uur gesloten.

Neem contact op

Compleet vernieuwde showroom; 1800m² inspiratie

Een compleet nieuwe showroom, boordevol inspiratie over de nieuwste trends! Onze moderne showroom is echter niet alleen bepalend voor de perfecte aankoop … Daar komt u wel achter wanneer u kennismaakt met de medewerkers en de unieke werkwijze van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Onze showroom is ruim 1800 m² en behoort daarmee tot de grootste keukenshowrooms in de omgeving. Onze showroomcollectie is opgezet vanuit het idee om u zo’n breed mogelijke keus te kunnen bieden. U vindt bij ons alle stijlen keukens en badkamers in diverse prijsklassen. Ook hebben we een grote collectie vloer- en wandtegels.

Maak een afspraak

Arma Keukens en Sanitair
Kering 6
8072 TD Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl

BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Luxe design keuken, antraciet en hout

Schitterende showroom met badkamers en keukens

Onze keuken- en badkamershowroom is uitstekend bereikbaar. Centraal gelegen nabij de A28 rijdt u binnen korte tijd onze parkeerplaats op. Parkeren kunt u voor de deur natuurlijk, gratis en onbeperkt.

En dat is fijn, want in de showroom van Arma Keukens Nunspeet bent u op onze mooie keukenopstellingen en badkamers niet snel uitgekeken! U vindt een uiteenlopende collectie van moderne badkamers. Om een indruk te krijgen van de trends in badkamers, doet u hier veel nieuwe badkamer ideeën op. 

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-3

Arma Keukens en Sanitair uitstekend bereikbaar

Als u op zoek bent naar hoogwaardige keukens en badkamers in de regio Nunspeet, dan biedt Arma Keukens en Sanitair precies wat u nodig heeft. Onze showroom, vlakbij de A28, is makkelijk en snel te bereiken. U kunt gratis en zonder tijdslimiet parkeren direct voor onze deur.

Kwaliteit is onze prioriteit, en wij garanderen dat uw bezoek de moeite waard zal zijn. Onze online keukencollectie geeft u al een indruk van onze actuele keukens, maar een bezoek aan onze compleet nieuwe showroom biedt een ongeëvenaarde beleving op het gebied van keukens en sanitair.

Toegankelijk voor iedereen

We hebben geïnvesteerd in de toegankelijkheid van onze showroom. Ook als rolstoelrijder of als ouder met buggy kunt u bij ons op een comfortabele manier een nieuwe keuken of badkamer uitzoeken. Brede paden zorgen ervoor dat u ongehinderd overal kunt kijken.

Een lift brengt u naar de eerste etage vol met keukens en badkamers. 
Reist u met openbaar vervoer? Onze haal- en brengservice verzekert u van comfortabel vervoer van en naar onze keukenshowroom in Nunspeet.

Arma Keukens

De allerbeste na de aankoop

Arma Keukens en Sanitair is het enige, echte adres waar u verzekerd bent van uitstekende montage, service en nazorg. In de wijde omtrek van Midden-Nederland en Duitsland zijn er geen andere keuken- en sanitairspecialisten die zo sterk zijn in het traject naverkoop.

Dit heeft te maken met het feit dat we niets uitbesteden, en alles laten verzorgen door onze eigen medewerkers. Voor Arma is het de enige manier om te garanderen dat we onze afspraken kunnen nakomen met perfecte dienstverlening.

Deze visie is stevig verankerd in onze missie waarmee Arma Keukens Nunspeet ruim een kwart eeuw geleden is ontstaan. Over onze unieke historie is veel te lezen in onze showroom. Nog een reden om ons een bezoek te brengen!

Montage keukenkraan Quooker
Vacature-verkoopadviseur-keukens

Voordeligste keukens van Gelderland bij Arma Keukens Nunspeet

In onze showroom in Nunspeet vindt u de meest voordelige keukens van Gelderland. Dankzij onze schaalvoordelen kunnen we voordelig inkopen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Onze prijzen zijn transparant, zonder verborgen kosten, en onze toewijding aan kwaliteit is erg groot. Dit blijkt uit de positieve feedback van onze klanten. Op het onafhankelijke beoordelingsplatform Qasa.nl waarderen honderden klanten ons gemiddeld met een 9,7! Hierdoor behoren wij tot de beste keukenzaken in Nederland. Bezoek onze showroom in Nunspeet, een van de grootste in Gelderland, en ontdek het zelf!

Maak een afspraak

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen