• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken
Arma Keukens - pand

Arma Keukens en Sanitair

  • Zondag Gesloten
  • Maandag 09:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 09:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 09:00 - 21:00 uur (koopavond)
  • Vrijdag 09:00 - 21:00 uur (koopavond)
  • Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

*Op koopavonden zijn wij van 17:00 - 18:00 uur gesloten.

Neem contact op

Compleet vernieuwde showroom; 1800m² inspiratie

Een compleet nieuwe showroom, met volop inspiratie over de nieuwste trends, daar wilt u misschien wel naar toe. Onze moderne showroom is echter niet alleen bepalend voor de perfecte aankoop … Daar komt u wel achter wanneer u kennismaakt met de medewerkers en de unieke werkwijze van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Met ruim 1800 m² aan vloeroppervlakte komt onze showroom een eind in de richting van de grootste keukenshowroom. Onze showroomcollectie is opgezet vanuit het idee om u zo’n breed mogelijke keus te kunnen bieden. U vindt bij ons alle stijlen keukens en badkamers in diverse prijsklassen. Ook hebben we een grote collectie vloer- en wandtegels.

Arma Keukens en Sanitair
Kering 6
8072 TD Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl

BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Arma Keukens en Sanitair - showroom
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-2

Schitterende showroom met badkamers en keukens

Onze keuken- en badkamershowroom is uitstekend bereikbaar. Centraal gelegen nabij de A28 rijdt u binnen korte tijd onze parkeerplaats op. Parkeren kunt u voor de deur natuurlijk, gratis en onbeperkt.

En dat is fijn, want in de showroom van Arma Keukens Nunspeet bent u op onze mooie keukenopstellingen en badkamers niet snel uitgekeken! U vindt een uiteenlopende collectie van moderne badkamers. Om een indruk te krijgen van de trends in badkamers, doet u hier veel nieuwe badkamer ideeën op. 

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-4
Verkoop-wandtegels-en-vloertegels

Tegels kopen

Een mooie tegel maakt uw keuken en badkamer af. Tegels zijn gemakkelijk in onderhoud, en in zoveel kleuren, afmetingen en dessins verkrijgbaar dat u niet bang hoeft te zijn voor te weinig keus.

Tegels online geven u al veel inspiratie, maar in onze showroom kunt u de kwaliteit ook zien en voelen. Bovendien kunnen onze verkoopspecialisten u adviseren bij de keuze van de juiste badkamertegels en keukentegels. Want naast verkopers, zijn onze medewerkers ook deskundig in het beleven en ontwerpen van u woonruimte.

Ze hebben ruime ervaring met het ontwerpen van complete keukens en badkamers en zien het als een leuke klus om u te verrassen met iets wat perfect passend is!

Arma Keukens en Sanitair uitstekend bereikbaar

Wanneer u zoekt naar keukens Amersfoort of keukens Apeldoorn, dan is de keus voor Arma Keukens in Nunspeet een logische keuze. Zo is de gemiddelde reisafstand van zowel Amersfoort als Apeldoorn naar onze showroom minder dan drie kwartier.

Voor kwaliteit wilt u graag rijden. En we beloven u, het is de moeite waard! Geeft onze keukenshowroom online al een mooie impressie van actuele keukens en badkamers, een bezoek aan onze compleet nieuwe showroom vormt een ware beleving op het gebied van keukens en sanitair. Pluspunt: we zijn ook maximaal toegankelijk voor alle leeftijden.

Toegankelijk voor iedereen

We hebben geïnvesteerd in de toegankelijkheid van onze showroom. Ook als rolstoelrijder of als ouder met buggy kunt u bij ons op een comfortabele manier een nieuwe keuken of badkamer uitzoeken. Brede paden zorgen ervoor dat u ongehinderd overal kunt kijken.

Een lift brengt u naar de eerste etage vol met keukens en badkamers. 
Reist u met openbaar vervoer? Onze haal- en brengservice verzekert u van comfortabel vervoer van en naar onze keukenshowroom in Nunspeet.

Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-3
Arma Keukens

De allerbeste na de aankoop

Arma Keukens en Sanitair is het enige, echte adres waar u verzekerd bent van uitstekende montage, service en nazorg. In de wijde omtrek van Midden-Nederland en Duitsland zijn er geen andere keuken- en sanitairspecialisten die zo sterk zijn in het traject naverkoop.

Dit heeft te maken met het feit dat we niets uitbesteden, en alles laten verzorgen door onze eigen medewerkers. Voor Arma is het de enige manier om te garanderen dat we onze afspraken kunnen nakomen met perfecte dienstverlening.

Deze visie is stevig verankerd in onze missie waarmee Arma Keukens Nunspeet ruim een kwart eeuw geleden is ontstaan. Over onze unieke historie is veel te lezen in onze showroom. Nog een reden om ons een bezoek te brengen!

Arma Keukens
Keukens met transparante nettoprijzen

Showroom Gelderland, Nunspeet met voordeligste keukens

U vindt bij ons de voordeligste keukens van Gelderland, want dankzij onze grote organisatie kopen we voordelig in.

Onze prijzen zijn zonder toeslagen, maar we doen geen concessies aan kwaliteit! We verlenen service vanuit de genen. Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt onder andere uit de positieve reacties van onze klanten.

Op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl beoordelen honderden klanten ons met gemiddeld een 9.7! Hiermee zijn wij één van de beste keukenzaken van Nederland. Kom eens langs en bekijk één van de grotere showrooms in Gelderland, Nunspeet.