Vestiging Arma Keukens en Sanitair

Contactgegevens en openingstijden

Nunspeet - Arma Keukens en Sanitair


Contactgegevens

Vestiging Arma Keukens

Galvaniweg 22
8071 SC Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
info@armakeukens.nl

Google Maps
BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Openingstijden

Maandag (enkel keukenshowroom)* 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
*Op maandag is onze sanitairshowroom gesloten.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2198 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak

Een grote keukenshowroom: 1100 m² keukens en badkamers

Een grote keukenshowroom, daar wilt u misschien wel naar toe. De hoeveelheid keukens en badkamers is echter niet alleen bepalend voor de perfecte aankoop…daar komt u wel achter wanneer u kennismaakt met de medewerkers en de unieke werkwijze van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Met 1100 m² aan vloeroppervlakte komt onze showroom een eind in de richting van de grootste keukenshowroom. Onze showroomcollectie is opgezet vanuit het idee om u zo’n breed mogelijke keus te kunnen bieden. U vindt bij ons alle stijlen keukens en badkamers in diverse prijsklassen.

Landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, tijdloze keukens, klassieke keukens…en nog veel meer, alle trends en woonstijlen ziet u in onze schitterende collectie.

Afspreken voor advies?

Bekijk onze bedrijfsfilm!

Bedrijfsfilm Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet
Moderne keuken in mooie hoekopstelling
Keukeneiland met enkele spoelbak

Schitterende showroom met badkamers en keukens

Onze keuken- en badkamershowroom is uitstekend bereikbaar. Centraal gelegen nabij de A28 rijdt u binnen korte tijd onze parkeerplaats op. Parkeren kunt u voor de deur natuurlijk, gratis en onbeperkt.

En dat is fijn, want in onze showroom bent u op onze mooie keukenopstellingen en badkamervoorbeelden niet snel uitgekeken!
Op de begane grond vindt u een uiteenlopende collectie van moderne badkamers. Om een indruk te krijgen van de trends in badkamers 2018, doet u hier veel nieuwe badkamer ideeën op. 

Onze badkamers worden met zorg vervaardigd, en bestaan uitsluitend uit de allerbeste sanitair merken zoals Geberit en Sphinx. Met een brede sortering badkamermeubels en badkamer accessoires kunt u bij Arma in een keer uw badkamer kopen.

overzichtsfoto

Tegels kopen

Een mooie tegel maakt uw keuken en badkamer af. Tegels zijn gemakkelijk in onderhoud, en in zoveel kleuren, afmetingen en dessins verkrijgbaar dat u niet bang hoeft te zijn voor te weinig keus.

Tegels online geven u al veel inspiratie, maar in onze showroom kunt u de kwaliteit ook zien en voelen. Bovendien kunnen onze verkoopspecialisten u adviseren bij de keuze van de juiste badkamer tegels en keuken tegels. Want naast verkopers, zijn onze medewerkers ook deskundig in het beleven en ontwerpen van u woonruimte.

Ze hebben ruime ervaring met het ontwerpen van complete keukens en badkamers en zien het als een leuke klus om u te verrassen met iets wat perfect passend is!

Arma Keukens en Sanitair uitstekend bereikbaar

Wanneer u zoekt naar keukens Amersfoort of keukens Apeldoorn, dan is de keus voor Arma in Nunspeet een logische keuze. Zo is de gemiddelde reisafstand van zowel Amersfoort als Apeldoorn naar onze showroom minder dan drie kwartier.

Voor kwaliteit wilt u graag rijden. En we beloven u, het is de moeite waard! Geeft onze keukenshowroom online al een mooie impressie van actuele keukens en badkamers, een bezoek aan onze showroom vormt een ware beleving op het gebied van keukens en sanitair. Pluspunt: we zijn ook maximaal toegankelijk voor alle leeftijden.

Bereken uw route naar Arma

Toegankelijk voor iedereen

We hebben geïnvesteerd in de toegankelijkheid van onze showroom. Ook als rolstoelrijder of als ouder met buggy kunt u bij ons op een comfortabele manier een nieuwe keuken of badkamer uitzoeken. Brede paden zorgen ervoor dat u ongehinderd overal kunt kijken.

Een lift brengt u naar de eerste etage vol met keukens.  
Reist u met openbaar vervoer? Onze haal- en brengservice verzekert u van comfortabel vervoer van en naar onze vestiging.

Arma Keukens en Sanitair - woonstijlkeuken

De allerbeste na de verkoop

Arma Keukens en Sanitair is hèt enige, echte adres waar u verzekerd bent van uitstekende montage, service en nazorg. In de wijde omtrek van Midden-Nederland en Duitsland zijn er geen andere keuken- en sanitairspecialisten die zo sterk zijn in het traject na-verkoop.

Dit heeft te maken met het feit dat we niets uitbesteden, en alles laten verzorgen door onze eigen medewerkers. Voor Arma is het de enige manier om te garanderen dat we onze afspraken kunnen nakomen met perfecte dienstverlening. Hiervoor werden we recent nog genomineerd als onderneming van het jaar in Nunspeet.

Deze visie is stevig verankerd in onze missie waarmee ons bedrijf ruim een kwart eeuw geleden is ontstaan. Over onze unieke historie is veel te lezen in onze showroom. Nog een reden om ons een bezoek te brengen!

Arma Keukens
Arma Keukens
Keukens met transparante nettoprijzen

Showroom Gelderland, Nunspeet met voordeligste keukens

U vindt bij ons de meest voordelige keukens van Gelderland, want dankzij onze grote organisatie kopen we voordelig in.

Onze prijzen zijn zonder toeslagen, maar we doen geen concessies aan kwaliteit! We verlenen service vanuit de genen. Dat onze werkwijze wordt gewaardeerd, blijkt onder andere uit de positieve reacties van onze klanten.

Op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl beoordelen honderden klanten ons met gemiddeld een 9.7! Hiermee zijn wij één van de beste keukenzaken van Nederland. Kom eens langs en bekijk één van de grotere showrooms in Gelderland, Nunspeet.

Afspreken voor advies?

ARMA is onderdeel van DB Keukens

DB Keukens heeft 7 showrooms en monteert in héél Nederland
De hoogste klanttevredenheid

2198 klanten waarderen DB Keukens met een 9,7.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Onze medewerkers zijn oprecht, betrokken en gedreven

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.