• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

In hun nieuwe aanbouw willen Heleen en Maurits Pieper een nieuwe keuken laten plaatsen. Plaatjes zat met leuke keuken ideeën natuurlijk, maar welke opstelling ideaal is, daar zijn ze nog niet over uit. Ze hebben er beide verschillende ideeën over. 

Bij Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs komen hun wensen bij elkaar. Heleen en Maurits zijn heel blij met het eindresultaat. Zowel met de uitvoering als de opstelling. 

In huize Pieper is Maurits vaak in de keuken te vinden. Hij wil dan ook graag een los keukeneiland. Het liefst overdwars, zodat hij lekker de ruimte in kan kijken.

Heleen vindt het een nadeel dat er dan in de keuken geen ruimte meer is voor andere dingen. 

"In gesprek met de verkoper kwamen we uit op een opstelling die ons beiden aansprak. We zijn er zo blij mee." vertelt Heleen. 

Moderne witte keuken met schiereiland en inductiekookplaat. Oven in de witte hoge kasten. En bar met houtdetail. Achtergrond familie Pieper in de woonkamer
Schiereiland met marmerlook werkblad met inductiekookplaat

Keuken met schiereiland verenigt alle wensen

De nieuwe opstelling is een moderne keuken met schiereiland geworden. Maurits heeft zijn plek aan de kookplaat gekregen met zicht op de woonkamer. En Heleen houdt plek over in de keuken voor andere dingen dan uitsluitend koken.

Witte moderne keuken met schiereiland. hoge kasten met oven en koffiecorner. kookeiland met marmer en hout en barstoelen

Bar in plaats van eettafel

Aan het schiereiland komt ook een bar. Het is een perfect alternatief voor een eettafel die Heleen in de keuken had willen plaatsen, maar die het wel wat krap zou maken.

Aan de bar kunnen twee kinderen zitten. De bar is bekleed met verticale, houten panelen wat een extra warm en natuurlijk effect geeft aan de keuken.

Heleen: "Het is echt een gezellig plekje geworden, ook voor de kinderen als ze even willen spelen of kleuren ofzo. De eettafel is in de woonkamer gebleven, dat gaat daar prima."

"En ik kan nu ook mijn box in de keuken kwijt, dat vind ik ook belangrijk omdat ik het grootste deel van de dag in de keuken ben."

"Het is zo fijn dat er voor iedereen plek is in de keuken. Wat is dat gezellig."

"Als ik 's morgens het ontbijt en de lunchpakketten voor school klaar maak, ligt ons jongste kind in de box, de andere twee spelen om ons heen. Het is gewoon heel gezellig zo. Ik ben er enorm blij mee!"

Schiereiland met marmerlook werkblad met hoge witte kasten en oven. Uitzicht op de tuin
Familie Pieper en dochter in witte keuken, aan het keukeneiland
Het is zo fijn dat er voor iedereen plek is in de keuken. Wat is dat gezellig!

Keuken met koffiehoek

"Wat we ook graag wilden is een koffiehoekje in de keuken. In de showroom zagen we daar een mooi voorbeeld van. Dat idee hebben we in onze nieuwe keuken ook toegepast."

"Als je de keuken binnenkomt door de glazen pui, is dat gelijk rechts. Leuk hé. Heel handig en praktisch en het staat ook leuk."

Heleen Pieper in de keuken bij de koffiecorner naast de hoge witte kasten met oven. Met schiereiland met marmerlook

Wit is de wens

Maurits en Heleen waren het er beide over uit: ze wilden een lichte keuken. Ze kiezen voor wit. En een wat luxere uitvoering, dat kun je ook wel zien aan de prachtige matte fronten.

Een doek erover en het is schoon. Je ziet geen vlekken en geen vegen. 

Een greeploze keuken willen ze ook graag. Alleen sommige kasten met keukenapparatuur waar handgrepen noodzakelijk zijn, krijgen greepjes. 

Een afzuigkap vindt Heleen niet mooi. Maar zonder afzuiging kun je ook niet. Deze is nu heel mooi en effectief weggewerkt in een kloof. Nu heeft ze er geen last meer van.

Moderne witte keuken met schiereiland en inductiekookplaat. Oven in de witte hoge kasten
Zwarte moderne kraan op schiereiland met marmerlook werkblad

Kiezen in de showroom

"We vonden het fijn om de showroom te bezoeken. Je moet wel zoveel uitkiezen voor de opstelling en indeling in je keuken, de materialen en kleuren, al rondlopend kun je alles bekijken en voelen en de materialen erbij pakken."

"Je weet veel beter wat je kiest."

"De montage is prima verlopen. Dat ging ook heel snel. In twee dagen was het gebeurd. Ik ben er heel tevreden over."

Eethoek, houten tafel, met keuken en zithoek op achtergrond. Voor de muur speelgoed keuken

In 1x goed

"En of ik kennis heb gemaakt met de serviceafdeling? Nee nog niet eigenlijk. Moet dat dan? Alles werkt en is goed geplaatst."

Familie Pieper en dochter in witte moderne keuken met schiereiland en inductiekookplaat
Familie Pieper en dochter in witte moderne keuken met schiereiland

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
HELEEN EN MAURITS PIEPER UIT KAPELLE

Terug naar overzicht