Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Peter Heuts uit Utrecht bewoont een leuk appartement waar hij een nieuwe keuken in wil laten plaatsen. “Ik wilde niet naar een keukenboer zogezegd,” lacht hij, “want ik had daar toch wat nare verhalen over gehoord.”

“Ik dacht, op mijn leeftijd koop ik nog eenmaal een keuken, dan wil ik wat fatsoenlijks ook. En als dat dan ietsjes meer zou kosten, dan mag dat.”

“Nu heb ik een mooie
witte keuken en het was een zeer prettige ervaring bij Artic Keukens in Utrecht,” vertelt hij.

De nieuwe keuken vervangt de oude, rechte keuken. Op bepaalde plekken wil Peter wat anders, sommige zaken mogen wat hem betreft luxer uitgevoerd worden. De Excellentic keuken met luxe afwerking die hij ziet in de showroom, is wat hij zoekt.

Durf wat anders

Een hoekkeuken is ook één van Peters wensen, dat zal hem meer ruimte geven. Deze hoekkeuken zou dan in de open ruimte van het appartement komen.

Hiervoor wil Peter de koelkast, die eerst links stond, verplaatsen naar rechts in de keuken. Dan staat deze bij het raam in plaats van dat hij midden in de ruimte staat. De verkoper adviseert hem over de keukenindeling.

“Hij kwam met goede suggesties. De oven is naar links gegaan, dat bevalt me prima.”

Wat past bij mij?

De keuken moet strak zijn, maar welk hout en welke afwerking, dat is nog wel iets om even over te denken. Wat is mooi? Wat is er mogelijk?

“Dit heb ik in samenspraak met de verkoper gedaan. Wat het uiteindelijk is geworden, vind ik een prachtig eindresultaat.”

“Over de verlichting heb ik me ook laten adviseren. Eerst wilde ik een ledstrip, maar dat bleek toch niet goed mogelijk. Nu zijn het spotjes geworden en dat bevalt ook prima, hoor.”

Ik vond het een plezierige ervaring. Er wordt je niks opgedrongen.

Goede begeleiding

“Over het werkblad heb ik me goed laten voorlichten, ik heb gekozen voor antraciet Toplaminaat.”

“De spoelbak wilde ik iets dieper, met een los bakje ernaast. Dat soort details heb ik met de verkoopadviseur besproken. Hij hielp me hier echt goed mee.”

De zwarte kraan is het puntje op de i, het geeft deze keuken een eigentijdse uitstraling. Zwart is chique en voor een kraan echt een leuke, afwijkende kleur.

Vrijblijvend zonder onderhandelen

Over de merken keukenapparatuur laat Peter zich voorlichten in de showroom.

“Ik vond het een plezierige ervaring. Er wordt je niks opgedrongen.”

“Zo drink ik bijvoorbeeld geen koffie maar thee. ‘Je kunt ook een kokendwaterkraan nemen,’ werd gezegd. Maar dat hoefde van mij niet en dan is het ook direct van de baan. Er wordt ook geen tijdsdruk op je uitgeoefend.”

“Bij Artic Keukens kun je niet onderhandelen. Maar goed, waarom zou je. Als je ergens tevreden over bent, dan wil je daar toch voor betalen?”

“De keukenmontage verliep perfect,” vertelt hij enthousiast.

“Er kwamen twee mannen, en werkelijk, als ik al dacht dat ik ze ergens op moest wijzen, dan hadden ze het al gedaan.”

“Het dichtmaken van de kieren en zo, ik hoefde werkelijk geen opmerking te maken. Er kwam een ervaren iemand met een leerling, het was een prima combinatie. Ze maakten lange dagen en werkten het perfect af.”

Witte Hoekkeuken Heuts Utrecht (19)
Dit artikel is geschreven door
Peter Heuts uit Utrecht
Terug naar overzicht