Landelijke keukens beloven u de heerlijkste woonmomenten

Onze landelijke keukens roepen een sfeer op waarin u zich direct thuis voelt. Hun warme karakter, bijzondere afwerking, natuurlijke materialen, ingetogen kleuren en gezellige accessoires laten de tijd stil staan.

DB KeukenGroep brengt een wereld van nostalgie tot leven in aansprekende keukens van nu. Met modern comfort, luxe keukenapparatuur en de nieuwste materialen en afwerkingen.

Ontvang ons gratis keukenmagazine en beleef al een heerlijk moment van rust. Bezoek onze sfeervolle, warme keukenshowrooms voor de laatste keukentrends in landelijke keukens en klassieke keukens!

Bekijk alle keukens
Landelijke keuken van hout, met schouw en fornuis
Keuken landelijk van hout, handgemaakt maatwerk
Landelijke keuken kraan en spoelbak van beton

Landelijke keukens prijzen

Landelijke keukens zijn er in alle prijzen. Vanaf 3.995 euro hebt u al een landelijk moderne keuken, meer luxe vindt u in onze keukens tot 15.000 euro.

Het verschil zit ‘m in de afmeting van uw keuken, de materialen die u kiest, de afwerking van de binnenkant en uw keukenapparatuur.

In elk geval geldt voor elke keuken landelijk dat onze keukens prijzen netto zijn en laag. In de showroom weet u altijd tot op de euro waar u aan toe bent. En dankzij onze grootschalige inkoop blijven onze prijzen van keukens laag!

Altijd is een perfecte montage en tien jaar garantie op montage inbegrepen en staat onze serviceafdeling voor u klaar, ook in onze landelijke keuken outlet.

Landelijke keukens

Luxe landelijke keukens

Luxe landelijke keukens verheffen de keuken tot bijzonder rustgevende plek waar je nieuwe energie opdoet. Met hun talloze mogelijkheden in kleuren, afwerkingen, fronten, opstellingen en apparatuur is haast niks te gek in deze luxe keukens.

Bijzonder zijn de luxe landelijke keukens die de authentieke sfeer van de vorige eeuw weten na te bootsen. Van fraaie meubelschouwen, massieve fornuizen, keukenfronten met glas tot en met planken en rekken voor servies.

Maar ook bijzonder zijn de klassieke luxe keukens waarin fraai gevormde elementen de aandacht trekken. Denk aan klassieke handgrepen waarvan we veel verschillende soorten hebben, ook in het nu zo populaire goud en brons.

Zelfs kranen zijn er in goud en brons, warm en schitterend en uitermate passend in klassieke keukens.

Laat u inspireren door ons grote aanbod luxe keukens. Zowel online als in onze showroom vindt u landelijke keukens, voor elk budget en keukenruimte.

Landelijk moderne keuken met eiland in grijs, met fornuis en kastenwand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Groene landelijk moderne keuken met eiland en kastenwand

Goedkope landelijke keukens

Kwaliteit staat voorop, ook in onze goedkope landelijke keukens van ons huismerk DBselect. Ze garanderen jarenlang kookplezier en bieden u precies wat u nodig hebt.

Zonder extra’s zijn deze landelijke keukens extra voordelig. We monteren ze ook voor u, u ontvangt tien jaar garantie op montage en ook voor budgetkeukens staan onze servicemedewerkers voor u klaar.

Ziet u elders de goedkoopste keukens? Dat kan zijn, maar dan weet u niet of u van dezelfde voordelen profiteert als bij DB KeukenGroep. Wanneer u alle voordelen bij elkaar optelt, zijn we de voordeligste keukenspecialist.

Landelijke keuken

Trends in keuken landelijk

Ook in landelijke keukens zijn er trends. Ondanks hun klassieke, nostalgische sfeer is er wel zeker onderscheid tussen landelijke keukens uit de vorige eeuw en die van nu. De laatste woontrends kunt u combineren in een landelijk moderne keuken.

Zoals het gebruik van zwart staal bijvoorbeeld, mateloos populair en ook een gewild accent in landelijke keukens. Denk aan grote gelaste blauwstalen handgrepen van stalen keukens, stoer en robuust op een eikenhouten front in de keuken landelijk modern.

Ook hoogglans lak vinden we terug in landelijke keukens. Zo ontstaat een modern landelijke keuken, modern door de hoogglans, landelijk in combinatie met een massief houten kastenwand, sokkels en staanders, ornamenten en een stenen aanrechtblad.

Beide werelden worden gecombineerd in een spannende compositie.

Landelijke keuken gelakt met losstaande kast

Ook qua afwerking bieden landelijke keukens u meer mogelijkheden dan vroeger. Whitewash, olie en greywash, met deze accenten creëert u een speciale rustieke keuken die opgaat in uw woonsfeer.

Populair blijft de witte landelijke keuken als basis, met hedendaagse accenten zoals met eikenhout. Warm en natuurlijk, nostalgisch en eigentijds tegelijkertijd.

Witte landelijke keuken in hoekopstelling, met fornuis en bovenkasten
Modern landelijke keuken met kastenwand en bovenkasten

Welke opstelling landelijke keukens

Elke opstelling is denkbaar in landelijke keukens. Van rechte keukens, hoekkeukens, u keukens, parallelle keukens tot keukens met kookeiland.

Onze keukenopstellingen volgen de trends. Zo vindt u in ons grote aanbod landelijke keukens ook keukens zonder bovenkastjes, hoekkeukens met bar en keukens met kastenwand. Elk met een unieke, landelijke sfeer.

Bekijk ruim 50 inspirerende landelijke keuken voorbeelden online en droom over uw eigen landelijke keuken!

Bekijk 50+ landelijke keukens
Landelijke hoekkeuken in de kleur magnolia en met authentieke schouw.

Waarom kiezen voor een landelijke keuken met eiland

De keukenopstelling bij uitstek in het landelijke interieur is natuurlijk de keuken met los kookeiland. Deze keukens lenen zich als geen ander voor het gezellig samenzijn van familie. Bij thuiskomst of om samen te eten, werken, spelen of te koken.

Eikenhout is gewild in onze landelijke keukens met eiland. U vindt het terug in keukenfronten maar ook in onze nieuwste keukens met verlengd werkblad van hout. Deze creëren een sfeervolle, aparte plek aan uw keukeneiland.

Zo’n houten bar is ook een schitterend warm accent in de landelijke keuken wit.

Houten landelijk moderne keuken met eiland en fornuis

Een opstelling voor iedereen: de hoekkeuken landelijk

De landelijke hoekkeuken is er voor iedereen. Of u nu een kleine keuken zoekt of een grote, hoekkeukens passen overal. Onze collectie landelijke hoekkeukens is landelijk maar met een eigentijdse invulling.

U kunt een prachtige schouw of schitterende ornamenten gerust combineren met de huidige woontrends:

  • Beton in de landelijke hoekkeuken
  • Koper en goud in de landelijke hoekkeuken

De aankoop van een van onze landelijke keukens verzekert u van jarenlang warm woonplezier.

Landelijk moderne keuken met inductiefornuis
Blauwe landelijke keukeneiland met fornuis en stenen aanrechtblad

Landelijke keukens met moderne apparatuur

Met keukenapparatuur kunt u in onze landelijke keukens alle kanten uit. Traditioneel vindt u in landelijke keukens mooie fornuizen met een gaskookplaat. Nostalgische fornuizen zijn nog steeds populair, maar gaskookplaten verliezen terrein.

Het overgrote deels van de keukenkopers stapt tegenwoordig over van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Gelukkig zijn er inmiddels ook veel fornuizen die hun gaskookplaat hebben vervangen door een inductiekookplaat. Ook is tegenwoordig de kookplaat met geïntegreerde afzuiging heel populair.

Moderne keukenapparatuur maakt onze landelijke en klassieke keukens uitermate comfortabel. Keukenapparaten vindt u bij ons van alle bekende A-merken. Van Pelgrim, ATAG, NEFF en Falcon tot Miele en AGA toe.

Landelijk moderne keuken met kookplaat met afzuiging van NEFF

Om mee te gaan met de tendens naar een gezondere levensstijl maken we graag ruim baan voor een stoomoven in de keuken landelijke stijl. Samen met een koffiemachine bezorgt uw landelijk keuken u nog meer genot dan u al had.

De Quooker Cube wilt u zeker niet missen, want deze verschaft u niet alleen warm en koud water, maar ook gefilterd en bruisend water.

Landelijke keuken met eiland en kastenwand, voorzien van luxe apparatuur van Atag, Liebherr en Novy.
Landelijk zwarte keuken met houten aanrechtblad
Landelijke keuken met kastenwand. Uitgerust met modern apparatuur, zoals fornuis.

Ruim collectie landelijke keukens

Onze keukens landelijke stijl geven alle ruimte om te zoeken naar de perfecte balans tussen rust en geborgenheid en uw persoonlijke interieurstijl. Dit samenspel omvat uw keus voor materiaal, opstelling, afwerking, accessoires en zeker ook kleuren.

Veelal ziet u ingetogen, serene tinten zoals natuurtinten, pastels en onopvallende kleuren. Harde kleuren vindt u in landelijke keukens niet, tenzij dat ze een bewerking hebben ondergaan. Rood wordt verouderd, groen wordt vergrijsd, wit wordt offwhite, whitewash is ook populair.


Landelijke keuken in groene kleur, met losstaande kastenwand.

Bezoek vrijblijvend onze showroom

Een bezoek aan onze inspirerende showrooms met landelijke keukens is aan te raden. U ziet de kleuren in het echt, maar u doet ook inspiratie op over complete landelijke keukens. Want ook de vloeren en wanden bepalen de landelijke stijl!

En u doet de nieuwste trends op. Zelfs het moderne grijs zien we op z’n eigen manier terug in landelijke keukens.

U zult zien, onze zorgvuldig samengestelde landelijke keukens dompelen u onder in een sfeer van serene rust en laten u uw droomkeuken al het ultieme thuisgevoel ervaren. Onze actuele keukens sluiten perfect aan op alle woontrends van dit jaar.

Ardi Keukens Sint Annaland, Showroom entree

De beste landelijke keukens

Landelijke keukens koop je bij DB KeukenGroep. Onze aansprekende collectie en unieke aanpak tekenen onze historie. Het bewijs? De enorm hoge klanttevredenheid die blijkt uit de hoge score van 9,7 uit ruim 2000 reviews op klantervaringssites.

Onze werkwijze is uniek. Lage keuken prijzen gaan bij ons samen met heel veel voordelen! Denk aan professionele montage en hoogstaande service van eigen monteurs met als hoogste doel: keukens met een 9+. 

Dit maakt ons tot de keukenspecialist met de meeste voordelen.

Lees meer over keukens
Ardi Keukens team

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Veel gestelde vragen over landelijke keukens

Welke kleur heeft een landelijke keuken?
Wat kost een landelijke keuken?
Waar kun je het beste een landelijke keuken kopen?
Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.
Landelijke keuken in rechte opstelling met klassieke uitstraling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7189" href="/showrooms/pelma-keukens-goes" title="Pelma Keukens Goes">Pelma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
6344,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Modern landelijke keuken, wit
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze<span> </span><a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij<span> <a data-udi="umb://document/ae1380933c9f485f9c58f1035966fd3f" href="/showrooms/arma-keukens-nunspeet" title="Arma Keukens Nunspeet">Arma</a></span></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
9775,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Modern landelijke hoekkeuken
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/671a8fc730fc4803966d79bc7241a897" href="/showrooms/adee-keukens-rijssen" title="Adee Keukens Rijssen">Adee</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
13940,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Zwarte landelijke keuken in hoekopstelling, met Belling fornuis. Van het merk Schmidt.
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop bij alle <a data-udi="umb://document/e5f039855a224755929e52b1c1da320d" href="/showrooms" title="Showrooms">vestigingen</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
14150,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Blauwe landelijke keuken in hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7192" href="/showrooms/adee-keukens-rijssen" title="Adee Keukens Rijssen">Adee</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
17700,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Houten keuken met spoeleiland
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7188" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
27619,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken