Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

“Onze keuken is een wezenlijk onderdeel van de woning. Met onze verhuizing naar een nieuwbouwhuis wilden we een flinke stap zetten.

De nieuwe keuken en apparatuur moesten zeer hoogwaardig zijn,” vertellen Erik en Judith Vriens op een avond als hun twee jongens slapen.

De jongste is er nog maar tien maanden, ongeveer net zo lang in het bezit als deze keuken van Keur Keukens. Een mooi moment om terug te blikken of de keus voor SieMatic heeft gebracht wat ze er van verwachtten.

De umbra groene keuken is alleen qua kleur al een sensatie om naar te kijken. Hij staat schitterend in deze nieuwbouwwoning en maakt een verrassende combinatie samen met de plavuizenvloer in de keuken.

De houten visgraatvloer in het woongedeelte vormt een warm decor op de achtergrond.

 

Siematic keuken met eiland Heiloo, greeploos

 

Waarom SieMatic

“De keus voor SieMatic voelde voor ons logisch. Dit merk bezorgt ons altijd een goed gevoel. De kwaliteit van de keukens en de mooie materialen spreken ons aan,” zegt Erik.
Deze SieMatic keuken met bar verenigt wonen, leven en koken.

Judith: “In ons vorige huis stond ik altijd afgezonderd omdat de keuken zich in een aparte ruimte bevond. Ik nam me voor om dit in onze nieuwbouwwoning te veranderen in een keuken met kookeiland.”

Uiteindelijk wordt het een spoeleiland die onderdeel is van een ruime keuken met veel bergruimte. Ze laten ergens – niet bij Keur Keukens - een gedetailleerd ontwerp maken.

Daarover zijn ze enthousiast, maar er zijn ook twijfels of het de leefbare keuken voor gezin kan worden die ze wensen. Ze besluiten daarom ook nog om bij een andere keukenzaak te kijken.

Siematic keuken met eiland Heiloo
Siematic keuken met eiland Heiloo, greeploos

 

Keur Keukens maakt goede indruk

Judith: “Precies die sfeer van een leefbare gezinskeuken ervaarden we toen we op een zaterdagochtend in de showroom van Keur Keukens kwamen.”

“Er werd gekookt, het was er professioneel gezellig. De ontvangst was warm en hartelijk en ik zag ook direct deze umbra groene kleur. Zelfs het granieten werkblad dat erbij gecombineerd was, was direct mijn smaak.”

“Ik zag mijn SieMatic in gedachten in gebruik door ons en de kinderen, op de een of andere manier paste deze keuken beter bij me.”

 

De ontvangst was warm en hartelijk en ik zag ook direct deze umbra groene kleur.

 

Excellente montage

“We vroegen ons af bij een keukenzaak die ook andere merken verkoopt, of de monteurs de juiste zorg en aandacht aan een SieMatic keuken konden besteden.”

“Onze vragen hierover werden goed beantwoord. De adviseur verzekerde ons dat gecertificeerde SieMatic monteurs werden ingepland. De monteur die onze keuken plaatste, toonde inderdaad zeer capabel te zijn.”

“Dus we maakten een afspraak, ook omdat Keur Keukens bekend staat om goed advies. De adviseur heeft een top job geleverd. Het voelde met hem direct al heel goed.”

 

Siematic keuken met eiland Heiloo, zonder bovenkasten

“We bespraken onze ideeën en hij tekende ze uit. We liepen door de showroom langs alle diverse mogelijkheden en zo kreeg onze keuken steeds meer vorm.”

“Ik wilde een wijnklimaatkast en een bar, maar hoe en hoe groot, dat wist ik niet.”

“De adviseur liet ons de mogelijkheden zien met alle voor- en nadelen, zo konden we een weloverwogen keus maken. Net zoals de indeling van de kasten en lades.”

“Wat we in de showroom ook zagen is hoe je een stopcontact in het aanrecht kunt wegwerken, netjes onder een afdekplaatje. We wisten niet dat dat kon en het is een veel strakkere optie dan een contact tegen de wand.”

“Dat vonden we leuk.”


Het gemak van een showroom

“Aan een in hoogte verstelbaar blad hebben we onze ideale werkhoogte bepaald. Heel handig. Fijn is het ook dat je in een showroom allerlei kasten aan de binnenkant kunt bekijken en koelkasten van de binnenkant kunt inspecteren.”

 

Siematic keuken met eiland Heiloo, wijnklimaatkast
Siematic keuken met eiland Heiloo, wijnkoeler

Praktisch

“Wat ik plezierig vind aan deze keuken is dat het makkelijk werkt.

De afstanden zijn kort, ondanks dat de keuken ruim is en veel opbergmogelijkheden biedt.

Als ik me omdraai heb ik alles wat ik nodig heb.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

Siematic keuken met eiland Heiloo, werkblad composiet
Siematic keuken met eiland Heiloo
Dit artikel is geschreven door
Erik en Judith Vriens uit Heiloo
Terug naar overzicht