• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

In een kleine woning in het hart van Middelharnis wonen sinds kort Marinus en Irma Buskoop. Samen hebben ze hun knusse huis opgeknapt met een warm, landelijk, industrieel interieur.

In de winter zitten ze gezellig bij de sfeervolle houtkachel. Oude koffers, nostalgische luiken en kaarsjes geven de ruimte een persoonlijke touch.

Op internet oriënteren ze zich op een nieuwe, landelijke keuken. Ze stappen binnen bij Ardi Keukens in Sint-Annaland, want daar hebben ze veel keus.

Klassieke Keuken Middelharnis

Nostalgische gootsteen

Tijdens hun rondje door de showroom zien ze een mooie landelijke keuken van het merk Excellentic. Deze opstelling spreekt hen aan. De keuken bevat alleen niet de nostalgische gootsteen waar ze naar op zoek zijn.

Irma legt de verkoper uit dat ze graag een stenen, vierkante spoelbak wil. Zo eentje met de sfeer van puur landelijk wonen die je ziet in oude boerderijen.

“Ik vind de uitstraling van die bakken zo mooi stoer. Het heeft iets. Veel meer dan een gewone spoelbak. Dat vind ik te simpel.”

Ardi heeft traditionele spoelbakken in diverse uitvoeringen. Irma wil graag een zwarte, deze kan mooi ingepast worden in de landelijke keuken die ze zien. Het is erg mooi om deze spoelbak door te laten lopen in het werkblad.

Zo worden aanrecht als gootsteen beide van zwart gespikkeld composiet gemaakt. Dat is geen echt natuursteen maar het heeft wel de look.

“Het is precies zoals ik het hebben wilde. De spoelbak komt ook iets naar voren in de keuken, dat vind ik er extra leuk aan.”

Klassieke Keuken Middelharnis
Klassieke Keuken Middelharnis

Irma heeft het geluk dat ze geen uren hoeft te denken of iets naar haar smaak is, of niet. De landelijke keuken die ze ziet in de showroom vindt ze gewoon mooi.

Wat haar betreft hoeft aan de keuken verder niets veranderd te worden. Ook de antieke tegels die voor de keukenwand zijn gebruikt, passen er zo mooi bij dat ze deze er ook bij bestellen.

Klassieke Keuken Middelharnis, Etna gaskookplaat

Compacte keukenruimte

In een kleine keuken heb je niet het probleem van grote loopafstanden, het is wel de kunst om alle ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Hiermee blijkt Ardi veel ervaring te hebben.

Klassieke Keuken Middelharnis

Zo is het Irma’s wens om in het midden van haar aanrecht te koken, dat lijkt haar praktisch. Toch blijkt dit niet de meest optimale opstelling. Er gaat dan ruimte in de hoek verloren die niet goed benut kan worden.

Aan de hand van 3D-ontwerpen bekijken Irma en Marinus wat voor hen de beste indeling is: die blijkt toch met de kookplaat in de hoek. Dan is er genoeg plek voor alle andere apparatuur en biedt de keuken voldoende opbergruimte.

Een bewuste keus is het om de magnetron achterwege te laten. Gezien de momenten dat Irma dit keukenapparaat gebruikt, kan ze de keukenruimte beter benutten voor kastruimte. Missen doet ze hem nu ook niet.

Klassieke Keuken Middelharnis

Zowel praktisch als sfeervol

Onder de koelkast zit een handige lade waar Irma haar keukendoeken opruimt. “Het bevalt me prima.”

“Dit is een praktische keuken. En omdat ik hier heel wat uurtjes doorbreng, weegt praktisch belang bij mij het zwaarst. Ardi heeft dit goed weten te combineren met een keukenontwerp dat er qua uitstraling ook mooi uitziet.”

Het aanrechtblad bevalt Irma uitstekend. “Ik gebruik het goed,” lacht ze. Ondanks dat blijft het werkblad er netjes uitzien.

Warm-witte keukenfronten

De witte keukenkasten zijn voorzien van gelakte fronten. De keukendeuren krijgen hierdoor een luxe uitstraling, en het blijft ook jaren mooi.

“Vroeger hoorde je nog wel eens dat folie losliet van keukenkastjes. Daar heb je met deze fronten geen last van. Een grote vooruitgang.”

Klassieke Keuken Middelharnis

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Klassieke Keuken Middelharnis

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
MARINUS EN IRMA BUSKOOP UIT MIDDELHARNIS

Terug naar overzicht