Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Heidi en Fred Schiedon uit Amstelveen krijgen vaak complimenten over hun landelijke interieur. Warm, sfeervol aangekleed, dit huis voelt als een warme deken. Je voelt je er snel thuis.

Nu staan Fred en Heidi voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze moet ook landelijk worden.

Fred oriënteert zich van te voren grondig op internet voor de beste keukenzaakKeur Keukens blijkt hoog te scoren met klantbeoordelingen.

Dus op naar Haarlem.

 

Rechte landelijke keuken Amstelveen

 

Juiste gevoel

Voordat Heidi en Fred naar Keur Keukens gaan bezoeken ze een aantal andere keukenzaken. Maar nergens hebben ze het juiste gevoel. Tot ze bij Keur Keukens komen.

“De ontvangst was hier zo warm en plezierig. Ik voelde me meteen op mijn gemak, prettig en begrepen. Ik wilde hier graag verder kijken,” vertelt Heidi.

Samen hebben Fred en Heidi al veel keukeninspiratie opgedaan. Dat scheelt, want hierdoor komen ze met een duidelijk idee over de uitstraling van hun nieuwe keuken de showroom in. Ze willen:

  • Landelijke keukenfronten met kader
  • Een naar voren komend fornuis zoals in traditioneel landelijke interieurs
  • Keuken kleur: iets van het witte af, zodat het een warme uitstraling heeft
  • Er moet ruimte zijn voor een tafel met vier stoelen waar ze aan kunnen eten, spelletjes kunnen doen of een kopje koffie drinken.

 

Rechte landelijke keuken Amstelveen, wit
Landelijke keuken Amstelveen, zwarte klassieke kraan en spoelbak

 

Heidi: “Mijn ouders zaten vroeger ook altijd in hun keuken, aan een simpele keukentafel. En dat terwijl ze een prachtige woonkamer hadden! Ik heb dat denk ik van hen overgenomen. Dat gezellige gevoel, dat wil ik graag vasthouden.”

Kunststof met de uitstraling van hout

De keukenkasten worden stijlvol gecombineerd met een houten werkblad. Vrienden bekijken het blad van boven tot onder en geloven hun ogen niet. Het oogt zo natuurlijk en echt als hout, maar dat is het niet. Het werkblad is van kunststof.

“Hierdoor is het uitstekend te reinigen, daarom hebben we het gekozen.”

Landelijk hoekje

De zwarte gootsteen en de zwarte gaskookplaat met gietijzeren dragers ogen traditioneel en passend in de keuken.

In haar oude keuken had Heidi in een hoek een prachtige buffetkast staan. In deze hoek staat nu een koelkast met een keukenkast ernaast. Een leuk detail is dat deze keukenkast met vitrinedeuren de uitstraling van een buffetkast heeft gekregen.

Nu is het oude landelijke hoekje weer terug.

 

 

Sfeerlicht

Sfeervol is ook de verlichting.

Heidi kan het met een afstandsbediening dimmen, dat doet ze vooral ’s avonds nadat ze de vaat heeft gedaan. Dan oogt de keuken rustig. Overdag stelt ze de verlichting feller zodat ze goed zicht heeft op wat ze doet.

In de showroom ziet Heidi dat de meeste kasten met lades zijn uitgerust. Lades zouden voor hen een vooruitgang betekenen want je kunt veel makkelijker bij je voorraad. Daar kiezen ze ook voor. Ze zijn er superblij mee. 

De schouw is nog van de oude keuken.

Hij is op een punt aangepast: de schouw liep schuin toe en dat vindt Heidi niet meer van deze tijd. Haar man maakt de schouw vierkanter en ze geven hem een nieuwe kleur.

En ziedaar, de match met de keuken klopt helemaal.

 

Rechte landelijke keuken Amstelveen, SMEG gasfornuis

Droomkeuken

“Mijn keuken van Keur Keukens is exact zo sfeervol geworden als ik in mijn hoofd had.

Ik zit nu standaard in mijn keuken, hij is precies zoals ik het hebben wilde. In de serre kunnen we ook zitten. Soms doe ik dat wanneer we met meer mensen zijn. Maar dat gebeurt niet heel vaak.

Ik kan nog steeds heel erg van mijn landelijke keuken genieten.”

“Hoe de keukenmontage was? De monteur was ontzettend gezellig en aardig. Hij keek wel 3x of alles klopte. Wat een perfectionisme!”

Tot het uiterste

Helaas werden de landelijke vitrinekasten met mooi bewerkte roedes verkeerd geleverd. “Keur Keukens heeft er alles aan gedaan om de kastdeuren te vinden die ik had besteld. Ik geef ze een dikke tien.”

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

Rechte landelijke keuken Amstelveen, besteklade
Landelijke keuken Amstelveen, bovenkast met verlichting
Rechte landelijke keuken Amstelveen
Dit artikel is geschreven door
Heidi en Fred Schiedon uit Amstelveen
Terug naar overzicht