Dat Arma Keukens en Sanitair in de omgeving van Nunspeet een kwaliteitsnaam is, dat zal niemand ontkennen. Dus gaan Henk en Irma van Veen voor hun nieuwe badkamer naar deze speciaalzaak. Dat bevalt zo goed, dat ze tegen elkaar zeggen: “Als we ooit een nieuwe keuken willen, dan gaan we hier naar toe.” Vijf jaar later is het zo ver.

Grijs vinden ze stijlvol voor de nieuwe vloer en wanden van hun woonkamer, maar verder nagedacht hebben ze eigenlijk nog niet over hun nieuwe keuken. Ja, één ding. Ze willen meer werkruimte met misschien een langere afmeting keukenblok.

En de keuken moet in stijl zijn met de woonkamer.

Bekijk groter
Moderne grijze hoekkeuken Nunspeet

Bokmerk

De showroom stappen ze binnen om te kijken of er iets voor hen bij zit. Tussen alle diverse keukens zien ze een witte keuken die veel elementen heeft van wat ze mooi vinden.

Greeploze fronten, een mooie strakke aluminium Bokmerk achterwand en lades met een binnenla. Samen met de keukenadviseur vertalen ze dit naar een mat grijze hoekkeuken.

Vanuit de woonkamer willen ze niet tegen de zijkant van een keukenkast aankijken. Dat is niet stijlvol.

Nu hebben ze ervoor gekozen om het composiet aanrecht (ze wilden een dun blad) verticaal af te laten lopen tot aan de vloer.

Een ontzettend mooie manier die de keuken tot meubel verheft. Het vormt zo één geheel met het interieur en de keukenkast kan aan de zijkant ook niet beschadigen want composiet is sterk.

Geen gepush

Op het moment van schrijven van dit artikel, enige tijd later, weten ze zich nog exact de naam van de verkoper te herinneren die hen zo goed geholpen heeft.

“Hij dacht mee tot in detail en we hadden alle rust om erover na te denken. Hij heeft ons goed begeleid zodat de keuken geworden is zoals hij is. Onze keuken is echt mooi en ruimtelijk geworden, ondanks dat de ruimte niet supergroot is.”

“Veel reacties die we krijgen zijn in de trant van: ‘Oh, jullie keuken is toch echt groter dan ik verwachtte’. Dat komt door de rustige aanblik van deze keuken,” vertelt Henk trots.

“Hij dacht mee tot in detail en we hadden alle rust om erover na te denken”

De verkoper let op kleine dingen zoals verticale passtukken in de twee keukenblokken die tegenover elkaar moeten zitten. Met exacte berekeningen gaat hij na of de opstelling symmetrisch is. “Dat deed hij heel goed, daar zijn we super tevreden over.”

Eerlijk advies blijkt bij Arma ook echt eerlijk advies te zijn. “We twijfelden tussen een stoomoven en een combi-magnetron. De verkoper gaf toen aan dat bij ons persoonlijk een combi-magnetron beter zou passen.”

Gratis inspiratie magazine keukens

Gratis magazine

Ruim 100 pagina's inspiratie over keukens en badkamers.

Schuiven

De wens voor meer werkruimte wordt zo opgelost: de verkoper schuift met de keukenindeling zodat de spoelbak iets van z’n oude plek naar het midden gaat. Hierdoor ontstaat rechts van de gootsteen genoeg ruimte voor twee personen aan het aanrecht.

In de oude keuken kon dat niet en ze vinden dat nu erg fijn. Dat zo’n kleine verandering zoveel meer comfort kan brengen!

“Je hebt altijd hetzelfde aanspreekpunt”

Bekijk groter
Moderne grijze keuken Nunspeet, strak en greeploos

De keukenmontage vinden Henk en Irma “geweldig vakwerk” en ze zijn er “ontzettend over te spreken”.

“We vonden het bij de plaatsing van de badkamer al zo fijn dat Arma Keukens en Sanitair met eigen mensen werkt. Je hebt niet allerlei onderaannemers over de vloer en altijd hetzelfde aanspreekpunt,” zegt Irma.

Nette, initiatiefrijke monteur

“De mensen werken netjes en denken mee. De vloer liep bijvoorbeeld niet helemaal gelijk, de monteur overlegde met ons over een mogelijke oplossing. Hij overlegde ook over de hoogte van een kast. En toonde initiatief.”

“Zo waren bij de keukenplaatsing de zwarte stopcontacten niet voorradig, dus gebruikten we tijdelijk witte. De monteur belde er zelf achterheen zodat hij de plaatsing in een keer af kon maken.”

“Ook legde hij aan het eind alle keukenapparatuur kort uit. Alle rommel werd meegenomen, ideaal daar bij Arma Keukens en Sanitair. Ja, we zijn enorm tevreden.”

Op onze website kunt u meer lezen over Arma Keukens, of andere klantervaringen bekijken.