Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Met een zwierig gebaar opent Annemarie Troost de schuifdeuren. “Kijk, zegt ze,” zo maken we er een grote ruimte van. Gezellig als de kinderen thuis zijn en we heen en weer lopen tussen de woonkamer en de keuken.

Wanneer ze een film kijken, dan doen we de deuren dicht en hebben wij rust. Ideaal. Deze prachtige
hoekkeuken van Adee Keukens voorziet in deze gezelligheid.”

Anders dan wat ze aanvankelijk dachten, werd het weer een hoekkeuken. Nu een grotere dan eerst, dat is mede te danken aan de extra ruimte die ontstond na een verbouwing van de benedenverdieping.

Een muur werd weggebroken en er is een extra stuk keuken bij: het deel met de koelkast, de schuifdeuren en de twee hoge kasten. Veel meer opbergruimte dus, een waardig vervanger van de bovenkasten die de oude keuken vroeger had.

En praktisch, want in deze kasten kun je veel meer kwijt en je kunt ook makkelijker bij je spullen.

 

Witte Keuken Met Hout

 

Hout is de trend


Wit was de wens voor hun nieuwe keuken, maar in lijn met de trend is een deel met hout ook wel heel leuk, bedenken ze tijdens hun oriëntatie op hun nieuwe keuken.

Bovendien is hout een enorm sfeervolle, warme aanvulling op wit. Zo krijgt deze keuken zowel witte als houten fronten, de verkoper begeleidt dit met een ontwerp. Hout past hij toe bij de hoge kasten. Wat mooi!

Verbinding


Omdat de kasten onderbroken worden door de schuifdeuren, adviseert de verkoper een koof die de kasten als het ware verbindt. Zo ogen alle kasten mooi als één geheel. De houten wandplank breekt de witte wand op een stijlvolle, subtiele manier.

“We wilden een strakke, in het oog springende afzuigkap. Maar dat hebben we toch niet gedaan, we hebben de afzuiging verwerkt in de koof. Dat is ook een strakke oplossing die we mooi vinden.”

“Waar ik ook erg blij mee ben is de inductiekookplaat.

Ik kookte altijd op gas, en als je dan bij anderen ziet hoe soepel inductiekoken gaat en hoe weinig tijd het schoonmaken van de plaat vereist, toen dacht ik, dat wil ik ook.

In het begin is het even wennen, maar nu zou ik niet anders meer willen.”

Witte Keuken Met Hout
Witte Keuken Met Hout

Beter resultaat


“Wat ik ook een vooruitgang vind aan deze keuken is, dat ik nu een oven heb en geen oven-magnetron zoals in mijn oude keuken. De magnetron gebruikte ik bijna nooit, dus waarom zou ik een combi-oven nemen.

Nu is de ovenfunctie beter en heeft mijn apparaat meer binnenruimte omdat je de bodemplaat mist, ondanks dat de inhoud hetzelfde is.”

 

De verkoper hielp ons heel eerlijk door dat keuzeproces.
Witte Keuken Met Hout
Witte Keuken Met Hout

Eerlijk advies


“Een Quooker hebben we nog overwogen, dat is natuurlijk hip en trendy.

De verkoper hielp ons heel eerlijk door dat keuzeproces.

Hij vroeg ons of we theefanaten waren. Nou nee, we drinken nooit thee eigenlijk, gaven we toe. Hij bevestigde dat een Quooker een geweldige kokendwaterkraan is, maar ja, hoe intensief zouden we die gebruiken?

Misschien dat we beter ons budget aan iets anders konden besteden, zei hij. Daar zijn we nu blij mee.”


 

Geen druk


Na onze overwegingen, toch nog best wat wijzigingen en het niet aflatende geduld van de verkoper hebben we onze handtekening gezet.

We hebben het als ontzettend plezierig ervaren dat we niet gepusht werden. Er was totaal geen druk en onze keuken is echt samen tot stand gekomen. Heel fijn.

Net zoals de montage, die verliep ook prima. Nette mensen, alles netjes opgeruimd en toen er iets was met een kast is dat ook vlot opgelost. Adee Keukens maakt haar naam – waardoor wij naar hen toegekomen zijn – meer dan waar.”

 

Witte Keuken Met Hout
Witte Keuken Met Hout
Dit artikel is geschreven door
Annemarie Troost uit Rijssen
Terug naar overzicht