Keuken indeling: alles is mogelijk

Voor wie nog denkt dat een keuken recht of hoekig is, zal er een wereld vol verrassingen open gaan. Met ons moderne aanbod van keukenindelingen kunt u uw keuken de opstelling geven die u wenst. Wilt u uw keuken indeling optimaal aanpassen aan de beschikbare keukenruimte?

Of wilt u uw keukenruimte betrekken bij de woonkamer en uw keuken integreren in uw interieur? U kunt bij ons alle kanten op. Welkom bij ons grote aanbod indelingen van keukens! Ontdek de keuken indeling die bij u past. Of bewonder onze collectie keukens in iedere keuken indeling.

Bekijk alle keukens

Optimale indeling van de keuken

Op de vraag welke van de keuken indelingen het beste is, valt geen eenduidig antwoord te geven. Onze adviseurs gaan er tijdens een gesprek met u goed voor zitten. Zo denken we met u na over:

  • Welke wensen hebt u voor uw nieuwe indeling van de keuken? Bijv. veel kastruimte, veel aanrechtblad, veel inbouwapparatuur, wel of geen fornuis.
  • Hoe wilt u uw keukenindeling benutten? Zoekt u een keukenindeling die u meer biedt dan kookfunctionaliteit, zoals eten, relaxen, koffie drinken, werken en socializen?
  • Hoe ziet uw keukenruimte eruit en welke indelingen van keukens zijn mogelijk?
  • Welk budget hebt u beschikbaar voor de indeling van de keuken?
  • Waar zitten de vaste punten zoals ramen, deuren en kozijnen?
  • Waar zitten de aansluitingen waar we rekening mee moeten houden bij het kiezen van één van de keuken indelingen?

Tot in detail bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Zodat u uiteindelijk de keus maakt voor één van de keuken indelingen die bij u past!

Ontwerp uw keuken online
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur

De welbekende hoekkeuken

Wist u dat de hoekkeuken de meest voorkomende keuken indeling is in Nederland? Geen wonder, want de voordelen van de hoekkeuken zijn groot.

Zo past hij in bijna iedere keukenruimte, is de ergonomie groot in deze keuken indeling en heeft u altijd de beschikking over veel werk- en opbergruimte. Vandaar dat de hoekkeuken nog steeds veel wordt verkocht.

Lees meer over hoekkeukens
Houten hoekkeuken in landelijke stijl met bovenkasten, fornuis en schouw

Een keuken met kookeiland

'Als ik ooit veel ruimte heb dan neem ik een keuken met kookeiland…' horen we soms in de showroom. De keuken met kookeiland is niet uitsluitend voor grote keukenruimtes weggelegd.

Er zijn tips om uw keuken met kookeiland ruimer te laten lijken. U leest er meer over op onze website. Ook vindt u er tientallen voorbeelden van keukens met een eiland. Laat u informeren en inspireren!

Lees meer over keukens met eiland
Modern hoogglans keuken met eiland en kastenwand

De rechte keuken

Ideaal in langwerpige keukenruimtes, de rechte keuken. Rechte keukenopstellingen hebben we in allerlei stijlen!

Welke rechte keuken u ook wilt, wij hebben altijd de keuken die bij uw wensen, leefstijl en keukenruimte past. Laat u op onze website informeren over de mogelijkheden en de verschillende variaties. Tevens treft u er vele voorbeelden aan die u zullen inspireren.

Lees meer over rechte keukens
Rechte grijze industriële keuken met losse kastenwand

Een u-keuken indeling

Standaard beschikt de u-keuken indeling over veel werk- en opbergruimte. Ideaal als u veel bezig bent in de keuken of over veel keukenbenodigdheden beschikt. Daarbij zijn de loopafstanden in de u-keuken klein, zodat u effectief kunt werken.

Een mogelijk nadeel hiervan is dat de u-keuken indeling niet de ruimte biedt aan meerdere personen om actief te zijn in de keuken. Een slimme indeling van de keuken, vooral wat apparatuur betreft, is hierdoor belangrijk.

Onze adviseurs kunnen u helpen in het ontwerpen van deze keukenindeling waarbij uw wensen en mogelijkheden centraal staan.

Lees meer over u-keukens
Een moderne u-keuken in de kleur mat wit, uitgevoerd in ton-sur-ton kleurstelling
Witte tijdloze keuken met losstaande kastenwand

Tips voor het maken van een indeling van keuken

Weet, dat u de meeste tijd in uw keuken doorbrengt aan het aanrechtblad tussen de kookplaat en de gootsteen. Bedenk dan of u graag naar buiten kijkt, of liever de keuken in.

Lees meer tips over het maken van een keukenindeling. Vraag onze verkoopadviseurs om advies en u komt tot de beste keukenindeling!

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor volop inspiratie en informatie over keukens, keukenstijlen en de meest optimale keukenindeling voor uw keukenruimte.

Maak een vrijblijvende afspraak
Landelijk moderne keuken van hout

Veel gestelde vragen

Wat is een goede keuken indeling?
Wat is een ergonomische keuken indeling?
Wat zijn handige tips voor een keuken indeling?