Leefkeukens zijn populair. Steeds vaker wordt de woonkamer verwisseld voor de keukenruimte. Steeds frequenter vinden naast koken allerlei activiteiten in de keuken plaats die vroeger voorbehouden waren aan de ‘living’.

Bijpraten aan je eilandkeuken met een bargedeelte? Gezellig koken met familie en vrienden? Huiswerk maken? Dat verandert de traditionele kijk op de keukenindeling. Ontdek de mogelijkheden en doe inspiratie op.

Bekijk alle keukens
Retro keuken met eiland in zwart hout
Landelijk groene rechte keuken
Een moderne u-keuken in de kleur mat wit, uitgevoerd in ton-sur-ton kleurstelling

Veelgestelde vragen

Wat is de beste keukenindeling?
Wat is een dubbelwandige keuken?
Wanneer kies je voor een parallelle keuken?
Wat is een praktische keukenindeling?

Welke rol speelt uw keuken?

De centrale vraag rondom uw keukenindeling is hoe u wilt wonen en leven. Is uw keukenruimte uitsluitend om te koken? Welke wensen voor apparatuur hebt u? Hobbykoks hebben vaak behoefte aan extra werkblad en een mooi fornuis.

Of wilt u (op misschien een betrekkelijk kleine oppervlakte) ook kunnen koffie drinken en eten? Wilt u ruimte voor werkplekken of spelletjes doen met extra kastruimte voor speelgoed? Dit is richtinggevend voor keukenindelingen.

Onze adviseurs gaan er tijdens een gesprek met u goed voor zitten. We kijken naar uw huidige keukenruimte en enkele keukenindeling voorbeelden.

Tijdloze witte keuken Oosterland

Uw budget, de plaats van aansluitingen en vaste punten zoals ramen deuren en kozijnen vormen het kader van de indelingen van uw andere keuken.

Op een creatieve manier bekijken we hoe we uw wensen kunnen realiseren binnen uw mogelijkheden. Veel van onze klanten hebben uitstekende ervaringen met vernieuwende keukenopstellingen.

Sommigen verwisselden zelfs hun woonkamer voor de keuken, zodat ze hun grotere  keuken de keukenindeling konden geven die bij hun manier van leven past! Hoe wilt u uw keuken indelen?

We zijn ervan overtuigd dat de keus die u gaat maken ook bij uw persoonlijkheid zal passen.

Praktisch zwarte keuken met eiland voor gezin

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Deze luxe u-keuken heeft een moderne stijl en is uitgevoerd in de kleur mat wit