• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

"Zodra je een nieuwe keuken hebt, kijk je kritischer naar keukens bij anderen. Maar ik moet zeggen, we zien nergens een keuken die we mooier vinden dan onze SieMatic keuken. Het geheel is strak vormgegeven, de naden lijnen mooi. Het is gewoon af!

Ook gezien de kwaliteit is SieMatic de beste keuze. Wanneer ik kijk naar het hang- en sluitwerk en het rollend materieel van de lades, dan weet ik, dit is een degelijke keuken die lang zal meegaan," zegt Oscar Riehl. Recent kochten hij en zijn vrouw een SieMatic keuken bij Keur Keukens in Haarlem.

Keuken Vinkeveen

"We zijn er zeer over te spreken. Alles werkt prima en het is 'state of the art'. Neem bijvoorbeeld de manier waarop de ledverlichting is weggewerkt. Deze is zo plat dat hij kon worden opgenomen in de onderplaat van de bovenkasten. Dit is een veel subtielere manier van verlichten dan vroeger. Je ziet duidelijk dat in deze keuken de nieuwste technieken verwerkt zijn."

Modern, praktisch en zonder tierelantijntjes. Tot in detail werd alles uitgedacht en op papier gezet.

Joke en Oscar Riehl hadden al een vast omlijnd idee hoe de nieuwe keuken eruit moest komen te zien: modern, praktisch en zonder tierelantijntjes. Tot in detail werd alles uitgedacht en op papier gezet. En dat het een SieMatic moest worden, dat stond vast. "Een keuken koop je één, hoogstens twee keer in je leven. Je besteedt behoorlijk veel geld en wij vinden dan dat je een duurzame keus moet maken. Dan is de keuze voor SieMatic een logische keuze. Dan kies je voor kwaliteit."

SieMatic Keuken Vinkeveen

"Op internet is een site waar alle keukenbedrijven worden beoordeeld: qasa.nl. We zagen hier dat Keur Keukens, samen met een Duits bedrijf, bovenaan stond. Naar Duitsland gaan, dat wilden we niet. Je wilt toch bij de aanschaf een aantal keren overleggen en dan elke keer meer dan 150 km heen en weer rijden leek ons niet zo aantrekkelijk. Dus kozen we voor Keur Keukens. En dat is ons heel goed bevallen. We zouden deze keukenspecialist aan iedereen aanraden."

SieMatic Keuken Vinkeveen

"Het gesprek met de verkoper verliep heel goed. Hij heeft ons alle toepassingen laten zien. En hij kwam heel snel met een 3D-tekening. Deze artist impression gaf ons een goed beeld van hoe onze nieuwe keuken zou worden. Dat heeft ons goed geholpen bij de totstandkoming van onze L-vormige, magnolia-witte keuken." "Het was onze bewuste keuze om een grotere kookplaat te nemen dan gemiddeld, zodat we onze wokpan goed kwijt kunnen. Overbodige luxe hoefde van ons niet, dus een Quooker kwam er niet in. Maar onze keuken is wel voorzien van een combi-oven en vaatwasser natuurlijk. En voor het aanrechtblad kozen we voor composiet. Dat heeft te maken met onze vorige ervaringen met een houten aanrechtblad. Het is kwetsbaarder en gevoeliger voor vocht. Nu wilden we een sterker, steenachtig blad. De keus lag tussen echt natuursteen of composiet. Het is composiet geworden."

Twee vakkundige monteurs hebben in twee dagen tijd de keuken gemonteerd. Niks dan lof over hen.

"Over de plaatsing zijn we tevreden. De materialen werden een week voor de montage op tijd afgeleverd. Twee vakkundige monteurs hebben in twee dagen tijd de keuken gemonteerd. Niets dan lof over hen. Van elk keukenontwerp wordt altijd een werktekening gemaakt van hoe de keuken precies in elkaar wordt gezet. Op de werktekening bleek de hoek van de keuken toch anders in elkaar te zitten dan ik had getekend. Dat was me even ontgaan, en dat zagen we pas bij de plaatsing. In overleg met de monteurs zijn we er goed uitgekomen."

SieMatic Keuken Vinkeveen

"Het grappige is, dat het eindresultaat van de hoek eigenlijk nu nog beter is dan mijn ontwerp en ook dan hoe het op de werktekening staat. Ook na die tijd, toen er nog het een en ander moest gebeuren aan onze keuken, is alles ontzettend goed verlopen. Zo moest er nog een koof geplaatst worden, en moesten de plinten over de vloerbedekking heen worden bevestigd. Dit is allemaal in goed overleg gebeurd."

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

SieMatic Keuken Vinkeveen
SieMatic Keuken Vinkeveen

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
DHR. EN MEVR. RIEHL UIT VINKEVEEN

Terug naar overzicht