Beleef Exellentic keukens in onze showroom

Speciaal voor onze brede midden range keukens hebben we het merk Excellentic opgezet. Excellentic staat voor hoge kwaliteit keukens van Duitse makelij tegen een scherpe prijs.

De kwaliteit van Excellentic keukens vindt u terug in de diverse kwaliteitskenmerken en de vele luxe extra's. En dankzij het volumevoordeel van DB KeukenGroep kunnen we deze keukens aanbieden tegen concurrerende prijzen. Een rijke keukenlijn van excellente kwaliteit!

Bekijk al onze keukens
Excellentic Keukens

Excellentic: ongekende kwaliteit voor een ongekende prijs!

Excellentic wordt exclusief voor ons vervaardigd bij een toonaangevende Duitse keukenfabriek. De vele opties, extra's en de superieure kwaliteit maakt een Excellentic keuken tot een feest om in bezig te zijn.

Er is niet bespaard op mogelijkheden en bedieningsgemak. Door onze eigen inkoopmogelijkheden kunnen we Excellentic keukens aanbieden voor onze welbekende no-nonsense prijzen!

 • Royale keuze
 • Duitse kwaliteit
 • Luxe extra's
Witte rechte keuken Excellentic

Profiteer van de pluspunten van DB KeukenGroep

Bij keukens van ons merk Excellentic profiteert u niet alleen van no-nonsense prijzen en uitstekende kwaliteit, maar ook van de pluspunten van DB KeukenGroep.

Transparante prijzen, probleemloze montage en de hoogste klanttevredenheid. Hier zetten we ons al jaren voor in. Met aantoonbaar resultaat!

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2131 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
 • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
 • Transparante offertes met nettoprijzen
 • Alle processen in eigen beheer
Luxe keuken Excellentic
Keuken met eiland Excellentic
Landelijke keuken in hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
6588,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
13069,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Tijdloze hoekkeuken, ruime opbergmogelijkheid
<ul class="list list--plus"> <li>Showroomkeuken is alleen te koop bij onze vestiging<span> <a data-udi="umb://document/68f6cbbbd7ab4effb1ffc81519d0d4a9" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi</a></span></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
Actie! Nu 7500,- (Uitverkoopprijs) Bekijk keuken
Greeploos houten hoekkeuken
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze<span> </span><a data-id="6986" data-udi="umb://document/e5f039855a224755929e52b1c1da320d" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij<span> <a data-udi="umb://document/6a4d6aafbd0f44e29707d4d0b7db6921" href="/showrooms/pelma-keukens-goes" title="Pelma Keukens Goes">Pelma</a></span></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul>
10957,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Zwarte industriële hoekkeuken met betonlook kasten
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-udi="umb://document/68f6cbbbd7ab4effb1ffc81519d0d4a9" href="/showrooms/ardi-keukens-sint-annaland" title="Ardi Keukens Sint Annaland">Ardi</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
16114,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Landelijke keuken met eiland en kastenwand. In industriële stijl en voorzien van luxe apparatuur.
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="6988" href="/showrooms/arma-keukens-nunspeet" title="Arma Keukens Nunspeet">Arma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
28145,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken

De kwaliteit van Excellentic

Ons merk Excellentic is speciaal voor DB KeukenGroep ontwikkeld om er zeker van te zijn dat wij onze klanten een keuken aanbieden die niet alleen praktisch is en betaalbaar, maar ook van hoge kwaliteit en met een hoogwaardige uitstraling.

Tal van slimme, praktische en verfijnde eigenschappen kenmerken Excellentic. Hieronder vindt u een overzicht van deze kenmerken die er samen voor zorgen dat Excellentic een hoogstaand keukenmerk is, geschikt voor een breed publiek.

 • Fluisterprofiel

Het fluisterprofiel is aangebracht aan de buitenzijde van het corpus en zorgt er voor dat de kastdeuren fluisterstil sluiten. Ook voorkomt het fluisterprofiel dat stofdeeltjes binnendringen in de kasten. 

Excellentic heeft standaard een fluisterprofiel
Excellentic keukens zijn uitgerust met een fluisterprofiel
 • Blum scharnier met geruisloze demping

Het scharnier van Excellentic keukenmeubelen is standaard afkomstig van Blum. De geïntegreerde demping in het scharnier zorgt voor een geruisloos sluiten van de keukenkast deuren.

Excellentic heeft een Blum scharnier
Excellentic heeft een Blum scharnier
 • Metalen legplankdrager met borgstift

De tegen kantelen bevestigde metalen legplankdragers zorgen voor een stabiele positie van de legplanken. De borgstift voorkomt dat de legplanken kunnen verschuiven. Zo weet u zeker dat de legplanken op hun plaats blijven en de nodige lading kunnen verdragen.

Excellentic heeft een metalen plankdrager
Excellentic heeft een legplankdrager van metaal
 • Verdekt ophangsysteem

De constructie van het verdekte ophangsysteem is onzichtbaar en voorzien van een extra borgschroef. Alle hangkasten zijn met het verdekte ophangsysteem uitgerust en kunnen op de millimeter nauwkeurig opgehangen worden.

Excellentic heeft een verdekt ophangsysteem
Excellentic heeft een verdekt ophangsysteem
 • Metalen laden en korfladen, inclusief geruisloze demping

Alle laden zijn van metaal gemaakt wat hen extra stevig maakt. Ook is dit praktisch in gebruik aangezien bij het lekken van vloeistoffen de laden niet ontzet raken. Ook laden, korfladen en binnenladen zijn voorzien van geruisloze demping.

Excellentic heeft een metalen binnenlade & korflade
Excellentic heeft metalen laden
 • Greenline uitvoering

Bij Excellentic is het mogelijk om te kiezen voor een milieuvriendelijke keuken. Keukenmeubelen met het label Greenline zijn extra duurzaam, groen en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn de bodems en legplanken standaard 19 mm dik, terwijl de achterwanden 8 mm dik zijn. Dit zorgt voor extra stevigheid en hogere kwaliteit. 

Excellentic verkoop duurzame keukens onder de label Greenline keukens
Excellentic verkoop duurzame keukens onder de label Greenline keukens
 • Geschroefde achterwand

Een achterwand van een keukenkast die is geschroefd, is steviger en stabieler. Dit bevorderd de duurzaamheid van de keukenkast, zodat u langer plezier hebt van uw keuken. 

Excellentic heeft standaard geschroefde achterwanden
Excellentic heeft standaard een geschroefde achterwand
 • Binnen- en buitenzijde in dezelfde kleur

De binnenzijde van de keukenkast in dezelfde kleur als de buitenzijde staat extra mooi en geeft een luxere uitstraling. Een deel van de kleuren van ons merk Excellentic worden standaard ook geleverd als kleur voor de binnenzijde. 

Excellentic heeft binnen- en buitenzijde in dezelfde kleur
Excellentic heeft binnen- en buitenzijde in dezelfde kleur
 • Vocht beschermende bodemplaat

Er bestaat een verhoogde kans op lekkage in de spoelkast (onder de keukenkraan) en onder de koelkast. Zodoende zijn deze twee keukenkasten standaard voorzien van een bodemplaat van aluminium die beschermt tegen vocht. Hierdoor voorkomt u dat in het geval van een lekkage de keukenkast uitzet vanwege de vocht.

Excellentic heeft standaard een tegen vocht beschermende bodemplaat
Excellentic heeft een tegen vocht beschermende bodemplaat
 • 5 kastdieptes zonder meerprijs

De kastwanden zijn zonder meerprijs leverbaar van 350 tot 625 millimeter. Uiteraard heeft dit ook invloed op het werkblad. Een kastdiepte van 715 mm (Jumbodiepte) is tegen meerprijs leverbaar. Dankzij de verschillende kastdieptes heeft u veel mogelijkheden bij het samenstellen van uw keuken.

Excellentic biedt verschillende soorten kastdieptes
Excellentic biedt verschillende soorten kastdieptes
 • Groot aanbod greeplijsten

Ons merk Excellentic heeft een groot aanbod greeploos varianten, waardoor u volop keuze heeft wanneer u kiest voor een greeploze keuken. In onze showrooms vindt u ook een uitgebreide greeploos presentatie, zodat u de mogelijkheid heeft om het aanbod greeplijsten overzichtelijk te ervaren.

Excellentic heeft een groot aanbod greeploze varianten
Onze showrooms hebben een ruime greeploos presentatie van Excellentic
Design keuken Excellentic
Houten keuken Excellentic

Duurzame keukens bij Excellentic

Gelukkig denken steeds meer mensen aan de toekomst van de aarde, zo ook Excellentic. Een onderdeel van Excellentic is de lijn Greenline. De keukenkasten zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk BioBoard. Dit materiaal is duurzaam, groen en milieuvriendelijk. In Bioboard wordt 37% minder hout gebruikt en is volledig recyclebaar. Zo dragen wij ook door middel van milieuvriendelijke materialen een steentje bij aan een duurzame leefwereld.

Greenline, duurzame keuken van BioBoard

Onze eigen merken

Al onze merken weerspiegelen een kritische selectie uit de beste Duitse keukens voor nuchtere Hollandse prijzen. Naast Excellentic keukens bieden wij u keukens uit onderstaande eigen merken:

Door ons brede aanbod keukenmerken hebben wij altijd een product die past bij uw wensen en mogelijkheden.

Bekijk al onze keukens
Zwarte modern landelijke keuken van Excellentic