• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Het huis is splinternieuw, maar het heeft de uitstraling van een oud boerderijtje. Zowel vanbuiten als vanbinnen. Binnen trekken forse eikenhouten balken de aandacht, evenals grote grijze plavuizen. Fraai landelijk. Daar hoort dus ook een fraaie keuken op maat in. Lienes en Janny Hoek uit Ouddorp (Zuid-Holland) vonden die keuken bij Ardi Keukens in Sint-Annaland.

Op het gesaneerde boerenland aan het Smalle Einde in Ouddorp is een nieuwbouwwijkje gerealiseerd. Vijfentwintig woningen in totaal.

Lienes en Janny Hoek kochten een kavel en lieten er het huis van hun dromen bouwen. Levensloopbestendig, dus met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Wonen op het bouwterrein

Hun vorige woning was in no time verkocht, nog voordat de bouw van het nieuwe huis van start ging. Waar ga je dan in de tussentijd wonen?

"We hebben een woonunit op het terrein neergezet. Het was wel heet, de vorige zomer, maar we hadden uitzicht op de bouw.

Je hoeft niet rondom bouwhekken neer te zetten en als je zin hebt om wat te doen – zoals steigers bouwen of stenen klaarzetten – dan kan dat heel gemakkelijk", zegt Lienes, die zelf ook het nodige metsel- en schilderwerk heeft uitgevoerd aan het fraaie huis.

Landelijke keuken op maat Zuid-Holland, met eiland en houten balken

Voor de keuken reden ze naar Sint-Annaland. Een mooie blauwe trok de aandacht. Die keuken in een andere opstelling konden ze in Nunspeet zien.

"Een mooie keuken, maar erg aanwezig door die kleur." De twijfel sloeg toe. "Tja, een keuken is ook niet iets dat je iedere drie jaar vernieuwt…" Een nieuw rondje door de showroom in Sint-Annaland volgde.

Toen was algauw duidelijk welke keuken het nieuwe 'oude boerderijtje' zou gaan sieren.

Spoeleiland met een barretje

Een keuken op maat gemaakt, met een spoeleiland – in plaats van een kookeiland – dat ook is te gebruiken als barretje. Er staan twee barkrukken bij.

Lienes: "Verder wilden we een mooi fornuis. Niet dat ik zo'n kok ben, maar puur voor de uitstraling. Een fornuis met vijf of zes gaspitten is mooi, maar wij zijn geswitcht naar elektrisch koken."

Een keuken is niet iets wat je iedere drie jaar vernieuwt...
Keuken op maat Zuid-Holland, in landelijke stijl
Landelijke keuken op maat gemaakt, met eiland en kastenwand

Van alle ingrediënten maakte de verkoopadviseur van Ardi Keukens een geheel. Eerst een schets en uiteindelijk een echte keuken.

De keuze van het composiet aanrechtblad is nog een verhaal apart. "In de showroom kun je kiezen aan de hand van een klein stukje.

Maar, zeiden ze bij Ardi Keukens, je kunt ook naar de fabrikant in Deurne om een beter beeld te krijgen én je eigen blad uit te zoeken. Dat hebben we gedaan.

We hebben geselecteerd op basis van de kleur – zo donker mogelijk – en de structuur van het composiet. Er ging direct een sticker op met onze naam. We hebben bovendien de hele werkplaats bekeken. Het was net een excursie."

Lienes en Janny kijken ook met genoegen terug op de komst van de verkoopadviseur, nog tijdens de bouw, en de oplossing die Ardi bood toen zij bij het monteren en installeren van de keuken 3 centimeter tekort kwam. De boosdoener – een kast naast de keuken – mochten ze opnieuw laten maken, maar dan iets smaller.

"Stuur de factuur maar naar ons', zei Ardi, 'wij betalen'. Je begrijpt dat wij super tevreden zijn. Doe maar gewoon, dat is Ardi Keukens.

Ze nemen alle tijd voor je, zijn eerlijk en persoonlijk. Een aanrader voor iedereen die een keuken nodig heeft."

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Landelijke keuken op maat gemaakt, met composiet aanrechtblad
Landelijke keuken op maat Zuid-Holland

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
LIENES EN JANNY HOEK UIT OUDDORP

Terug naar overzicht