• 9,7 uit 2180 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Anovi Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag 09:30 - 17:00 uur
 • Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
 • Woensdag Gesloten
 • Donderdag 09:30 - 17:00 uur
 • Vrijdag 09:30 - 21:00 uur (koopavond)
 • Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Neem contact op

Jongste keukenzaak: Anovi Keukens

U kent DB Keukens van de vestigingen door het hele land. Maar vanuit de regio Rotterdam moest u toch nog wel een eindje naar ons rijden. Sinds kort hoeft dit niet meer.

Met de opening van de 8e vestiging Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs kunnen we iedereen door heel Nederland van dienst zijn. Zoekt u keukens die uitnodigen om heerlijk te koken, elkaar te ontmoeten en te ontspannen?

Wilt u kiezen uit diverse mooie materialen en bekijkt u deze graag in het groot voordat u een keus maakt? Bezoek dan onze inspirerende showroom en laat u adviseren!

Anovi Keukens
Berkelse Poort 7
2651 JX Berkel en Rodenrijs
T: 010 - 200 43 56
info@anovikeukens.nl

BTW: NL860849028B01
KvK: 76944425
IBAN: NL31 RABO 0350 2156 69

Maak een afspraak

Anovi Keukens, beste keukenzaak Rotterdam

Op reviewsites wordt onze klanttevredenheid beoordeeld met gemiddeld een 9,7. Dat is bijzonder hoog. Dit wordt veroorzaakt door ons 'Doen zoals Beloofd’ motto dat al onze medewerkers dagelijks in de praktijk brengen.

Hiermee onderscheiden wij ons positief ten opzichte van diverse keukenwinkels Rotterdam. Een unicum in de keukenbranche.

Deze vier beloftes vertellen wat u van ons kunt verwachten:

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-keukenshowroom

Keukens in elke stijl en prijs, hoog inspiratieniveau

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-mooiste-showroom

Van uw bezoek aan onze keukenshowroom maken we iets bijzonders.

Onze keukencollectie is breed en gevarieerd wat betreft stijl, opstelling, kleur, merk en budget. Van landelijke keukens tot greeploze keukens.

We pakken uit met eigentijdse, gewaagde combinaties zoals marmerlook keukens, zwart stalen keukens en goud-, koper- en roestkleuren.

Unieke keukenopstellingen verschaffen u keuken inspiratie om tafelen tot in de kleine uurtjes mogelijk te maken. Onze aansprekende keukens met kookeiland en hoekkeukens met bar nodigen uit om van uw keuken een echte leefkeuken te maken.

Ook snuift u (regelmatig zelfs letterlijk) alle nieuwe apparatuur ontwikkelingen op.

Uitgebreid Material Center

In onze royale presentatie van werkbladen vindt u de allernieuwste materialen en designs.

Sommige soorten en patronen voor een werkblad of achterwand wilt u in het groot kunnen zien om de beste keuze te kunnen maken. Onze showroom biedt deze mogelijkheden.

Schitterende marmerpresentaties bijvoorbeeld, waarin u de diverse aderingen goed op ware grootte en kleur kunt zien. Dit helpt u om uw favoriete marmer te kiezen.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-material-center

Nieuwste keukentechnologie

Inductiekookplaat met afzuiging

Anovi Keukens inspireert u met nieuwe kooktechnieken:

 • We laten u kennis maken met gezond en smakelijk koken met onze stoomovens
 • We tonen u alles van het nieuwe koken op flex inductie
 • We demonstreren de plezierige bediening van werkbladafzuiging
 • U ontdekt het gemak van kokendwaterkranen.

Uniek aan onze keukenwinkel is dat we in ons Material Center twee aparte presentaties hebben met kokendwaterkranen en werkbladzuiging.

Twee grote demokeukens, een van NEFF en een van ATAG, zullen regelmatig worden gebruikt om onze bezoekers te inspireren met allerlei lekkere gerechtjes zodat u de werking van alle apparatuur kunt ervaren.

Andere merken apparatuur zoals Miele, NEFF, ATAG, Quooker, Falcon vindt u ook in de keukens opgesteld.

Bepaal persoonlijke maatvoering

Belangrijk in een keuken is nog altijd ergonomie, en hier besteden we in onze showroom ruime aandacht aan. In het Ergonomiecenter bevindt zich ons unieke hoog-laag systeem.

Met deze in hoogte verstelbare keuken wordt uw persoonlijke werkbladhoogte en werkbladdiepte u aangereikt. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Met de juiste keuze garandeert u zichzelf jarenlang kookplezier.

Nieuwste greeploos presentaties

Presentatie greeplijsten voor greeploze keukens

Greeploze keukens ziet u bij ons in allerlei prijzen en uitvoeringen. In een aparte greeploos presentatie kunt u alle verschillende greeplijsten met elkaar vergelijken.

Dit vindt u ook: keukens zonder greeplijsten en met het nieuwe Push-to-open-systeem. Hierbij volstaat een lichte druk op het front om uw kast of lade te openen.

Schitterend in combinatie met de jongste generatie greeploze keukenapparatuur waarmee uw keuken echt volledig greeploos is!

Bezoek ons vrijblijvend

Zoekt u naar keukens Rotterdam, of komt u uit Leiden, Delft, Zoetermeer of Den Haag? Anovi Keukens is makkelijk aan te rijden. Onze keukenwinkel ligt centraal tussen de grote steden van de Randstad.

We beschikken over een uitstekende zichtlocatie boven de Welkoop aan de Berkelse Poort in Berkel en Rodenrijs.

U hebt het gemak van volop parkeergelegenheid voor de deur en mogelijkheden om uw auto op te laden tijdens uw bezoek aan onze keukenshowroom. Ook voor mindervalide personen zijn we goed te bereiken met een lift en ruime paden.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-keukenshowroom

Anovi Keukens komt tegemoet aan de behoefte naar kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid en uitstekende service van keukens in de Randstad. Ook in het traject na-handtekening!

Bij ons bent u geen nummer en we doen ons uiterste best om al uw persoonlijke wensen te realiseren. 

In onze showroom vindt u ook een presentatie van wie we zijn, waar we vandaan komen en wat ons succes al jarenlang kenmerkt.

Ons moederbedrijf DB Keukens onderscheidt zich al ruim vijfentwintig jaar door hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers. Enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs. Lees de talrijke klantervaringen en doe nieuwe ideeën op.

Maak een afspraak

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen