Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Stalen keukens, stoer design voor lage keukenprijzen

Staal is populair in interieurs. Met name zwart staal wordt vaak toegepast. In deuren, glazen wanden, meubels en handgrepen.

De run op staal is natuurlijk niet zo vreemd. Iedereen die iets nieuws aanschaft, wil indruk maken met z’n goede smaak en neus voor noviteiten. Ja toch? Staal beantwoordt wat dat betreft aan alles.

De zwart staal keuken is een robuuste keuken, trendy, karaktervol en tegelijkertijd ook elegant. Het is juist die combinatie die liefhebbers van moderne keukens aanspreekt. Je zet er dus echt wat mee neer.

Lees op onze blog meer over stalen keukens en doe volop inspiratie op. En bekijk onze keukencollectie online!

Keuken van staal, met eiland en ingebouwde kast

Keuken van staal mooi om mee te contrasteren

Het leuke van zwart staal is, dat er bijna geen ander materiaal is dat zo dominant aanwezig is. Dus kun je zwart staal perfect inzetten om contrast op te roepen in je keuken.

Denk bijvoorbeeld aan de sobere keukens of de ton sur ton keuken. Je geeft ze er een heel ander karakter mee!

Keuken met staal in alle prijzen

Onze stalen keukens vind je in diverse mogelijkheden, opstellingen en prijzen tot aan ambachtelijk Nederlands maatwerk toe – ook gewoon voor normale prijzen keukens.

Heb je al keuken inspiratie opgedaan bij ons unieke familiebedrijf? Ook al zijn onze keukens actueel, onze service is van vroeger: we kennen je persoonlijk en we zetten met elkaar onze schouders onder de totstandkoming van jouw fantastische keuken!

Stalen keuken laten maken? Ons ambachtelijk Nederlands maatwerk is mogelijk voor prijzen die nagenoeg hetzelfde zijn als prijzen uit de reguliere collectie. Bekijk maatwerkkeukens.

Stalen keuken met apparatuur van ATAG in Black Steel

Strak ontworpen: stalen keuken zonder bovenkasten

Overzicht, orde en structuur kenmerken stalen keukens. Pas je daar je opstelling op aan, dan versterk je dit effect. Bijvoorbeeld met de stalen keukens zonder bovenkasten, waarvan strakke lijnen en een ‘clean ontwerp’ de basis zijn.

In deze stalen keukens kies je natuurlijk voor werkblad afzuiging. Dat minimaliseert jouw keukenontwerp nog verder! Neem er een stalen keukenblad bij of kies uit een van onze werkbladen of keukendeuren in imitatie metaal. Van goud, koper en staal-look tot aan verroeste staalsoorten in diverse tinten.

Warm ontwerp: keuken staal hout

De uitstraling van zwart staal is koud en zakelijk, maar combineer je dit met hout in de keuken, dan is deze strakke keuken zeker sfeervol!

Dit speelt een rol in bijvoorbeeld luxe keukens met kookeiland, die als echte leefkeukens warmte en geborgenheid moeten geven. Prachtige houten fronten met zwart stalen handgrepen brengen verrassende warmte in je interieur.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een massief houten keuken met deels houten kastdeuren en deels keukenfronten in staal-look. Spannend!

Stalen keuken met hout en brandglas kasten
Stalen wandrek aan het plafond van de keuken

Stalen plafond rek keuken in industriële keukens

Industriële keukens laten je de sfeer van oude fabrieken herbeleven. Grijs, zwart, gebruik van steen(look), beton en een robuuste vormgeving zijn elementen van industriële keukens. Vaak wordt zwart staal gebruikt om de keuken een industrieel aanzien te geven.

Een typerend item van de stalen industriële keuken zijn open regalen die zweven in staalvormige kaders. Deze open regalen kun je gebruiken voor je persoonlijke accessoires.

Keuken metaal, mooi voor stoere look van je keuken

Hou je het liever bij metalen accenten voor een stoere look van je keuken, bekijk onze keukens met authentieke stalen handgrepen. Je herkent ze aan zichtbare lasnaden en ze zijn echt opvallend. 

Ook keukenkranen van staal zijn een opvallend onderdeel in de stalen keuken. Het geeft je de keuken, samen met het aanrechtblad, een robuust en stoer accent.

Stalen keuken kraan met donker aanrechtblad
Stalen wandrekken in de keuken

Stalen wandrek keuken, hoe maak je de staal keuken verder af?

Een stalen wandrek of een stalen achterwand keuken maakt van je kookdomein een stalen keuken. Maar hoe maak je het af? Mooi in de keuken met staal is een zwarte kraan en een zwarte spoelbak.

Industriële lampen bijvoorbeeld beklemtonen het industriële karakter van de keuken staal. Evenals bijzondere afzuigsystemen die functionaliteit en design verbluffend weten te combineren.  

We helpen je graag aan tips over bijpassende kleuren en verrassende wandafwerking zoals donker gestucte muren en nog meer…

Stalen keukens voor lage nettoprijzen

Staal mag dan een exclusieve designer-uitstraling hebben, onze keukenprijzen zijn zeker niet exclusief. Stalen keukens zijn mogelijk voor elk budget. Dankzij ons scherpe prijsbeleid en onze grootschalige inkoop kunnen we nog altijd goedkope keukens bieden.

En dat tegen een ongekend hoog service niveau! Onze hoge klantwaarderingen zijn het bewijs. Bezoek een van onze showrooms voor de keuken van staal.

Zwart wit stalen keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen