Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Keukens op maat zonder meerprijs

Zoekt u een keuken die op maat wordt gemaakt? Passend bij uw persoonlijke situatie? Ons merk Residentic richt zich op maatwerk keukens: ambachtelijke, degelijke keukens in elke kleur en elke maat.

Voor onze keukens op maat betaalt u niets meer dan de gemiddelde prijs van een standaardkeuken uit onze showroom. En u geniet alle voordelen van maatwerk keukens. Welkom bij Residentic: Oer-Hollandse makelij, Hollandse nuchtere prijzen.

Residentic Keukens
Moderne maatwerk keuken

Betaalbare keuken op maat

Als fijnproever en liefhebber van klasse bent u op zoek naar keukens op maat. Maar u bent ook prijsbewust. U droomt van degelijke, ambachtelijke en onderscheidende keukens.

Maar u kunt of wilt niet de hoofdprijs betalen voor een maatwerk keuken die helemaal past bij uw specifieke keukenruimte of persoonlijke wensen.

Onze Residentic-lijn van maatwerk keukens maakt keukens op maat betaalbaar. Verfijnde ambachtelijkheid, individualisme en betaalbaarheid komen bij elkaar in schitterende, kwalitatief hoogwaardige keukens op maat.

Dit concept van Hollands fabricaat is speciaal door ons ontworpen om uw persoonlijke smaak tot in de finesses door te voeren.

Profiteer van de pluspunten van DB Keukens

Zoals bij al onze keukenmerken profiteert u ook bij maatwerk keukens van onze pluspunten. Zo hanteren we transparante prijzen en gaan we tot het uiterste voor een probleemloze montage en uitstekende service.

Met als doel de hoogste tevredenheid van klanten en werknemers. Zo begrijpt u de opvallend hoge klanttevredenheid!

Bekijk alle keukens

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2164 klanten geven ons gemiddeld een 9,7
 • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
 • Transparante offertes met nettoprijzen
 • Alle processen in eigen beheer

Voordeel van maatwerk: alle kleuren mogelijk

Het uitzoeken van keukens op maat maakt de zoektocht naar uw droomkeuken alleen maar leuker. Want werkelijk alles, alles is mogelijk! Keukens op maat geven u veel voordelen.

Had u ergens een prachtig frontje gezien maar waren de kleuruitvoeringen beperkt, vanaf nu zijn die problemen er niet meer. Dit maakt maatwerk keukens van ons merk Residentic uniek.

U kunt uit álle RAL-, Sikkens-, en NCS-kleuren kiezen, zonder meerprijs. De mogelijkheden van onze maatwerk keukens houden nooit op. Maatwerk is bij ons meesterwerk op maat.

Grijze maatwerk keuken
Maatwerk keuken

Maatwerk keuken, en toch een korte levertijd

De levertijd van onze op maat gemaakte keukens is gemiddeld net zo lang als onze reguliere keukens. Dit komt omdat onze maatwerk keukens in Nederland worden gefabriceerd.

Vakmensen maken de keuken volledig met de hand, een heel ambachtelijk proces. Zo zijn onze maatwerkkeukens onderscheidend door de oerdegelijke kwaliteit, schitterende details, veel ambachtelijk handwerk in fronten en afwerking en een betaalbare prijs.

Zo krijgt u iets heel speciaals, en bijkomend voordeel is dat u er niet langer dan normaal op hoeft te wachten. 

Voorbeelden van maatwerk bij keukens

Helemaal weg van een rechte keuken maar is jasmijn niet de kleur die bij u past? Stel uw keuken samen in onze Residentic-lijn van keukens op maat en geef 'm uw persoonlijke kleur! Of is de schouw te smal in een bepaalde landelijke keuken?

Stel uw maatwerk keuken samen in onze Residentic-lijn en kies een schouw met aangepaste maat. Liever vier bovenkastjes in uw gewilde rechte keuken? Onze Residentic-lijn van keukens op maat maakt het mogelijk.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de onbeperkte mogelijkheden die Residentic biedt. In onze showroom adviseren wij u graag over dit merk. Natuurlijk is het hierbij mogelijk om vrijblijvend uw keuken op maat te tekenen in 3D. U bent van harte welkom!

Moderne maatwerk keuken

Voordeel van maatwerk: nooit meer gepuzzel

Bij een standaardkeuken geldt een vaste maat, dat maakt de indeling van uw keukenruimte soms een puzzel. Met ons merk Residentic is dat voortaan verleden tijd. Pas- en vulstroken zijn niet meer nodig om op te vullen. Heeft uw keukenruimte bijvoorbeeld een lengte van 380 cm? Een standaardkastje met maat 60 past daar 6 keer in. In onze lijn van keukens op maat hebt u nu de mogelijkheid voor onder meer 7 kastjes. Dan maken we ze gewoon op maat.

En wilt u kasten op maat van bijvoorbeeld 85,4 cm of kasten op maat van bijvoorbeeld 79,2 cm? Het is mogelijk. Uw voordeel: door ons merk Residentic kunt u de aanwezige mogelijkheden van uw keukenruimte beter benutten.

Maatwerk keuken - iedere kleur mogelijk
Maatwerk keuken - ambachtelijk vakwerk

De kwaliteit van Residentic

Het merk Residentic kenmerkt zich door diverse unieke eigenschappen. Een overzicht van deze eigenschappen vindt u hieronder weergegeven. Zo weet u dat u met een Residentic keuken een keuken koopt die enig is in zijn soort.

 • Maatwerk tot op de millimeter

Het is bij Residentic mogelijk om uw keuken te ontwerpen tot op de millimeter nauwkeurig. Iedere keukenkast kan gemaakt worden naar uw wensen.
Wilt u bijvoorbeeld een kastbreedte van 53,4 centimeter, of twee kleine kastdeurtjes onder de gootsteen? Dit is allemaal geen probleem bij Residentic.

Residentic levert maatwerk keukens
Residentic levert maatwerk keukens, zoals twee kleine kastdeuren
 • Alle RAL, NCS en Sikkens kleuren

De fronten van een Residentic keuken zijn leverbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een bepaalde tint kleur, dan is dit mogelijk. En bij de 15 meest voorkomende kleuren is ook de binnenzijde van de kasten in dezelfde kleur leverbaar.

Residentic keukens zijn leverbaar in alle kleuren
Bij Residentic keukens zijn buiten- en binnenzijde in dezelfde kleur leverbaar
 • Binnenladen in antraciet

Standaard zijn de binnenladen van Residentic keukens uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit geeft een luxe uitstraling wat bijdraagt aan de hoogwaardige kwaliteitsbeleving.

De binnenladen van Residentic keukens zijn in de kleur antraciet uitgevoerd
Antraciet kleurige binnenladen van een Residentic keuken
 • Vocht beschermende bodemplaat

Er bestaat een verhoogde kans op lekkage in de spoelkast (onder de keukenkraan) en onder de koelkast. Zodoende zijn deze twee keukenkasten standaard voorzien van een bodemplaat van aluminium die beschermt tegen vocht. Hierdoor voorkomt u dat in het geval van een lekkage de keukenkast uitzet vanwege de vocht.

Residentic keukens hebben een tegen vocht beschermende bodemplaat
Residentic keukens hebben een vocht beschermende bodemplaat
 • Blum scharnier met geruisloze demping

Het scharnier van Residentic keukenmeubelen is standaard afkomstig van het topmerk Blum. De geïntegreerde demping in het scharnier zorgt voor een geruisloos sluiten van de keukenkast deuren. Op deze Blum scharnieren krijgt u levenslange garantie.

Een Blum scharnier is standaard op Residentic keukens
Een Residentic keuken is standaard voorzien van Blum scharnieren
 • Blum laden en korfladen

Ook alle ladesystemen zijn van het topmerk Blum. Deze lades zijn driedimensionaal in te stellen: in de hoogte, breedte en diepte. Zo weet u zeker dat de lade altijd perfect afgesteld wordt.

De laden van Residentic keuken zijn van Blum
De laden van Residentic keuken zijn van Blum
 • Geschroefde achterwand

Een achterwand van een keukenkast die is geschroefd, is steviger en stabieler. Dit bevorderd de duurzaamheid van de keukenkast, zodat u langer plezier hebt van uw keuken. 

Residentic keukens hebben een geschroefde achterwand
Achterwanden van Residentic keukens zijn geschroefd
 • Metalen legplankdrager met borgstift

De tegen kantelen bevestigde metalen legplankdragers zorgen voor een stabiele positie van de legplanken. De borgstift voorkomt dat de legplanken kunnen verschuiven. Zo weet u zeker dat de legplanken op hun plaats blijven en de nodige lading kunnen verdragen.

Residentic keukens hebben metalen legplankdragers
Residentic keukens hebben metalen legplankdragers
 • Verdekt ophangsysteem

De constructie van het verdekte ophangsysteem is onzichtbaar en voorzien van een extra borgschroef. Alle hangkasten zijn met het verdekte ophangsysteem uitgerust en kunnen op de millimeter nauwkeurig opgehangen worden.

Onzichtbaar ophangsysteem bij Residentic keukens
De keukens van Residentic hebben een verdekt ophangsysteem
Een moderne maatwerk keuken met design elementen
Een Residentic keuken die op maat is gemaakt
Landelijke maatwerk keuken

Met ons merk Residentic kunt u alle keukens op maat maken, waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. U kunt ook verschillende stijlen met elkaar combineren tot uw eigen, unieke droomkeuken. Zo vormt onze lijn van keukens op maat een aanvulling op onze andere keukenmerken:

Door ons brede aanbod keukenmerken hebben wij altijd een product die past bij uw wensen en mogelijkheden.

DB Keukens heeft een dusdanig groot inkoopvolume en aandeel op de markt dat Residentic keukens op maat hoegenaamd niets duurder zijn dan de standaardkeuken met een standaard maat uit de massaproductie. Terwijl u juist met deze maatwerk keukens uw individuele keuken compleet kunt samenstellen. Helemaal aanpast aan uw keukenruimte en persoonlijke wensen.

Bekijk al onze keukens

Maatwerk keuken