Menu

Onze keukenmerken

Van DBselect tot Siematic, onze serie keukenmerken is divers. Gelukkig maar, want zo kunnen we iedereen van dienst zijn. Als starter kijk je toch weer anders dan wanneer je je derde keuken aanschaft.

En over smaak valt niet te twisten. Overtuig u van onze brede serie keukenmerken. En u ziet 't, er zit voor iedereen veel tussen!

Bekijk al onze keukens
Moderne keuken

Duitse kwaliteit, ruim aanbod en extra scherpe prijzen

De bekende Duitse degelijkheid zie je terug in onze Duitse keukenmerken. Ontdek de kracht van onze DBselect keukens. Keukens van een hoge kwaliteit, een betrouwbaar Duits product.

Door zorgvuldig gekozen kleurgebruik, materiaalsoorten en brede keus in stijlen weerspiegelen DBselect keukens de heersende woontrends. En door grootschalige inkoop zijn deze keuken extra scherp geprijsd.

 

Meer over DBselect
Landelijke keuken
Zwarte modern landelijke keuken van Excellentic

Ons huismerk Excellentic voor extra keuze

Excellentic is één van onze keukenmerken met de vele extra's waar u op zoek naar bent. Standaard rijk uitgerust met onder andere antislipbodems in lades en geschroefde achterwanden en geruisloze demping.

Daarnaast heeft u volop keuze in greeplijsten en kunt u zonder meerprijs kiezen uit 6 kastdieptes. Excellentic keukens bieden u ongekende mogelijkheden en meer keukenplezier.

 

Meer over Excellentic
Keukenmerken

Ons merk Residentic voor maatwerkkeukens

Als fijnproever en liefhebber van klasse bent u op zoek naar keukens op maat. Maar u bent ook prijsbewust. U droomt van degelijke, ambachtelijke en onderscheidende keukens. Onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens maakt keukens tot op de millimeter op maat betaalbaar.

 

Meer over Residentic
Maatwerk keuken in landelijke stijl
Landelijke maatwerk keuken

Keukenmerken - design pur sang van SieMatic

Puur en origineel design in elke stijl kenmerkt SieMatic keukens. Wij verkopen talrijke SieMatic keukens in verschillende keukenstijlen. Landelijk, modern, tijdloos en greeploos. Siematic keukens vindt u in onze vestiging in Haarlem.

 

Meer over SieMatic
SieMatic keuken

Old Wood keukens - de schoonheid van eiken keukens

Een trend van de laatste jaren zijn eikenhouten keukens in combinatie met strakke elementen. Wij bieden deze houten keukens aan onder de naam Old Wood keukens. Een verrassende stijl met een robuust karakter. Krachtig, warm en met uitstraling.

 

Meer over Old Wood
Old Wood keuken

Onze merken apparatuur en werkbladen

Naast een uitgebreide keuze in keukenmerken bieden wij u ook veel mogelijkheden qua apparatuur en werkbladen.

Al jarenlang selecteren wij onze leveranciers en apparatuurmerken nauwkeurig, waarmee we duurzame relatie aangaan. Zo kunnen wij onze klanten apparatuur en werkbladen bieden van de hoge kwaliteit, met een uitstekende service.

Wij leveren onder meer: ATAG, Miele, NEFF, Novy, Quooker, Pelgrim, AGA en Boretti. Onze werkbladen zijn afkomstig van Jetstone en Dekker Zevenhuizen.

Gerenommeerde leveranciers met wie wij al jarenlang prettig samenwerken.

Lees meer over keukenapparatuur
Novy Panorama werkbladafzuiging: kookplaat en afzuiging in één

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan
Magazine DB KeukenGroep