Zwarte modern landelijke keuken van Excellentic

Residentic: voor maatwerk

Als fijnproever en liefhebber van klasse bent u op zoek naar keukens op maat. Maar u bent ook prijsbewust. U droomt van degelijke, ambachtelijke en onderscheidende keukens. Onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens maakt keukens tot op de millimeter op maat betaalbaar.

 

Meer over Residentic
Maatwerk keuken in landelijke stijl

Excellentic: voor vele extra's

Excellentic is één van onze keukenmerken met de vele extra's waar u op zoek naar bent. Standaard rijk uitgerust met onder andere antislipbodems in lades en geschroefde achterwanden en geruisloze demping.

Daarnaast heeft u volop keuze in greeplijsten en kunt u zonder meerprijs kiezen uit 6 kastdieptes. Excellentic keukens bieden u ongekende mogelijkheden en meer keukenplezier.

 

Meer over Excellentic
Keukenmerken

DBselect: Duitse degelijkheid

De bekende Duitse degelijkheid zie je terug in onze Duitse keukenmerken. Ontdek de kracht van onze DBselect keukens. Keukens van een hoge kwaliteit, een betrouwbaar Duits product.

Door zorgvuldig gekozen kleurgebruik, materiaalsoorten en brede keus in stijlen weerspiegelen DBselect keukens de heersende woontrends. En door grootschalige inkoop zijn deze keukens extra scherp geprijsd.

 

Meer over DBselect
Zwarte kookeiland met kastenwand van ons merk DBselect

SieMatic: design pur sang

Puur en origineel design in elke stijl kenmerkt SieMatic keukens. Wij verkopen talrijke SieMatic keukens in verschillende keukenstijlen. Landelijk, modern, tijdloos en greeploos. SieMatic keukens vindt u in onze vestiging Keur Keukens in Haarlem.

 

Meer over SieMatic
SieMatic keukens in Haarlem
Landelijke maatwerk keuken

Old Wood: eikenhouten keukens

Een trend van de laatste jaren zijn eikenhouten keukens in combinatie met strakke elementen. Wij bieden deze houten keukens aan onder de naam Old Wood keukens. Een verrassende stijl met een robuust karakter. Krachtig, warm en met uitstraling.

 

Meer over Old Wood
Old Wood keuken

Onze merken apparatuur en werkbladen

Naast een uitgebreide keuze in keukenmerken bieden wij u ook veel mogelijkheden qua apparatuur en werkbladen.

Al jarenlang selecteren wij onze leveranciers en apparatuurmerken nauwkeurig, waarmee we duurzame relatie aangaan. Zo kunnen wij onze klanten apparatuur en werkbladen bieden van de hoge kwaliteit, met een uitstekende service.

Wij leveren onder meer: ATAG, Miele, NEFF, Novy, Quooker, Pelgrim, AGA en Boretti. Onze werkbladen zijn afkomstig van Jetstone en Dekker Zevenhuizen.

Gerenommeerde leveranciers met wie wij al jarenlang prettig samenwerken.

Lees meer over keukenapparatuur
Novy Panorama werkbladafzuiging: kookplaat en afzuiging in één