Menu

Keukenmerken

Van DBasic-line tot Siematic, onze serie keukenmerken is divers. Gelukkig maar, want zo kunnen we iedereen van dienst zijn. Als starter kijk je toch weer anders dan wanneer je je derde keuken aanschaft. En over smaak valt niet te twisten. Overtuig u van onze brede serie keukenmerken. En u ziet 't, er zit voor iedereen veel tussen!

Moderne keuken

Keukenmerken - Duitse kwaliteit, nuchtere Hollandse prijzen

De bekende Duitse degelijkheid zie je terug in onze Duitse keukenmerken. Ontdek de kracht van onze DBasic-line keukens. Keukens in een degelijke uitvoering, die uitsluitend bieden wat belangrijk is. Niets meer, niet minder. En profiteer van onze Hollandse prijsnuchterheid.

 

Meer over DBasic-line
Landelijke keuken

Keukenmerken - Excellentic met een beetje meer

Excellentic is één van onze keukenmerken met de vele extra's waar u op zoek naar bent. Een 3-in-1 kraan bijvoorbeeld voor koud, warm en kokend water, antislipbodems in lades. Excellentic keukens bieden u ongekende mogelijkheden en meer keukenplezier.

 

Meer over Excellentic
Keukenmerken

Keukenmerken - Residentic maatwerkkeukens

Als fijnproever en liefhebber van klasse bent u op zoek naar keukens op maat. Maar u bent ook prijsbewust. U droomt van degelijke, ambachtelijke en onderscheidende keukens. Onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens maakt keukens op maat betaalbaar.

 

Meer over Residentic
Maatwerk keuken in landelijke stijl

Keukenmerken - design pur sang van SieMatic

Puur en origineel design in elke stijl kenmerkt SieMatic keukens. Wij verkopen talrijke SieMatic keukens in verschillende keukenstijlen. Landelijk, modern, tijdloos en greeploos. Siematic keukens vindt u in onze vestiging in Haarlem.

 

Meer over SieMatic
SieMatic keuken

Old Wood keukens - de schoonheid van eiken keukens

Een trend van de laatste jaren zijn eikenhouten keukens in combinatie met strakke elementen. Wij bieden deze houten keukens aan onder de naam Old Wood keukens. Een verrassende stijl met een robuust karakter. Krachtig, warm en met uitstraling.

 

Meer over Old Wood
Old Wood keuken