Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Artic Keukens

 • Zondag Gesloten
 • Maandag Gesloten
 • Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
 • Woensdag 10:00 - 17:30 uur
 • Donderdag 10:00 - 21:00 uur (koopavond)
 • Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
 • Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Neem contact op

Vind uw droomkeuken bij Artic Keukens Utrecht

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de hedendaagse woontrends? Dan bent u bij Artic Keukens aan het juiste adres.

Met onze keukeninnovaties, actuele keukens en drive om het de klant compleet naar wens te maken, ook na de aankoop van een keuken, zijn wij uniek. Kom langs en laat u inspireren in onze prachtige showroom in Utrecht!

Maak een afspraak

Artic Keukens
Texasdreef 2
3565 CL Utrecht
T: 030 - 200 63 50
info@artickeukens.nl

BTW: NL859600397B01
KvK: 73609609
IBAN: NL70 RABO 0336 9885 32

Showroom Artic Keukens Utrecht
Showroom Artic Keukens Utrecht

Elke keukenstijl en veel moderne keukens

Artic Keukens biedt een brede collectie keukens voor elk budget. Van landelijke keukens tot moderne keukens. Van degelijke hoekkeukens tot op de millimeter op maat gemaakte design keukens.

Daarnaast heeft Artic Keukens aandacht voor echte urban keukens. Strakke keukens, kenmerkend voor wat betreft design, met een naadloze aansluiting op individualistische, stadse interieurs.

Urban keukens zijn er in greeploos, hoogglans, maar ook als compacte keukens met een klein kookeiland of een afwijkende afmeting keukenblok voor appartementen, studio’s en lofts.

Het gemak van montage en service onder 1 dak

Keukenmontage door eigen monteurs

Artic Keukens maakt deel uit van het familiebedrijf DB Keukens. Onze monteurs hebben een degelijke interne opleiding gehad en werken al jaren met veel plezier bij één van onze vestigingen. Zij streven naar de allerhoogste klantwaardering.

U geniet dus van de voordelen van een nieuwe keukenzaak, maar ook van onze jarenlange ervaring. Onze slogan ‘Doen zoals Beloofd’ kunnen we zonder meer nakomen.

Altijd de voordeligste

Wanneer je ruime keus uit keukenzaken hebt, dan is het makkelijk om een keuken te selecteren op prijs. Bij Artic Keukens realiseren we ons dat. U zou kunnen zoeken naar de laagste prijs keuken, maar welke service hoort daarbij?

Op het moment van plaatsing bent u met een lage keukenprijs misschien voordelig uit, maar als u jaren later een probleem hebt met uw keuken, dan is goedkoop uiteindelijk duurkoop.

Artic Keukens streeft naar een optelsom van voordelen: netto lage prijzen, montage door eigen monteurs, perfecte service om uiteindelijk de allerhoogste klanttevredenheid te realiseren.
Lees meer over onze beloftes.

DB Artic Keukens in Utrecht

Bezoek ons vrijblijvend

Team Artic Keukens Utrecht

Online kun je volop keuken inspiratie opdoen. Het echte gevoel krijg je pas wanneer je met je beide voeten in een keuken staat. Denk bijvoorbeeld ook even praktisch aan ons unieke hoog-laag systeem. Met deze in hoogte verstelbare keuken krijgt u uw persoonlijke hoogte en diepte van het werkblad aangereikt.

Onze diverse greeploos presentaties moet je in het echt gezien hebben evenals de nieuwste technieken zoals koken met een stoomoven, werkbladafzuiging en gasloos koken. Kom daarom gewoon naar onze keukenshowroom.

Een bezoek aan onze showroom is uiteraard vrijblijvend. We zijn uitstekend bereikbaar en beschikken over een veelbelovend aanbod keukens. Een bezoek aan Artic Keukens is altijd inspirerend!

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen