Vestiging Artic Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Utrecht - Artic Keukens


Contactgegevens

Vestiging Artic Keukens

Texasdreef 2
3565 CL Utrecht
T: 030 - 200 63 50
[email protected]

Google Maps
BTW: NL859600397B01
KvK: 73609609
IBAN: NL70 RABO 0336 9885 32

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Vernieuwend koken met Artic Keukens Utrecht

Staat u open om lekkerder en gezonder te gaan koken? Of zoekt u naar keukens die aansluiten op moderne woontrends? Artic Keukens biedt u dit. Inderdaad, Artic Keukens is niet de enige keukenzaak in Utrecht.

Met onze keukeninnovaties, actuele keukens en drive om het de klant compleet naar wens te maken, ook na de aankoop van een keuken, zijn wij uniek! Bezoek onze prachtige keukenshowroom, sinds 10 mei 2019 geopend.

Bezoek onze showroom
Showroom Artic Keukens Utrecht
Showroom Artic Keukens Utrecht

"Ruim 2100 klanten beoordelen DB Keukens met gemiddeld een 9,7! Bekijk hier de reviews."

Elke keukenstijl en veel urban keukens

Artic Keukens biedt een brede collectie keukens voor elk budget, van landelijke keukens tot moderne keukens. Van degelijke hoekkeukens tot op de millimeter op maat gemaakte design keukens.

Daarnaast heeft Artic Keukens aandacht voor echte urban keukens. Strakke keukens, kenmerkend voor wat betreft design, met een naadloze aansluiting op individualistische, stadse interieurs.

Urban keukens zijn er in greeploos, hoogglans, maar ook als compacte keukens met een klein kookeiland of een afwijkende afmeting keukenblok voor appartementen, studio’s en lofts.

Moderne keuken met kastenwand

Het gemak van montage en service onder 1 dak

U denkt misschien, zo’n nieuwe keukenzaak.. dat ziet er aardig uit. Maar kan Artic Keukens wel met vragen of klachten overweg? Dan mogen we u geruststellen. Artic Keukens maakt deel uit van het familiebedrijf DB Keukens.

Veel van onze monteurs hebben een degelijk interne opleiding gehad en werken al jaren met veel plezier bij één van onze vestigingen. Nu zullen zij ook binnen Artic Keukens Utrecht gaan streven naar de allerhoogste klantwaardering.

U geniet dus van de voordelen van een nieuwe keukenzaak, maar ook van onze jarenlange ervaring. Onze slogan ‘Afspraak is afspraak’ kunnen we zonder meer nakomen.

Keukenmontage door eigen monteurs

Altijd de voordeligste

Wanneer je ruime keus uit keukenzaken hebt, dan is het makkelijk om een keuken te selecteren op prijs. Bij Artic Keukens realiseren we ons dat. U zou kunnen zoeken naar de laagste prijs keuken, maar welke service hoort daarbij?

Op het moment van plaatsing bent u met een lage keukenprijs misschien voordelig uit, maar als u jaren later een probleem hebt met uw keukenapparatuur, het aanrecht of een front en u treft niemand thuis, dan is goedkoop uiteindelijk duurkoop.

Artic Keukens streeft naar een optelsom van voordelen: netto lage prijzen, montage door eigen monteurs, perfecte service om uiteindelijk de allerhoogste klanttevredenheid te realiseren.
Lees meer over onze beloftes.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Bezoek ons vrijblijvend

Online kun je volop keuken inspiratie opdoen. Het echte gevoel krijg je pas wanneer je met je beide voeten in een keuken staat. Denk bijvoorbeeld ook even praktisch aan ons unieke hoog-laag systeem. Met deze in hoogte verstelbare keuken krijgt u uw persoonlijke hoogte en diepte van het werkblad aangereikt.

Onze diverse greeploos presentaties moet je in het echt gezien hebben evenals de nieuwste technieken zoals koken met een stoomoven, werkbladafzuiging en gasloos koken. Kom daarom gewoon naar onze keukenshowroom.

Onze showroom is zo laagdrempelig als het maar kan en u kijkt echt vrijblijvend. We zijn uitstekend bereikbaar en beschikken over een veelbelovend aanbod keukens. Een bezoek aan Artic Keukens moet je gedaan hebben. Dat is inspirerend!

Bezoek onze showroom
Team Artic Keukens Utrecht
Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.
Landelijk moderne keuken van hout

ARTIC is onderdeel van DB KeukenGroep

DB KeukenGroep heeft 8 showrooms en monteert in héél Nederland
Direct de beste prijs.

Transparante offertes met nettoprijzen. Afdingen is niet nodig.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Onze medewerkers zijn oprecht, betrokken en gedreven

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.