• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

“Je hoort best veel drama’s in keukenland. Aanrecht te kort of een keukenkast past niet. Maar vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing is er niet één wanklank gevallen. Nul fouten zijn er gemaakt. Wij vinden dat heel bijzonder eigenlijk,” vertellen Peter en Joyce Hollestelle over hun ervaring met Pelma Keukens in Goes.

Een video waar we binnenkijken bij familie Hollestelle, die een houten hoekkeuken kocht bij Pelma Keukens

Peter en Joyce bezochten op een dag Pelma Keukens, na goede recensies op een reviewsite te hebben gelezen.

Joyce wil graag een donkere keuken, Peter een lichte. Ook hebben ze een budget, waarbinnen hun wensen gerealiseerd moeten worden.

Houten Keuken Noord Beveland

Ze zijn al bij een andere keukenzaak geweest waar ze 50% boven het budget uitkomen. Bij Pelma ontwerpt de verkoper hun keuken dusdanig, dat ze onder budget blijven.

“Bij de vorige keukenzaak kon er nog wel wat van de prijs af, maar bij Pelma is het gewoon zoals het is.

Ik houd hier geen koehandel-gevoel aan over. Dat wekt vertrouwen en daarom besloten we om onze keuken bij Pelma Keukens te kopen.”

Houten Keuken Noord Beveland, brede handgreep
Ik houd hier geen koehandel-gevoel aan over. Dat wekt vertrouwen.

Ruimte voor elkaar

De verkoper laat zien in 3D hoe hun nieuwe keuken eruit komt te zien. In elk geval willen Peter en Joyce hun oude rechte keuken vervangen door een langere hoekkeuken.

Dit geeft meer werkruimte en meer bergruimte, maar vooral fijn is dat ze dan met z’n tweeën aan weerszijden van het fornuis kunnen staan.

“We zijn graag samen bezig in de keuken, en dan staan we elkaar niet meer in de weg. De één rechts, de ander links, dat gaat prima.”

Omdat er meer bergruimte in de keuken is, is er ook meer overzicht. Met name het bestek en de pannen zijn praktisch geordend. Zo op het oog is een besteklade in de keuken niet te zien. Hij gaat verscholen achter een hoog front.

Houten Keuken Noord Beveland, praktische lades
Houten Keuken Noord Beveland, veel opbergruimte

Door te werken met hoge kastfronten waar vaatwasser, koelkast en vriezer ook achter verborgen zitten, oogt deze keuken rustig en ruimtelijk.

Trek je een hoog front naar je toe, dan glijden de pannenlade en de besteklade die daarin verborgen zitten, naar buiten. De besteklade duw je gemakkelijk weer terug in de kast zodat de pannen uit de la gehaald kunnen worden.

In de showroom wijst de verkoper Peter op het gemak van een kokendwaterkraan. Koken gaat merkbaar sneller, wanneer je de pan al kunt vullen met kokend water.

“Wanneer we sperzieboontjes eten, dan zit er tussen het moment van in de pan gaan en op tafel zetten ongeveer tien minuten.”

Houten Keuken Noord Beveland

Nu Peter dit jaar zonnepanelen heeft laten plaatsen, is zijn rekening voor stroom bijkans nul. Zou je met inductiekoken al meer stroom gebruiken, dan nog merkt hij dat niet want de zonnepanelen vangen dit op. Zo kookt hij dus aanzienlijk sneller, zonder extra kosten.

Muur beschermd tegen spetters

Achter de kookplaat is een zwarte kunststof wand te zien. Dit is een veelgebruikte manier om moderne keukens af te werken. Het voordeel van een kunststof wand is dat deze goed afneembaar is, en dat er geen voegen zijn die vies kunnen worden.

Houten Keuken Noord Beveland, inductiekookplaat
Houten Keuken Noord Beveland, klant

De wand loopt door langs de keuken tot aan het raam, ook de vensterbank is met dit materiaal afgewerkt. Zo geeft het gebruik van dezelfde materialen een consistent beeld. “Naast dat we over onze keuken erg tevreden zijn, zijn we ook blij met de werkwijze van Pelma.

We zijn goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden geleverd, het leidingschema was duidelijk en is door onze elektriciën uitgevoerd conform eis.

Wij genieten nu dagelijks van onze nieuwe keuken

Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen, maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minutieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton.

Zo werd tijdens de montage niets beschadigd en genieten wij nu dagelijks van onze nieuwe keuken.”

Houten Keuken Noord Beveland, vrieskast

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Houten Keuken Noord Beveland
Houten Keuken Noord Beveland

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
PETER EN JOYCE HOLLESTELLE UIT KATS

Terug naar overzicht