• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Goeree-Overflakkee verlaten, dat was voor Rien en Cora Kievit eigenlijk nooit een optie. Als geboren en getogen eilanders kwam een verhuizing naar ‘de overkant’ niet aan de orde. Totdat ze min of meer bij toeval een appartement in Hellevoetsluis te koop zagen staan. Een appartement met een panoramisch uitzicht op… Goeree-Overflakkee.

Keuken Goeree-Overflakkee in hoekopstelling

De eettafel staat in het gedeelte van de woonkamer waar Ardi Keukens onlangs een keuken heeft geplaatst. “Hij is licht en strak”, zegt Cora. “Licht omdat dat in een kleine ruimte het mooiste is. Heb ik geleerd van mijn vader, die huisschilder was in Melissant. Door het hout en de ronde afzuigkap is het niet té strak. Daar houd ik niet van. Zo is het strak genoeg. Deze keuken is gewoon mooi en degelijk, dat vind ik belangrijk.

Keuken Goeree-Overflakkee

Het was niet de eerste keer dat Rien en Cora Kievit een keuken bij Ardi Keukens kochten. Een jaar of tien geleden kwamen ze tijdens een verregende vakantie in Zeeland in Sint-Annaland terecht. Daar lieten ze een keuken op maat maken voor hun woning in Melissant. “We waren er heel tevreden over. Er was in ons huis een uitsparing in de wand, en die heeft Ardi heel netjes weggewerkt met een inbouwkast met laden. Ja, de eerste kennismaking was perfect. Ardi komt met handige tips en kaarten zaken aan waar je zelf niet meteen aan hebt gedacht. Ze weten wat handig en niet handig is en daar kun je als klant gebruik van maken. Ieder z’n vak…”

Wat we nu hebben is helemaal op maat

Helemaal op maat

“Er was wel een andere keuken nodig in dit uitgeleefde, afgeleefde appartement. Bovendien hebben we de keuken verplaatst naar een andere hoek van het huis. Wat we nu hebben is helemaal op maat. We hadden twijfels of er wel een vaatwasser in kon. Maar jawel, hoor, die is er toch gekomen. Kijk, een smalle. En hier, in het hoekje, hebben we een kastje dat je kunt opendraaien. Twee kanten op. Alles was mogelijk bij Ardi.”

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken Goeree-Overflakkee
Keuken Goeree-Overflakkee
Keuken Goeree-Overflakkee

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
RIEN EN CORA KIEVIT

Terug naar overzicht