• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

 

Een na de oorlog gebouwde boerderij zal worden verrijkt met een nieuwe, grotere keuken. Maar de keukenruimte behoudt dezelfde afmetingen. Hoe dat mogelijk is? Een uitgekiende opstelling en indeling zorgen voor een meer ruimtelijke aanblik en meer opbergruimte.

Bij Adee Keukens zijn zulke sterke adviezen nog dagelijkse praktijk. Kijk eens binnen bij Anja Dannenberg en Wim Markvoort uit Rijssen.

Anja heeft zelf het idee dat, wanneer ze de opstelling van de keuken zou verplaatsen, er dan mogelijk een meer ruimtelijk effect kan ontstaan. “Kan niet,” zegt haar man beslist.

Er is een oude stalvloer van beton, daar kun je geen keukenblok op zetten want je komt er niet doorheen met leidingen.

 

 

Maar bij Adee Keukens kunnen ze op een 3D-scherm heel realistisch zien hoe het aanzicht van een keuken op een andere plek verandert. Technisch moet het ook mogelijk zijn. Met de nodige steun zien Anja en Wim het helemaal zitten.

Nu het eenmaal staat is de keuken zelfs voorzien van vloerverwarming. Ook dat was mogelijk.

Hout zonder nadelen


Wat ze nog meer willen is een strakke keuken, een donker werkblad en een houtkleurig uiterlijk. In de showroom zien ze een mooie houtlook: Old Oak, het blijkt precies hetzelfde te zijn als Anja’s dochter kocht bij Adee Keukens.

Dat zal in deze boerderij heel mooi staan. Anja kiest voor een verticale nerf, haar dochter heeft een horizontale.

 

Het hout lijkt zo echt, dat iedereen zich vergist en denkt dat het massief hout is.

Het hout lijkt zo echt, dat iedereen zich vergist en denkt dat het massief hout is.

Anja zelf vergist zich eerst ook regelmatig. Dan is ze bang voor vocht of spetters en neemt ze dat snel af, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet, dat is namelijk het ideale van dit materiaal.

 

Gratis inspiratie magazine keukens

Vraag het gratis keukenmagazine aan

Ruim 100 pagina's inspiratie over keukens.

Magazine aanvragen

Veel opbergruimte zonder bovenkasten


Bovenkastjes verdwijnen ook, want lage keukens zijn de trend.

Alleen aan de andere zijde van de keukendeur komt een hoge servieskast en boven en onder de oven die ernaast geplaatst is nog een enkele kast. Zo lijkt dit ook een hoge kast.

“Toch heb ik nu meer opbergruimte. In de bovenkastjes van mijn oude keuken kon ik niet zoveel kwijt. Mijn onderkasten nu zijn groot en breed en hebben veel plankruimte. Ik kom perfect uit.”

Praktisch en stijlvol


Gezien hun voorkeur voor een donker werkblad zoekt de verkoper naar een antraciet composieten blad. Dit bevalt nu prima. Graniet zijn Wim en Anja gewend, maar dat is kwetsbaarder. Hun composiet aanrecht kan meer hebben.

 

Deze keuken biedt zoveel meer dan onze vorige keuken.

 

Zoveel meer voordelen


“Deze keuken biedt zoveel meer dan onze vorige keuken.

Hij toont groter, hij heeft meer ruimte. De opstelling met het verspringende deel vind ik echt prachtig. En ik heb zo’n grote werkhoek, ik kan echt alles om me heen uitstallen wat ik nodig heb.”

“Overdag hoef ik niet met kunstlicht te werken want mijn aanrecht bevindt zich nu voor het raam.

Met daglicht werken is prettiger, dat is mijn ervaring ook. Ook de kraan met flexibele uitloop is een genot. Ik laat mijn pannen staan en giet ze op deze manier vol met water. Veel makkelijker.”

 

De adviezen bij Adee keukens waren heel nuttig.

 

Nuttig advies


“De adviezen bij Adee Keukens waren heel nuttig.

De verkoper liet ons eerst vertellen wat wij graag wilden in onze nieuwe keuken. Wij vroegen hem of hij eerlijk wilde zijn. En dat was zijn advies ook.

Op een heel plezierige manier verwerkte hij onze wensen in een ontwerp.

Een 3D-programma daarbij is ontzettend handig om je keuken te visualiseren. Hierdoor heb ik toch nog de kleur van het aanrecht veranderd, omdat ik het in het groot teveel witte spikkels vond hebben.

Inbreng


“De keukenmontage was geweldig, ik overdrijf niet. De monteurs overleggen alles.

Bijvoorbeeld over de plaats van de handgrepen, daar heb ik me over laten adviseren. Zij hebben daar zoveel meer kijk op.

Wat ik ook zo fijn vond was, dat de hele keuken compleet was. Er hoefde niets achteraf nog geregeld of besteld te worden. Daarvoor ook onze complimenten.”

Op onze website kunt u meer lezen over Adee Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

 

17-familie-markvoort.jpg

DIT ARTIKEL IS GESCHREVEN DOOR
WIM MARKVOORT EN ANJA DANNENBERG UIT RIJSSEN

Terug naar overzicht